Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Kaip smagu dėl Runcelio 4u.gif O jau Uršulės smarkumėlis, tik straksi kaip užsukta biggrin.gif Gaila kad jie taip greit užauga, man taip patinka tokie mažiukai wub.gif

Sveik Šponkiuk 4u.gif Ir Colombai sveikatos balionėlis 4u.gif Kas čia užpuolė mūsų namų gyventojus g.gif
Atsakyti
Laba diena,

oho kokia čia verslo planai kuriami biggrin.gif bet klientas visalaikt teisus, taip kad Vėtrai tektų važiuot kažkur tongue.gif

Pedras su Uršule, ir Runcelio gerėjimas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 10 27, 12:11)
Pedras su Uršule  wub.gif  jau kad nutvėrė mažąją narsuolę  wub.gif
Šponkiuk  4u.gif  4u.gif  ar dar yra namatyti tau kokie nors tyrimai  4u.gif
Biznierka Vėtra  biggrin.gif  thumbup.gif

3dieni turetu but israsas del nugaros. tada eisiu pas seimos gydytoja ir gal tada kur nors dar nusius. arba ne. ai nebezinau, neturiu jau jokios vilties. kol neislys kad umaus turbut ir nebus nieko aiskaus. Dabar labiausiai tai noreciau kokybisko miego, atsibust ne slapia ir kad nepyintu ir galvos neskaudetu. kitkas dar neuzkniso mirtinai. zodziu pabumbejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 10 27, 12:14)
Kaip smagu dėl Runcelio 4u.gif O jau Uršulės smarkumėlis, tik straksi kaip užsukta  biggrin.gif Gaila kad jie taip greit užauga, man taip patinka tokie mažiukai  wub.gif

Sveik Šponkiuk  4u.gif Ir Colombai sveikatos balionėlis 4u.gif Kas čia užpuolė mūsų namų gyventojus g.gif

Ir aš supratau, kad tokie mažiukai man labai patinka biggrin.gif Mažo dozėm , po vieną ar du - tai ir pasidžiaugiu jų mažu amžiumi. Uršulytė čia jau paaugusi. Bet jau tokia padaužytė wub.gif O šiaip mielo būdo - nusidūksta ir ateina sterblėj ar prie kaklo pamiegoti...

Šponkiau, ale tai kas per paslaptinga kvaraba užpuolusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 27 spalio 2015 - 11:50
QUOTE(Weronica @ 2015 10 27, 13:15)
Laba diena,

oho kokia čia verslo planai kuriami biggrin.gif bet klientas visalaikt teisus, taip kad Vėtrai tektų važiuot kažkur  tongue.gif

Ne v...nio bigsmile.gif Matai licenzija verslui issiimtume su numatyta konkrecia vieta tongue.gif Na pėvėzė kaciu kavine. Juk uzsimanius paslaugos, kavine nevaziuoja i namus, a? Taaaip Vetra teisi...as zinau rolleyes.gif angel_not.gif

Sponkiuk, taisyk sveikatele drinks_cheers.gif As vietoj Taves eiciau i kina. O gal pasitaisytu ir nuotaika ir sveikata beziurint gera filma g.gif

Gaila, negaliu pasiziureti Erendiros Ursules, et...teks laukt darbo pabaigos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 10 25, 21:20)
Na va kelios foto. dangus nelabai isvis gavos, tik paredagavus galima kazka ispest. cia dedu neredaguotas kelias foto.

Trečia man gražiausia wub.gif wub.gif wub.gif

-------------

O mes, mandros mergos Tigos, pasirodo mokam ir į wc įlipti ir padaryti kur reikia doh.gif Įtariu, kad kraikas per "purvinas" buvo, tai gi mOdamai letenų, kad nesusipurvint į svetimus "daiktus" tai garbė neleido litpi į wc doh.gif doh.gif doh.gif O mes gi sanatorijoje pusę dienos būna, nu nesužiūrėsiu, kad įtiktų viskas... teks abiem paplušėti - kai kam susiimti ir padaryti kur reikia, o man valyti, jei vis tik savigarba aukščiau bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2015 10 27, 18:10)
Trečia man gražiausia  wub.gif  wub.gif  wub.gif
-------------

O mes, mandros mergos Tigos, pasirodo mokam ir į wc įlipti ir padaryti kur reikia  doh.gif Įtariu, kad kraikas per "purvinas" buvo, tai gi mOdamai letenų, kad nesusipurvint į svetimus "daiktus" tai garbė neleido litpi į wc  doh.gif  doh.gif  doh.gif  O mes gi sanatorijoje pusę dienos būna, nu nesužiūrėsiu, kad įtiktų viskas... teks abiem paplušėti - kai kam susiimti ir padaryti kur reikia, o man valyti, jei vis tik savigarba aukščiau bus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Yeeee thumbup.gif Saunuoliuke Tiga, as visada taip sakiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 10 27, 17:25)
Yeeee thumbup.gif Saunuoliuke Tiga, as visada taip sakiau wub.gif

