Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

aš po pusantrų metų NEpirkimo įsigijau

user posted image
Atsakyti
O as situ, nepatikesite kur...ogi Maximoj ir dar su akcija lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2016 02 14, 19:38)
O as situ, nepatikesite kur...ogi Maximoj ir dar su akcija lotuliukas.gif user posted image

Kas dar gero maximoj yra? biggrin.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif na nieko sau
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2016 02 14, 20:38)

Čia rimtai jūs? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2016 02 14, 21:47)
Čia rimtai jūs? biggrin.gif

Rimtais thumbup.gif Pati net nustebau. Skubejau issitraukti is dezutes, originalas. Laiko nerealiai. Akropolio maximoj. Buvo dar Insolence Guerlain, DKNY Delicious Night Donna Karan, vyrams lancome hypnose cool.gif Nenustebsiu jei swarovski pardavines biggrin.gif
Atsakyti
ogi Maximoj ir dar su akcija lotuliukas.gif

Oho blink.gif gal pasakytumėt, kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2016 02 14, 20:38)

Nemaciau ju maxej,bet vaizdelis piesiasi biski komiskas-kraustau prie kasos maximos vezima: bulka,kefyras...Guerlain'ai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2016 02 14, 22:15)
Oho blink.gif gal pasakytumėt, kiek kainavo?

30ml-25 eur, su centais bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(lietinga @ 2016 02 14, 22:24)
Nemaciau ju maxej,bet vaizdelis piesiasi biski komiskas-kraustau prie kasos maximos vezima: bulka,kefyras...Guerlain'ai hihihi.gif

Taip ir as galvojau, bet po to ai....Lai, uz tai buvau laiminga netiketai. Kai nuskanavo iskart i rankinuka biggrin.gif
Atsakyti
gavau pagaliau vel lancome tresor midnigh rose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2016 02 14, 23:37)

Taip ir as galvojau, bet po to ai....Lai, uz tai buvau laiminga netiketai. Kai nuskanavo iskart i rankinuka biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 02 14, 19:20)
aš po pusantrų metų NEpirkimo įsigijau

- Respect thumbup.gif
O pirkinys vertas nutraukti įžadus biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(lietinga @ 2016 02 14, 21:24)

biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif šitas geras. Eisiu pažiūrėt į Maxima kokią didesnę i aš :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 15 vasario 2016 - 14:34