Sveikos
Aš šiandien pamiršau laiką persukti

mano miegapeliai sukilo naksčiausiai ir pradėjo žaisti bėgiojančių dramblių žaidimus

atsikėliau, išvaikiau žaidėjus, padaviau pusryčius ir griuvau lovon dar truputį pamiegoti. Tas truputis gavosi labai didelis truputis

Mano uodegos irgi sukrito prie šonų toliau miegoti ir parpė kaip niekur nieko. Pabudusi kad šokau iš lovos, gerai kad paskambin tėtis paklausti ar nepamiršau laiko persukti, tai gavosi kad visai ir nepermiegojau

Ruduo
Zundytės nuotraukose nuostabus

ačiū Zundyte, akd pasidalinai nuotruakomis o tai per tuos bėgimus, darbus ir rūpesčius taip galima ir napamatyti rudens grožio. Dar labai tikiuosi kad kitas savaitglais palepins gražiu oru nes lėksiu kiton Lietuvos pusėn i pavyks dar rudenėliu pasidžiaugti
Erendira - labai smagu dėl Runcelio

Šaunuolis jis

O žinių iš tavęs mes vistiek dar kas dieną lauksime - juk taip smagu skaityti, kad tas mūsų numylėtinis vis geryn eina

O tu pati savęs irgi nepamiršk, dabar kai jau gali lengviau atsikvėpti, palepink save kuom nors
Aist - tau irgi labai reiktų skirti laiko sau

Blogi sapnai vargina, bet jie nereiškia blogų įvykių - įsivaizduoju kaip įtempti tavo nervai ir įaudrinta pasamonė sapnuose išsilieja

Kartos sau, kad viskas bus gerai ir mes kartu su tavim to linkėsim

Laikykis brangioji, kad ir kokie juodi užslinkų debesys, anksčiau ar vėliau jie išsisklaido
O
Čiją gal reikėjo palikti apsėklintą, įsivaizduoji kaip gražiai pavasrį ji sužydėtų
[/B]Setukas karališkai įsitaisęs
Busy - ką darei aplinkai?

kaip pirtelės statybos einasi?
Kažkas [B]plačiai lapces išmėčiusi