Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Azucena @ 2015 10 22, 12:44)
Aciu merginos uz pagalba, yra Vln mano pusbrolis su seima, pussesere ir geriausia drauge, o ir mama mano tokia kur nemegsta priimt pagalbos, drauges telefono nr nei neima, na labai tikiuos viskas bus gerai, kad tik pati optimistiskai nusiteiktu, o nesneketu, kad va parduosi viska, pinigu laidotuvem yra ir pan. sako man jei suzinosiu, kad nedaug liko tai aplankysiu UK, nu sakau, o jei liko daug tai jau nevaziuosi ane?
Diinka ir as laikau kumscius su visu anglu zodynu  thumbup.gif
Einu ruosti pamoku

Suprasta mirksiukas.gif Bet rašyk, jei ką 4u.gif Suprantu, kad tokios mintys erzina, bet nepabuvęs žmogaus su diagnoze kailyje, negali spręst... Kaip jau sakiau, labai tikėtina, kad net radus piktybinių ląstelių ir pašalinus organą, galima visai rami ateitis be jokių chemijų. Be to, niekas nepasakys, kiek liko, neliko ir pan... na, bent jau aš nei Šiauliuose, nei Vilniuje nieko panašaus neištraukiau iš gydytojų, o kad pačiam ligoniui pasakytų irnesakyk.gif Tiesiog palaikyk mama ir viskas bus gerai 4u.gif

(beje, mano mamos Šiauliuose net operuoti niekas nesiruoš - neoperuotina ir viskas, o Santariškėse net nesudvejojo. tai jei tavo mamaitė iškart pateko operacijai, tikrai labai daug galimybių, kad viskas nebus labai baisu).
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 10 22, 12:35)
och, nu tai ką augint? :biggrin.gif ir kad pirk ne kosmosą kainuotų biggrin.gif

Lamsto tai aš tau galiu prikarpyti šakelių ir atsiusti, jei auginsies mirksiukas.gif

Azu tikėkimės geriausio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vidam, būčiau labai dėkinga wink.gif Nes saviškį radau tik žalios stotelės parduotuvėj, forume vilnietės arba tingėjo užsiimti, arba ne toks jau ir populiarus g.gif

Azu, laikykis 4u.gif
Atsakyti
Rašyk adresą į AŽ 4u.gif
Atsakyti
user posted image

O tokių nenori? mirksiukas.gif Visi trys skindapai.Jei katai ryja gėles, reikia auginti paparastą viksvą.Molis žiemą ją nugraužia iki žemės.
Atsakyti
Jau buvau bemąstanti apie jas. dar galvojau apie vaškuoles, bet tos nepatinka, kad kai žydi, jų žiedai varva (kai teta išvažiuoja ateinu palaistyt, tai vis galvodavau nuo ko čia prilašėję biggrin.gif )

va viksvų tai senai norėjau, tik nežinojau kaip vadinasi biggrin.gif man taip gražu lauke kai pamatydavau kur biggrin.gif einu skaityt ir seklų ieškot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 10 22, 13:09)
Jau buvau bemąstanti apie jas.  dar galvojau apie vaškuoles, bet tos nepatinka, kad kai žydi, jų žiedai varva (kai teta išvažiuoja ateinu palaistyt, tai vis galvodavau nuo ko čia prilašėję biggrin.gif )

va viksvų tai senai norėjau, tik nežinojau kaip vadinasi biggrin.gif man taip gražu lauke kai pamatydavau kur  biggrin.gif  einu skaityt ir seklų ieškot biggrin.gif

Pasakyk ar katėm nenuodingos biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražus vidurinis skindapas, nematytas wub.gif

Kas įeis į temą , galvos kad ne čia pataikė lotuliukas.gif Įmeskit kokią katino nuotrauką.
Atsakyti
Aš tai bijau, kad moderatorius velnių neatlaužtų.Pamenu dar gerai RS, žodis ne į temą, ir ju gauni malkų.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 10 22, 14:14)
Pasakyk ar katėm nenuodingos biggrin.gif

bent jau kiek randu, arba neparašyta, arba parašyta, kad nenuodingas
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 22, 14:27)
Aš tai bijau, kad moderatorius velnių neatlaužtų.Pamenu dar gerai RS, žodis ne į temą, ir ju gauni malkų.

Na- čia taip nėra... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Juk viskas apie kates ir jų gerovę... (mes dar ir "stogą" turim) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 10 22, 14:44)
Na- čia taip nėra... schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  Juk viskas apie kates ir jų gerovę... (mes dar ir "stogą" turim) biggrin.gif

Čia greičiau jau mes turėtumėm kai kam velnių atlaužt, Tigos jau ir nebepažintumėm turbūt g.gif biggrin.gif
Atsakyti