Labas vakaras,
ačiū visoms už pagyras mano augintinėms
QUOTE(Colomba @ 2015 10 26, 23:18)
Mano inkstininkas ir diabetikė tikrai daug gerdavo. Matėsi, ypač lyginant su kitais katinais.
Jeigu labai neramu, galima tyrimus padaryti
Man rodos jai darė tyrimus,kai gydė nuo to kačių "peršalimo"
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 27, 07:45)
Žydryne, jei katuką šeri sausu maistu, normalu, kad daug laka.Jei nematei kiek brinksta sausiukas, įmesk į vandenį, nustebsi kiek išsipučia.Tik pakentėk kelis mėnesius, atsigaus katytė, susidraugaus su šunyte ir žaisti pradės.Bus laimės visiems.Linkiu tau kantrybės
Kantrybės tai aš turiu,tikiuosi viskas bus gerai
QUOTE(Erendira @ 2015 10 27, 10:24)
labas rytelis
Pirmiausia raportuoju apie Rncuncuką
Vaikis vis kunta ir kunta

jau grįžus iš darbo pasitinka, ėda kaip užsuktas (reikia žiūrėt kokį maistą jam parinkti, gal kokį antialerginį ar tai kepeninį pradžiai, ar su struvitiniu maišyt

ryt ar poryt vėl pa žolininkę važiuojam (šiandien tarsiuosi), kad įvertintų pažangą ir naujas žoles parinktų (gydymas vyksta tol, kol nelieka reakcijos į jokias žoles).
Vakar jau man vakarieniaujant Runcelis ant kelių kraustėsi - čia įprasta jo veikla

žodžiu, grįžta mano dručkis - ačiū visoms už pagalbą ir palaikymą
Žydryne, sveika prisijungusi
Dėl išpūsto pilvuko - gali būti, kad pakaks tik sureguliuoti mitybą. Turiu globotinukę Uršulytę, kuri pas mus pateko visa apsividuriavusi, o kai pilvas apsitvarkė, išsipūtimas liko. Klinikoje liepė maitinti griežtai saus maistu, jokių konservų, geriausia, aišku, intestinal (i/d). Bet kai ji tokia mažulylė (buvo 5 sav.) likom prie RC babycat ir praėjus porai savaičių pilvytis jau praktiškai normalus. Gal ir jums tiesiog užteks sunormalizuoti maistą?
Jei per pora savaičių ir pakeitus maistą nepraeis tas kasymasis ir dėl to pilvuko gal reikės ir man savo katytę nuvežti pas tą žolininkę kur tavo Runcelį gydė,dar ir dėl tos slogos bei čiaudulio.
Smagu skaityt,kaip Runcuko sveikatytė pasitaisė
QUOTE(Erendira @ 2015 10 27, 10:35)
Biškiuką vaizdelių nuotaikai pakelti
kaip miela