Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

O Die, Kruopa, negi nematei per žinias, kai sakė, kad mėsa kenksminga? blink.gif aš nežiūriu cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2015 10 28, 18:08)
Sveikos,

O kur patartumėt kastruoti katytę kai ateis laikas?Man Jakovas labai toli nuo namų,arti būtų Justiniškės,Fabijoniškės,Pašilaičiai,Pilaitė
Šitas ruduo tikrai kažkoks nesėkmingas,mano mamai irgi įtaria vėžį verysad.gif

Aš sterilizuoju visus ir visas Pilaitėje. Man patinka, kad siūlė tirpiais siūlais daroma ir dar paslėptą daro, tai ir tos "suknelės" reikėdavo max porai dienų, arba jei labai nelįsdavo, tai iš vis nedėdavau.
Nors atsigavimas po narkozės yra labai individualus, dauguma greitai atsigaudavo.

Dėl mamos - laikykis 4u.gif

Pritariu dėl rudens - tragiškas... unsure.gif
Atsakyti
Žydryne, mano Bugi sterilizuota pas Ritą Žilinskienę, tai labai patiko, greit atsigavo ir dar papildomai davė vaistų nuo skausmo į namus. Patiko ir Pilaitėj, irgi greit atsigavo. Visur dariau su tirpstančiais siūlais, kad nereiktų jokių apsaugų. Labai erzina kai prieglaudinius katinus kitos vet su paprastais padaro ir turi savaitę kankinti su apranga ir po to vėl kelt stresą vežant išimt siūlių.

O aš šiam gavau rentgeno išrašą, kaip ir galvojau- ale sveika. Vadinas ir toliau niekas neaišku.
Atsakyti
Betgi Kysiau, čia jau ne mėsa, čia sasyska umn.gif Nu žodž, sasyskos jau nebėra, gal padėti mamkai indus suplauti g.gif
user posted image
Šponkiuk - nu kur čia tavo negalavimas taip giliai pasislėpęs kad niekaip neišeina aptikti doh.gif
Papildyta:
Peliau, ką tu manai apie sasyskas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 10 28, 19:14)
Betgi Kysiau, čia jau ne mėsa, čia sasyska  umn.gif  Nu žodž, sasyskos jau nebėra, gal padėti mamkai indus suplauti  g.gif

Peliau, ką tu manai apie sasyskas?

Tai jau Kruopa sunaikino sasyską biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Bet jau Grikučio pelės dydis doh.gif doh.gif doh.gif
Maniškiai tai visi kas kur iškritę miega. Bet žinokit dėl Funtiko tai man tikrai neramu, kas čia jam darosi, gal kartais ką skauda g.gif Vėl neseniai maurojo nuėjęs į vonią. Ar čia šiaip koks senatvinis marazmas.
Atsakyti
Magnuma Grikio toks žvilgnis, kad drysčiau teigti, jog katinėlis ne tik vakarienės negavęs, bet ir pusryčius buvai pamiršus įdėti lotuliukas.gif blush2.gif
ale Kruopa visur spėja ir prie indų ir prie sasyskų ax.gif

Nežinau man rodos čia užsakytas straipsnis žaliavalgių veganų, nes dabar toks bumas atsisakyti mėsos, aš vadovaujuosi jeigu su saiku tai viskas sveika biggrin.gif Nors realiai tai man tikrai reiktų mesti valgyti apkritai nes pažiūriu į savo perteklių ir galvoju nu kas jau kas bet žiema man nebaisi smile.gif doh.gif
Atsakyti
Sveiki, bandau jungtis ir aš nedrasiai prie jūsų šiltos temutės, tikiuosi priimsite dar vieną naujokėlę.. 4u.gif
Kaip tik palietėte ir man aktualia tema apie sterilizacijas, dovanokite jei jau kada buvo kalbeta apie tai ir kartojuos..
Norėčiau pasidomėti jūsų "pukuotuku" myletoju, kokio amžiaus sterilizuojate katytes? Ar geriau išlaukti pirmosios "rujos" (kaip kai kurie vetai pataria) g.gif ar geriau jau nelaukti to "subrendimo" laiko ? Šiuo metu mūsų katytei 7 mėnesiai su trupučiu, kaip ir laikas jau būtų nedelsti labai.. Tad kokio amziaus gyvunas jau tinkamiausias tokiai operacijai?

Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2015 10 28, 20:34)
Sveiki, bandau jungtis ir aš nedrasiai prie jūsų šiltos temutės, tikiuosi priimsite dar vieną naujokėlę.. 4u.gif
Kaip tik palietėte ir man aktualia tema apie sterilizacijas, dovanokite jei jau kada buvo kalbeta apie tai ir kartojuos..
Norėčiau pasidomėti jūsų "pukuotuku" myletoju, kokio amžiaus sterilizuojate katytes? Ar geriau išlaukti pirmosios "rujos" (kaip kai kurie vetai pataria) g.gif  ar geriau jau nelaukti to "subrendimo" laiko ? Šiuo metu mūsų katytei 7 mėnesiai su trupučiu, kaip ir laikas jau būtų nedelsti labai.. Tad kokio amziaus gyvunas jau tinkamiausias tokiai operacijai?

Sveika 4u.gif
Aš tai nelaukčiau pirmos rujos, 7 mėn pagal mane pats tas smile.gif
P.S. Mes čia labai mėgstam foto biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien po darbo eidama namo susinervinau pamačiusi katytės šeimyną (buvau rašiusi, kad Neveronyse krūmuosegyvena katytė su trim vaikiukais), nes viena mažylė (trispalviukė) jau ko gero susirgo. Akytė jau negražiai atrodo. Na taip gaila. Bandau ieškoti pagalbos, labiausiai tai reikia turėti kur juos palaikyti. Nes juk neaišku ar sveiki, ar nenešioja kokio viruso. Rašiau net seniūnijai, bet parašė, kad Nuaras dėl kačių nevažiuoja (nors dėl Nuaro perspėjau). Vienu žodžiu ne visai taip viską suprato. Atrašiau atgal, pabumbėjau, pamoralizavau, o toliau kas. Reikia , kad tame kieme atsirastų žmogus irgi šiek tiek pakvaišęs dėl gyvūnų, bet tokio nerandu.
Gal pas save į balkoną priimti? Bet tai jeigu šeimyna sakykim serga kuo nors, tai maniškiam užsikrėsti didelė tikimybė?

Beje važiuodama autobusu mačiau labai gražų katinėlį, dar visai jaunas. Ten jų yra ne vienas, kai kurie su pakirptom ausytėm, kai kurie ne, todėl yra ir mažylių. Jie prie sustojimo vis laukia, nes ko gero kažkas pamaitina. Ir vienas toks juodas juodas, su tokiom didelėm geltonom akytėm, snukutis toks apvalus, kaip pas brituką. Na koks gražus wub.gif Bet verysad.gif benamiukas
Atsakyti
Labas vakaras, prisiduodam kaip storėjam biggrin.gif

Ozis

user posted image

Ausius

user posted image

Tiga

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kendde @ 2015 10 28, 20:36)
O Die, Kruopa, negi nematei per žinias, kai sakė, kad mėsa kenksminga?  blink.gif  aš nežiūriu  cool.gif

hihihi.gif Taip taip katytes, mesa nesveika, neeskit, geriau palikit tetai Vetrai 59.gif

Azu, saulieli, sveikateles Tavo mamytei. Labai palaikau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Oi, Ruste, koks grozis, vow...Mano favoritas tai Ausius. Jo akytes unikalios - kaip migdolai wub.gif
Atsakyti
Žinoma, junkis prie mūsų. 4u.gif Kastruoti reikėtų nelaukiant pirmųjų rujų.6-7 mėn yra pats tas.Labai įdomu sužinoti kokią katukę laikai? ax.gif

Ruste, tu klysti , jie ne storėja, o žiemai ruošaisi.Maniškis jau irgi kaip kašikas, o ryja kaip pragaras doh.gif
Rariuk, nu kaip gaila, kaip dėl tų vargšelių širdį skauda.Ir visiems padėti neįmanoma, kas labai gaila. verysad.gif
Atsakyti