Grįšim normaliai namo, galėsiu stebėti, kas kokių "dovanų" kur paliko, ir išvalyti, kad jau čia toooks reikalas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasiziurejau video su Ursule ir Pedritu, na labai labai abu wub.gif wub.gif wub.gif Man toks jausmas, kad Pedras teviskumo ismoko is Runciaus wub.gif Sitoks jau dickis katukas, o taip svelniai su Ursule elgias thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Smagu dėl Runciuko, gerai, kad nuojauta, jog vaikis išsikapstys, manęs neapgavo. 4u.gif
Migla man labai graži katytė, noriu dar jos foto biggrin.gif
Filmukas su Uršule ir Pedru labai mielas, žiūrėjau ir šypsojaus wub.gif
Vėtriuko verslo planas įdarbint Stasiuką thumbup.gif biggrin.gif
Šponkiuk, bliamba, kas per velns tave užpuolęs. g.gif O kokia erkė nebuvo įsisiurbus? (Laimo liga???) aš jau čia brainstorminu. Bet šiaip tai šeimos gydytoja turi surast priežastį. Gerai tau būt pas kokį Hausą papult, tas sudėtingus atvejus išnagrinėja. tongue.gif

Ignas stabiliai toje pačioje vietoje- ligoninėje. Lyg ir gyja po trupinuką. Bent aš tikiuosi. Dar anksti ką nors prognozuoti. Esu labai nustebinta, kiek daug mane supa nuostabių žmonių, kurie palaiko, padeda, pataria... Draugė vakar pasiėmė pas save Rapolą, kad tas su jos vaiku pabūtų kelias dienas, kol atostogos ir nenuobodžiautų namie vienas, kol mes su vyru visą dėmesį į Igną sutelkę. Igno matematikos mokytojas šiandien paskambino man ir pasakė, kad jis ieško Igno palatos Santariškėse, nes nori aplankyti ir paaiškinti Ignui praleistą medžiagą. Jau nekalbant apie moralinį palaikymą. Esu turtinga, nes turiu aplink tiek daug rūpestingų mylinčių širdžių.
Atsakyti
Aist - žingsnelis po žingsnelio ir nužingsniuos sūnus link išgijimo 4u.gif Mes visos to linkim ir tikiu, kad išsipildys 4u.gif Ir šaunu, kad tave supa supratingi ir padedantys žmonės 4u.gif kiekviena, kad ir mažytė gera žinia yra žingsnis į priekį 4u.gif
Kaži kaip Azu mama? Nepamenu ar šiandien ligoninėn paguldė ar rytoj g.gif
Papildyta:
Grikis pamiršo, kad sukūdo ir išstatė apžvalgai visus savo apvalumus doh.gif
user posted image
Kruopa padeda mamkai ilsėtis po sunkios darbo dienos - kad nereiktų mamkai pačiai vargintis, padeda gulėti ant pagalvės smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras,
ačiū visoms už pagyras mano augintinėms 4u.gif
QUOTE(Colomba @ 2015 10 26, 23:18)
Mano inkstininkas ir diabetikė tikrai daug gerdavo. Matėsi, ypač lyginant su kitais katinais.
Jeigu labai neramu, galima tyrimus padaryti biggrin.gif

Man rodos jai darė tyrimus,kai gydė nuo to kačių "peršalimo"
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 27, 07:45)
Žydryne, jei katuką šeri sausu maistu, normalu, kad daug laka.Jei nematei kiek brinksta sausiukas, įmesk į vandenį, nustebsi kiek išsipučia.Tik pakentėk kelis mėnesius, atsigaus katytė, susidraugaus su šunyte ir žaisti pradės.Bus laimės visiems.Linkiu tau kantrybės 4u.gif

Kantrybės tai aš turiu,tikiuosi viskas bus gerai
QUOTE(Erendira @ 2015 10 27, 10:24)
labas rytelis  4u.gif
Pirmiausia raportuoju apie Rncuncuką  pioneer.gif
Vaikis vis kunta ir kunta smile.gif jau grįžus iš darbo pasitinka, ėda kaip užsuktas (reikia žiūrėt kokį maistą jam parinkti, gal kokį antialerginį ar tai kepeninį pradžiai, ar su struvitiniu maišyt  g.gif  ryt ar poryt vėl pa žolininkę važiuojam (šiandien tarsiuosi), kad įvertintų pažangą ir naujas žoles parinktų (gydymas vyksta tol, kol nelieka reakcijos į jokias žoles).
Vakar jau man vakarieniaujant Runcelis ant kelių kraustėsi - čia įprasta jo veikla  thumbup.gif žodžiu, grįžta mano dručkis - ačiū visoms už pagalbą ir palaikymą  4u.gif  4u.gif
Žydryne, sveika prisijungusi  4u.gif
Dėl išpūsto pilvuko - gali būti, kad pakaks tik sureguliuoti mitybą. Turiu globotinukę Uršulytę, kuri pas mus pateko visa apsividuriavusi, o kai pilvas apsitvarkė, išsipūtimas liko. Klinikoje liepė maitinti griežtai saus maistu, jokių konservų, geriausia, aišku, intestinal (i/d). Bet kai ji tokia mažulylė (buvo 5 sav.) likom prie RC babycat ir praėjus porai savaičių pilvytis jau praktiškai normalus. Gal ir jums tiesiog užteks sunormalizuoti maistą?

Jei per pora savaičių ir pakeitus maistą nepraeis tas kasymasis ir dėl to pilvuko gal reikės ir man savo katytę nuvežti pas tą žolininkę kur tavo Runcelį gydė,dar ir dėl tos slogos bei čiaudulio.
Smagu skaityt,kaip Runcuko sveikatytė pasitaisė thumbup.gif wub.gif
QUOTE(Erendira @ 2015 10 27, 10:35)
Biškiuką vaizdelių nuotaikai pakelti  biggrin.gif

kaip miela wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 27 spalio 2015 - 20:18