Labas rytas
Labai labai laukiu žinių iš
Aist. nors mažiukės.
Apie Runcelį. Vakar jau žiaurioj nevilty buvau, bet nuveikėm vieną kitą žygį (grįžom namo 23,30

) na, šiandien,
man rodos, kad per kokį centimetrą geriau. Na, bent jau dėl to, kad neiškentęs davė ausų Uršulei, o ta tai konkreti
dostojevskaja (nuo žodžio
dostovat), jei neapgini, joja ant Runciaus be gailesčio... šandien gaunu dar naujų žolelių, gal jau nebereikės testavimo kartoti... tikiuosi.
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 10 21, 20:23)
Sirse siandien vel pabego

vel gaudziau po visa koridoriu.. nu kaip ja atpratint begti?
QUOTE(Magnuna @ 2015 10 21, 21:37)
Pikų dama - nus galima pabandyti tokį fokusą - išeik į laiptinę su vandens purkštuvėliu ir paprašyk kad TB už minutės atidarytų duris. Vos tik Širšiūnė kištels snapą pro duris tu tik op ir apipurški ją vandeniu. Keleto karto turėtų užtekti, kad pareitų noras laiptinėn lysti

Aišku dar smagu būtų jeigu tuo meomentu kas iš kaimynų išeitų laiptinėn - galėtum ir juos apipurkšti. O Montis nesiveržia laiptinėn?
Labai teisingai
Magnuna parašė. O geriausia, kas Širšiūnei nebūtų matyt, kas purškia - tokia dievo bausmė iš niekur - veikia, mūsuose išmėginta.
QUOTE(Azucena @ 2015 10 21, 22:05)
mamai pirmad magnetinis rezinansas antradieni guldo. Treciadieni operuoja.... bet labai tikiu, kad su naujom permainom viskas susitvarkys i gera puse. Siandien uzdegem zvakuciu baznycioj, uz viska... beje pirma kart aplankiau UK baznycia man cia labiau patiko LT man nrjauku baznyciose. O via kitaip kazkaip.....
Santariškėse? Jei reiktų, sakyk, galėčiau nulėkt nors kokio mineralinio nuvežti, mano ten keliai praminti... Na, kad tau ramiau būtų.
Кто гордая??? Я-гордая??? Да нет...мы, царицы, бабы простые!...