Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Šponkiukas @ 2015 10 27, 09:01)
Šponkiukui šiandien blogai, Šponkiukas nekomunikabilus. Pas mane tik 1 kambarys, tai pas mane biznio neis daryt smile.gif

Laikykis 4u.gif Jungiuosi prie tavęs ir einu irgi kur nors kamputyje tyliai pasedėti. biggrin.gif
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif

Pirmiausia raportuoju apie Rncuncuką pioneer.gif

Vaikis vis kunta ir kunta smile.gif jau grįžus iš darbo pasitinka, ėda kaip užsuktas (reikia žiūrėt kokį maistą jam parinkti, gal kokį antialerginį ar tai kepeninį pradžiai, ar su struvitiniu maišyt g.gif ryt ar poryt vėl pa žolininkę važiuojam (šiandien tarsiuosi), kad įvertintų pažangą ir naujas žoles parinktų (gydymas vyksta tol, kol nelieka reakcijos į jokias žoles).
Vakar jau man vakarieniaujant Runcelis ant kelių kraustėsi - čia įprasta jo veikla thumbup.gif žodžiu, grįžta mano dručkis - ačiū visoms už pagalbą ir palaikymą 4u.gif 4u.gif

Žydryne, sveika prisijungusi 4u.gif
Dėl išpūsto pilvuko - gali būti, kad pakaks tik sureguliuoti mitybą. Turiu globotinukę Uršulytę, kuri pas mus pateko visa apsividuriavusi, o kai pilvas apsitvarkė, išsipūtimas liko. Klinikoje liepė maitinti griežtai saus maistu, jokių konservų, geriausia, aišku, intestinal (i/d). Bet kai ji tokia mažulylė (buvo 5 sav.) likom prie RC babycat ir praėjus porai savaičių pilvytis jau praktiškai normalus. Gal ir jums tiesiog užteks sunormalizuoti maistą?

Miglutė wub.gif Jai nabagyteis irgi vis išbandymai tenka...

Vėtriuko verslo planas lotuliukas.gif

Maždaug nutuokiu, apie ką kalbate - Pedriukas irgi kerėplytis toks - gali nugriūti kad ir ant viryklės, kad jam pilvą pakasytum biggrin.gif ir ant sumuštinių gali hihihi.gif

Rariuk, mamaitei sveikatos 4u.gif Mano anytai abu lęšiukai pakeisti ir ji vis dar siuvinėja thumbup.gif

Aist, kaip jūs ten , saulel?

Špopnkiui ir Colombai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 27 spalio 2015 - 09:27
Kaip smagu girdėti geras naujienas apie Runciuką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O mano mamai ir antrą lęšiuką reiks keisti, tik gal lauksim iki pavasario.

Colomba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Biškiuką vaizdelių nuotaikai pakelti biggrin.gif

Pedras ir Uršulė
Atsakyti
Tokius vaizdelius žiūrėčiau ir žiūrėčiau wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Iš karto nuotaika pagerėjo thumbup.gif
Atsakyti
ot pagavo mažulę thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Erendira džiaugiuosi dėl Runcelio, kad jam ir toliau taip gerėtų 4u.gif
O Uršulė, turbūt mano, kad yra liūtas arba tigras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2015 10 27, 11:04)
Oi  4u.gif  4u.gif  4u.gif, kad būtų geriau.

O tai kur dabar tą biznį daryt g.gif  Gal mobili paslauga tiktų g.gif Atvežat pas mane savo katukus, tik savo savo trijulę kur reiktų iškomandiruot..

Ne ne, niekur nevezam schmoll.gif Geriausia pilna vaizda pamatyt iprastoj aplinkoj bigsmile.gif Taip kad bazuosimes pas mane rolleyes.gif Turiu tam reikalui atskira kambari ax.gif

Sponkiuk, reikia taisyt Tau nuotaikele! Kas gi tau???
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2015 10 27, 11:24)
Pirmiausia raportuoju apie Rncuncuką  pioneer.gif
Vaikis vis kunta ir kunta smile.gif jau grįžus iš darbo pasitinka, ėda kaip užsuktas (reikia žiūrėt kokį maistą jam parinkti, gal kokį antialerginį ar tai kepeninį pradžiai, ar su struvitiniu maišyt  g.gif  ryt ar poryt vėl pa žolininkę važiuojam (šiandien tarsiuosi), kad įvertintų pažangą ir naujas žoles parinktų (gydymas vyksta tol, kol nelieka reakcijos į jokias žoles).

wub.gif Sveiksta vaikis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rariukas @ 2015 10 27, 11:50)
Tokius vaizdelius žiūrėčiau ir žiūrėčiau wub.gif 
Iš karto nuotaika pagerėjo thumbup.gif

Nematau unsure.gif Darbe vaizdo nerodo, na bet grisiu namo, butinai pasiziuresiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 27 spalio 2015 - 10:50
QUOTE(rariukas @ 2015 10 27, 09:04)
O tai kur dabar tą biznį daryt g.gif 

Laba diena 4u.gif Kas per klausimas kur. Aišku turi atvežti tam kas nori veiklos. Kokia nauda iš to kad nuvažiuos pas Vėtrą g.gif Čia jau turi biznierkos vežiot mirksiukas.gif

Kas tau Šponkiuk? Ar jau baigei tyrimus? Ar vėl šoną skauda?
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 10 27, 11:47)
*Ne ne, niekur nevezam schmoll.gif Geriausia pilna vaizda pamatyt iprastoj aplinkoj bigsmile.gif Taip kad bazuosimes pas mane rolleyes.gif Turiu tam reikalui atskira kambari ax.gif

**Sponkiuk, reikia taisyt Tau nuotaikele! Kas gi tau???

* Bijau MB nesutiks smile.gif

** ne nuotaiką, o savijautą. Galva plyšta, pykina, skauda tai vienus, tai kitus raumenis. geriau jausčiausi, geresnė ir nuotaika būtų. Va MB siūlo eit į kiną, o aš nenoriu sad.gif nes žinau, kad nepasimėgausiu. Per mane kenčia ir MB
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 27 spalio 2015 - 11:11
QUOTE(Vidam @ 2015 10 27, 11:00)
Laba diena  4u.gif  Kas per klausimas kur. Aišku turi atvežti tam kas nori veiklos. Kokia nauda iš to kad nuvažiuos pas Vėtrą  g.gif Čia jau turi biznierkos vežiot  mirksiukas.gif

tas tiesa, turės atvežti biggrin.gif O tai iš tikro kol aš nuvažiuosiu į Šiaulius doh.gif , tai gali ir katukų nebereikt arba gali jų daugiau prireikt nuotaikai pataisyt. kas ten žino kas pakeliui gali nutikti g.gif
Atsakyti
Pedras su Uršule wub.gif jau kad nutvėrė mažąją narsuolę wub.gif
Šponkiuk 4u.gif 4u.gif ar dar yra namatyti tau kokie nors tyrimai 4u.gif
Biznierka Vėtra biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti