Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 20, 22:42)
Vėtra  thumbup.gif , priimu.
Kartais mano mama pabumba,kad pas mus namie kaip laskutyne kokiam doh.gif Foteliukai apdėti pledukias, ant kiekvienos sofos kampe po paklotėlį, tai negana to, kai Molis pas mamą lovoje guli, dar jam po šonu vilnonį dekutį pakiša.Atseit minkščiau bus katukui doh.gif Dar už sofos, prie radijatoriaus pledas padėtas.Čia Moliuko slėptuvė,kartais jis nieko nenori matyti, ypač manęs su šepečiu.Ir visuose kambariuose kiliminė danga.Išdurniavimas, ir ne vien pas mus.Mamai kartais foto parodau, tai sako, matosi,kad mylimi gyvuliukai. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif Na jo...
Maniskiai i sepeti nereaguoja, bet jau robotas siurbliukas kai pradeda darba, tai pasisiausia mazasis...
Ziurejau Youtubei, kad katukai net ant tokio siurblio vazineja, bet tik ne Stanislovas bigsmile.gif Jis ziauriai bijo siurblio bigsmile.gif
Atsakyti
Erendira mums turbūt rytoj naujienas parašys, nes namuose tapšnokliu sutapšnoti ne tas pats kas klaviatūra subarbenti 4u.gif lauksim rytoj iš ryto ataskaitos kaip sekėsi ir kai Runculis jaučiasi 4u.gif
Pozuotojas
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vajej Grikuti wub.gif Taip ir norisi salia prigulti wub.gif
Gera Tavo mamka, sitoki geri kojugaly paklojo thumbup.gif
Atsakyti
Grikis wub.gif Vis tik kaip jauku kai namuose vartosi tokie pūkiai wub.gif
Atsakyti
Labos nakteles,
Ir ramios Runculiui 4u.gif Sveik, geruoli tu musu 4u.gif heart.gif
Atsakyti
Labanaktis 4u.gif prastumdysiu savo uodegas, kad būt vietos man kur prigulti biggrin.gif
Ir ramaus miego Runceliui 4u.gif
Atsakyti
Weronica,nuoširdžiai sveikinu su Gimtadieniu! birthday.gif birthday.gif birthday.gif 000552.gif 000552.gif 000552.gif
Atsakyti
Weronica, priimk sveikinimus ir kuo geriausius linkėjimus iš manęs ir mano kailiniuočių.Linkim geros sveikatos, o visa kita uždirbama ax.gif
Atsakyti
Weronica, su gimadiena drinks_cheers.gif 4u.gif Būk sveika, graži, laiminga happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Oho kokios visos ankstyvos bigsmile.gif
Ačiū už sveikinimus mirksiukas.gif

Šiandien ryte toks dialogas įvyko, sėdžiu, geriu kavą, Siera guli žiūri į mane ir girdžiu "Miurrr" sakau kas per miur, siera "miur miur" sakau čia gal sveikinimas? biggrin.gif sierimova išverčia pilva ir tokiu primerktu patenkintu veideliu "Miaaauuuurrrrrr"
Toks gražus sutapimas smile.gif Kitais metais gal jau ir dainos kokios gimtadieninės sulauksiu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Matau kad Weronica jau skaito temą ir priima sveikinimus tai ir aš skubu sveikinti biggrin.gif
Su gimtadieniu, Weronica, šviesių minčių, ramybės širdyje ir mad negandos ir ligos aplenktų tavo namus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 10 21, 08:40)
Toks gražus sutapimas smile.gif Kitais metais gal jau ir dainos kokios gimtadieninės sulauksiu biggrin.gif

O gal dueto??? Siera su Sieriuku pavyzdziui bigsmile.gif

Weronicute, Tu grazaus vardo savinyke - Su Gimimo diena, su Gimimo diena...su Gimimo su Gimimo su Gimimo DIENAAAAAAA 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Auk, zydek, sviesk, ir dziugyk mus bigsmile.gif wub.gif friends.gif
Atsakyti