Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Azu ir tau ir mamai sveikatos ir kantrybės 4u.gif Gal viskas bus gerai...
Molis šiltai įsitaisęs, kai nebenori nei į lauką eiti, nors dar ir nešalta.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 20, 12:49)
Nikita, kokia tu vargana katytė, nei pleduko niekas po šoniuku nepadeda. lotuliukas.gif

Kad nebūtų tokia nabagytė pergrupavau gėles ir atsirado vietos didžiajam guoliui biggrin.gif Bet vis tiek kai uždengiu dujinę eina ant jos pagulėti, nesvarbu kad kieta biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Buvau namie vaistų Runciukui suleisti - sumaitintą maistą pasiliko sau thumbup.gif Bet įdomiai taip... kai pradedu švirkštu maistą pilti, stengiasi išspjauti, kai neleidžiu, apsiramina ir jau kitą pilamą ramiau ryja... žodžiu, šiandien suvalgyta 3,5 šaukštelio id konservų.
Vakare važiuosime pasirodyti žolininkei, įdomu, ką pasakys... tiesa, dar temperatūra jo žemoka - 37,4 g.gif

na, nebe taip baisu, kaip vakar vakare. Gal kad šviesu... Šiandien lygiai metai, gal net šią valandą lygiai metai, kai palydėjau Pamplemusą...

Azu, tas pastatas nebūtinai reiškia diagnozę, o diagnozė- nebūtinai nuosprendį. Laikykitės abi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 20 spalio 2015 - 12:37
QUOTE(Erendira @ 2015 10 20, 13:37)
temperatūra jo žemoka - 37,4 g.gif

na, nebe taip baisu, kaip vakar vakare. Gal kad šviesu... Šiandien lygiai metai, gal net šią valandą lygiai metai, kai palydėjau Pamplemusą...

gal reiktų jam šildyklės, 'bambalio" su karštu vandeniu... dėl žemos temparatūros vangus, reiktų ji pašildyt bent iki 38 4u.gif

verysad.gif vis tik greit laikas bėga
Atsakyti
Laikykitės, Erendira 4u.gif Labai tikiuosi, kad Runculis išsikapstys.

Diinka, o kokia normali temperatūra katėms? 38 ?
Mažui buvo užkilus iki 39,9. Tai čia jau daug, ar tik truputį pakilus?
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2015 10 20, 14:02)
Laikykitės, Erendira  4u.gif  Labai tikiuosi, kad Runculis išsikapstys.

Diinka, o kokia normali temperatūra katėms? 38 ?
Mažui buvo užkilus iki 39,9. Tai čia jau daug, ar tik truputį pakilus?

38,5 , mažiems katukams 39 (šiaip diapoze38-39 normali skaitoma)
Vaistus nuo tempos rekomenduoja gut kai temperatūra ne mažesnė kaip 39,6 (aš tik nuo 40 mušu temparatūrą)
tai mažiui tik šiek tiek buvo pakilę, daug 41-42,
Atsakyti
Ačiū, Diinka. Žinosiu. Nes aš su žmonių tempa palyginus, galvojau "O dieve, beveik 40" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 10 20, 13:37)
... Šiandien lygiai metai, gal net šią valandą lygiai metai, kai palydėjau Pamplemusą...

Tikrai kaip greit bėga laikas. Man atrodo kad tik metai kai Runcius apsigyveno pas Erendirą.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 10 20, 14:20)
Tikrai kaip greit bėga laikas. Man atrodo kad tik metai kai Runcius apsigyveno pas Erendirą.

pasitikrinau 13.10.06 pasigyriau, kad Tenderis (kas tokį kvailą vardą Runceliui sugalvojo) padovanotas
o dėl Runcelio man atrodė kad jis jau labai seniai pas Erendirą, lyg visalaik ten buvo ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 20 spalio 2015 - 13:31
Diinka, jis visąlaik vonioje ant šildomų grindų... bet suorganizuosiu jam įsirausimo ir apsiklojimo papildomai. Ir pūslę galiu, kaip tik Uršulei nebereikia

QUOTE(diinka @ 2015 10 20, 14:28)
pasitikrinau 13.10.06 pasigyriau, kad Tenderis (kas tokį kvailą vardą Runceliui sugalvojo) padovanotas
o dėl Runcelio man atrodė kad jis jau labai seniai pas Erendirą, lyg visalaik ten buvo ...

Ir man atrodo kad tikrai ne 2 metus jis su mumis gyvena biggrin.gif
Atsakyti
O aš galvoju,kad Runcius išeina laukan, kaip visi padorūs katinai.Tada erkė atkrinta.

O man vardas Tenderis visai gerai skamba, ir reikšmė nebloga ax.gif Tender - aptarnauti arba vienstiebis burinis laivas. Arba garvežio priekaba kur laikoma kuro ir vandens atsarga.Va šita reikšmė thumbup.gif Čia kiek pamenu iš mokyklos laikų blush2.gif

Suprantu,Erendira, labai skaudu juos išlydėti į vaivorykštę.Bet dabar kaupk jėgas, kantrybę, pinigus ir gelbėk Runciulį.Jaučiu jis išsikrapštys, jis visai dar nesenas,
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 20, 13:48)
O aš galvoju,kad Runcius išeina laukan, kaip visi padorūs katinai.Tada erkė atkrinta.

O man vardas Tenderis visai gerai skamba, ir reikšmė nebloga ax.gif Tender - aptarnauti arba vienstiebis burinis laivas. Arba garvežio priekaba kur laikoma kuro ir vandens atsarga.Va šita reikšmė  thumbup.gif Čia kiek pamenu iš mokyklos laikų  blush2.gif

Suprantu,Erendira, labai skaudu juos išlydėti į vaivorykštę.Bet dabar kaupk jėgas, kantrybę, pinigus ir gelbėk Runciulį.Jaučiu jis išsikrapštys, jis visai dar nesenas,

Tender dar reiškia švelnus, minkštas, jautrus.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 20, 14:48)
*O aš galvoju,kad Runcius išeina laukan, kaip visi padorūs katinai.Tada erkė atkrinta.
Suprantu,Erendira, labai skaudu juos išlydėti į vaivorykštę.Bet dabar kaupk jėgas, kantrybę, pinigus ir gelbėk Runciulį.Jaučiu jis išsikrapštys, **jis visai dar nesenas,

* aš jį vasarą išsivesdavau kartais trumpam, bet jau seniai bebuvęs, gal rugpjūtį. O laisvai pas mus po 2013 rudens, kai per 6 savaites žuvo Mauricijus ir Dyzelis, į lauką niekas nebeeina...
**Nieks nežino, kiek jam tų metelių. Dabar, tikriausiai, mažiausiai kokie 5, jei ne gerokai daugiau... o dar turint omeny, jo nekokį gyvenimėlį iki išgelbėjimo (kai tesvėrė 2,5 kg)... ai, ne metuose grožis biggrin.gif

QUOTE(Colomba @ 2015 10 20, 15:04)
Tender dar reiškia švelnus, minkštas, jautrus.

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti