Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Gražu Šponkiuk Aš naktį miegu biggrin.gif Man labiausiai patinka gamta rūke. Gaila kad tą magišką, atšiaurų, dviprasmį rūką rytais matau pro mašinos langą. Taip saldu nuo vaizdo darosi, kad kojos linksta. Ir dar žmonių portretus mėgstu

pvz, kylantys garai nuo upės

user posted image

arba šis miško plotas rūke

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 25 spalio 2015 - 21:31
Busy, ne naktis cia, gal 21h smile.gif tad prasom uz mane pafotkint ta nuostabia gamta
Atsakyti
Deja, neturiu kompanjono, o vienai eiti nejauku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 10 25, 22:41)
Deja, neturiu kompanjono, o vienai eiti nejauku tongue.gif

lotuliukas.gif o tu parodyk kelias geras foto ir sakyk, kad tu nori smile.gif kad kompanijai reiks tik pabut kartu smile.gif tik apranga gera pasirupinkt biggrin.gif
Atsakyti
Sponkiuk, saunuole, labai grazu wub.gif

Dzinbudiste grazute wub.gif
Atsakyti
Šponkiukio ir Busy nuotraukos atrodo kaip iš pasakos rolleyes.gif 4u.gif
Dar vienas dzin filosofijos pasekėjas smile.gif
user posted image
Visiškas dzin smile.gif
user posted image
Atsakyti
Dzin Grikiukas wub.gif
O aš pasidariau arbatos prieš miegą su valerijonu, Ainu atėjo, pauostė, nesusidomėjo, išėjo. Dzin valerijonas jai irgi.
Labanaktis visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 10 25, 20:19)

Pusryčiai į lovą ,beliko tik paduoti lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif
Šponkiuko ir Busy nuotraukos - labai ,labai wub.gif wub.gif Man irgi patinka fotografuoti ,bet aš nieko nenutuokiu fotografavime blush2.gif ,kaip gaunai taip gaunasi automatiniu režimu..Kartais visai neblogai..Tiesiog neturiu laiko tuo dmėtis,nes ir taip nėra laiko pomėgiams,tiek ,kiek noriu...Bet lankstytis ties kokiua gėlyte ar bite ant jos tai man patinka ax.gif ,kelionėse visi juokiasi ,kai aš prie kiekvieno žiedelio pasilenkiu ar po 100 m į šoną nueinu ,kad kažką nufotografuoti doh.gif

Aš nepamiršau,kad esu jums skolinga Norvegijos vaizdų doh.gif ,kasdien su savo sąžine kovoju,bet laiko atkapstyt geriausias nuotraukas kol kas nerandu,bet tikrai kada nors surasiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 26 spalio 2015 - 06:16
Labas rytelis...

Sakiau pries savo svente reiktu pasitempti ir pasilaikyti dietos 7 dienas. Na bet atsikeliau, nusiprausiau, pasidariau puodeli kavos....ir susitepiau 2 sumustinukus. Va...

Noreciau prie Dzin budizmo profesionalu issitiesti rolleyes.gif Galva prie Ainu, kojos prie Grikucio, o akys i kosmosa....Na o bet taciau, 8 turiu but darbelyje bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas,

blink.gif kokie tempai.... niekaip nespėsiu visko perskaityti.... doh.gif doh.gif doh.gif

tai va, sėdžiu naujame kabinete (viena), kol kas tuo džiaugiuosi.... bus matyt, kaip bus toliau smile.gif dar aplink mane pilna dėžių, bet kaip nors po truputį.....

Aist, kadangi buvau labai atsilikusi, tai visai neseniai apie Igną perskaičiau console.gif nieko nėra sunkiau, kai vaikai serga unsure.gif bet tikiuosi, kad viskas bus gerai 4u.gif

Runceliui ir kitiems ligoniukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vos tik pagalvoju apie Magnunos vilnonius stringus doh.gif net šiurpas nukrato lotuliukas.gif visiškai nepakenčiu vilnos.... biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kaži kodėl tokia tyla pas mus namuose smile.gif
Zundyte - mes kantrios, laukiam fotoreportažo ir pasakojimo laukiam smile.gif
Kaip jūsų uodegos šiandien pabudo? Ar persuko laikrodžius jūsų pūkiai? Grikis kaip laimingas katinėli, laiko neskaičiuoja ir laikrodžio neturi smile.gif Kruopa atsikėlė kaip visada- 15 min iki žadintuvo smile.gif
Nikuna - še tau kad nori biggrin.gif maniau tave nuo stringų šiurpas nukratė, o pasirodo nuo vilnos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 26 spalio 2015 - 09:23
Kokie faini visi dzindistai smile.gif

Giliukas ryte praėjo pro šoną atseit miegi nu ok pamiegam tada smile.gif bet išgirdus žadintuvą ėmėsi savo teroro baisulinis miau kad katinėlis needes guliaso ir kad greičiau dėkite man smile.gif juokingiausia būna kai vyras paryčiais kelesi į wc ir pokalbis miau, vyras aš tik pamyzt atsikėliau katine smile.gif
Atsakyti