Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Pikų dama, o kaip mažiukas jaučiasi? ar greit atsigavo?
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 10 26, 16:22)
Pikų dama, o kaip mažiukas jaučiasi? ar greit atsigavo?

labai greit bigsmile.gif mes net juokemes, kad jam turbut be narkozes viska dare, nes jau grizus namo ir is bokso ileidus, eme dukt su sese ir est prasyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Rariuk, smagu kad mamai buvo sėkminga operacija 4u.gif Sveikatos jai balionas 4u.gif

Piku dama, jau tiem berniokams, tokia nesudėtinga ta operacija, kad jie staigiai atsigauna thumbup.gif

Azu, kaip miela.. wub.gif Ačiū, gavau thumbup.gif Kiara uosto labiausiai spalvotinę apie kates hihihi.gif Gal ten kokį pūkuotį jau priglaudusi, kad taip uodžia? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 26 spalio 2015 - 17:55
user posted image Viešumas didi jėga.Va tik pasiskundžiau eteryje, kaip mane blogai užlaiko, bac ir gavau pleduką, vilnonį jei ką tongue.gif

Rariuk, smagu smagu, kad mamai pavyko operacija 4u.gif

Montis labai greitai atsigavo.Bet va pirmą kartą girdžiu dėl kraiko.Mano senasis rainasis katulis net laukan po operacijos ėjo, nes dėžės nepripažino.

Šponkiuk, labai gražios foto, aš vos laidus pastebėjau, visai nekrinta jie į akis.

Kaip Aist berniukas laikosi? Gal yra gerų žinių?

Džiugu, kad Runcelis taisosi, kaip ten jam klojasi?
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 10 26, 11:45)
Kokius naudojant nupukintojus? Aš pirkausi ikea tai kaina atitinka kokybę ale dabar pasibaigė ir vaikai ir mes ***** tokie plaukuoti vaikštome mačiau būna daukartiniu guminių pirkti kur nuplauni ir vėl naudoji ar verti jie dėmesio ar susiruost kokia dieną į ikea apsipirkti pusmečiui smile.gif

Aš naudoju tuos lipnius popierinius iš Ikėjos arba Senukuose perku smile.gif daugkartinio guminio nesiryžtu pirkti ir nelabai dairiausi ar kur yra, neatrodo man kažkodėl patikimas unsure.gif
Rariuk - šaunu, kad mamai operacija gerai pavyko 4u.gif tik vis primink mamai, kad save dar pasaugotų 4u.gif
Busy - kai nuspalvinsi, parooooo ir mums biggrin.gif
Pakūdęs Grikis smile.gif
user posted image
Ėėėėė, mam, nefotografuok iš to galo, tas galas dar nesukūdo ax.gif
user posted image
Pamačiau Zundytės nuotraukas su drugeliais ir prisiminiau, kad turiu namuose 16 drugelių, kurie ieško sau namų smile.gif Gal kuri norėtumėt vaikų kambarį pagyvinti ar šiaip kur panaudotumėt štai tokius drugelius
user posted image
drugeliai yra iš labai smulkaus tarsi putoplasto, apačioje yra lipni juostelė ir nuėmus apsauginį popierėlį galima drugelius priklijuoti prie sienos
štai kaip drugeliai atrodo iš šono
user posted image
Gal kuri kam nors panaudotumėt ir priglaustumėt drugelius? ax.gif didžiausio drugelio skersmuo per sparnelių viršutinius kraštus yra 10 cm., mažiausio - 4,5 cm
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 10 26, 19:43)

As jau isivaizduoju, prilipdau prie didziuju juku ir kaip neveksla jau bando juos nuimt biggrin.gif
Atsakyti
Ir pas mane tas pat biggrin.gif Jei priklijuočiau ant sienos aukštai, tai sėdėtų ir bliautų kad nepasiekia lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Ar priimsit į savo gretas?Nuo ketvirtadienio vakaro pas mus apsigyveno nuostabi egzotiškos išvaizdos katytė iš prieglaudos
va kokia mūsų mažytė
user posted image
user posted image
o čia mūsų senbuvė gyventoja
user posted image
Atsakyti
Sveika prisijungusi 4u.gif Malonu matyti naujus narius 4u.gif

Koks pūkų kamuoliukas wub.gif , labai keista spalvytė wub.gif O vardelį padarėlis jau turi? Kiek maždaug laiko katytei? Prašom pilnumoje prisistatyti mirksiukas.gif

Taip pat pilnas šuniuko dosje lotuliukas.gif Koks vardukas, ar neskriaudžia naujos gyventojos?
Atsakyti
joo.. Montis protestuoja pries popieriu dezese. "nesinaudosiu ir viskas" doh.gif

radau staigmenu namie is darbo grizusi.. unsure.gif
Atsakyti
Šponkiuk, Vidam - biggrin.gif tikiuosi atsiras kam užtenka drugeliais grožėtis iš tolo biggrin.gif
Žydryne - sveika prisijungus 4u.gif kreminė trispalviukė bigsmile.gif labai graži katytė wub.gif pritariu Lisitėjai drinks_cheers.gif - prašom papasakoti katytės istoriją, kaip sekasi sugyventi su šunyte? smile.gif
Atsakyti
O, Žydrynė! Sveika prisijungus. Aš tave žinau iš kitos temos smile.gif Esu tamsaus alaus iš tavęs gavusi mainais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 26 spalio 2015 - 21:10