Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Nu va, pasiskundėm Tutės ir Grikio pasilakstymais biggrin.gif
Atsakyti
o gal pasigyrėm biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mes po ligoninės- sūnaus nuotaikos geros, prisitaiko jis prie situacijos, vaikščiot dar tik minimaliai leidžia iki wc, bet tikimės, kad po truputį po truputį...
Grožių pridėjot- malonumas akiai wub.gif Ir Tutė, ir Grikis, ir Nikita thumbup.gif
Ainu irgi tada šleiva, į posūkius būna neįsipaišo, nuo guolio nusiridena, lyg ir tokia kliunkė, bet kai eina ant kokio rašomojo stalo, nei pieštuko, nei akinių neužkliudo- kaip grakšti balerina.
Čija: Tu stora katė...
user posted image
Ainu: Ot kalė!!! Aš ne stora, tik stambių kaulų. XXL taip sakant.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 24 spalio 2015 - 15:31
Aist - šaunu kad sūnus nepraranda geros nuotaikos nes tai irgi daug reiškia gyjimo procese 4u.gif Čija netaktą padarė hihihi.gif Ainu kaip matau ir dėžę XXL turi biggrin.gif
Atsakyti
parsivezem Monti. Jau duksta blink.gif
Atsakyti
Rudeninis Staselis...

https://www.youtube....eature=youtu.be

Atsakyti
Aist kaip smagu skaityti linksmesnį tavo postą 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir sūnus šaunuolis kad nepraranda geros nuotaikos wub.gif 4u.gif
Bepigu Čijai girtis tobula figūra, kai ji gali pasportuoti lakstydama miško takeliais biggrin.gif
Atsakyti
Vosylijus taip pat dziaugiasi nuostabiu rudeneliu... wub.gif

https://www.youtube....eature=youtu.be
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2015 10 24, 12:29)

Na va, vis verkšlenai kad Staselis mažai sveria. Kantrybės ir užaugs  thumbup.gif

As ne verkslenau schmoll.gif As skundziausi tongue.gif Jam papilve diiidele uzaugo doh.gif Kai lekia tai pilviukas siubuoja i visas puses bigsmile.gif O siaip, didelis berniokas auga. Ir Kailiukas keiciasi wub.gif
Papildyta:
Wow, kiek groziu prisiziurejau wub.gif

Grikuti, tu tiesiog akyse ploneji thumbup.gif Undinas tu musu wub.gif

Kruopciukas graziai zaidzia, tik man butu baimes, kad negelis neuzstrigtu tose virvelese...

Nikita... wub.gif Oi kokia diiidele kace. Ir labai dailiu formu mergaite drinks_cheers.gif
Papildyta:
Aist, kaip smagu geras naujienas skaityt, ne tas zodis thumbup.gif
Ainu su Cija kaip visada saunuoles, ir dar labiau man patinka skaityti prierasus po foto thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,

Aist, smagu, kad sunus jau namuose 4u.gif sveikit 4u.gif
Labai saunu, kad Runceliui, gereja 4u.gif

O jau katuku grazumas wub.gif Nikita kokia uzaugusi wub.gif
Tute-smarkute wub.gif ir Grikis-megasliekas wub.gif
Ainu su Cija pokalbis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renatelexx @ 2015 10 24, 16:11)
Aist, smagu, kad sunus jau namuose

Dar ne namie. Ligoninėje. Lašina jam pastoviai į veną antibus ir skysčius bei perrišinėja žaizdą. Važiuojame pas jį kasdien prablaškyti.
Atsakyti
Smagu sulaukus iš Aist džiugesnių naujienų 4u.gif

Dar norėčiau sužinoti kaip dieną sekėsi Runciukui?Gal dar labiau reikalai juda į priekį?

Šaunu, kad Montis taip greitai atsigavo 4u.gif Berniukam tokios operaacijos daug lengviau praeina.

Ale ,Nikita landukė - smalsiukė.Bet ir didelė užaugus, kai liūtas(kambarinis)

Tutės fantastiška foto.,kaip tu ir pagauni tokius momentus?

Bet Čija kokia netaktiška, šitaip išvadinti katytę doh.gif

Šiandien pasvėriau Moliuką.Vargingi 4,5 kg.Na kaip man gyventi su tokiu kilbuku ? doh.gif Toks įspūdis, kad aš jam valgyti neduodu.

Atsakyti
Lisitėja, kaip ir žmonėm, taip ir Moliukui. Vieni gimsta būti kilbūkais, kiti būti šamukais biggrin.gif

Pas mane visi gyvūnai noriai pozuodavo ir pozuoja, tai nelabai aš ką ir gaudau. Pykšt ir yra biggrin.gif

Aist, kada sakei parsiveši? Gykit 4u.gif
Atsakyti