Ozį turėjau paguldyti ir paspausti, kad gulėtų ant kilimo, o va Tiga tik atsisuko - ko nori? ai fotkinti, nu davai, pozuojam
Ausius prisimerkęs (nugi trukdau miegoti paparacindama!)
Ozį turėjau paguldyti ir paspausti, kad gulėtų ant kilimo, o va Tiga tik atsisuko - ko nori? ai fotkinti, nu davai, pozuojam
Sveikos, ajaj ki3ek graziu foto, ir tikrai Grikio ir Kruopos namai labai jaukus .
Zydryne
labai suprantu
Kennde tikrai sitas ruduo kosmaras kazkoks.... , Sveika sugryzus
Mamai neprisiskambinu, nekelia ragelio, kalbejau su jos MB , sake ryt pasukstai nieko nezinau, liepiau po visko nevartot alkoholio, nes tas megejas ir mamai vis siulo,
Siandien diena atidirbom, dabar dvi nereikia ir pirmadieni ale nuo ryto visa savaite, grafikas 6-14val, spekit keliausi 3:30 ir 4:20 sedau i autobusadarbe buvom beveik lygiai 6val, o po darbo smagioji dalis prasidejo isedom i autobusa ta, bet vaziuojanti i kita puse, tai namo gryzau lygiai 17:00..... koleges gimtadienio proga susipazinom su Birmingemo vienu uzkampiu, esanciu visai kitoj pusej nei gyvenu... nei juokis nei verk
Zydryne
Kennde tikrai sitas ruduo kosmaras kazkoks.... , Sveika sugryzus
Mamai neprisiskambinu, nekelia ragelio, kalbejau su jos MB , sake ryt pasukstai nieko nezinau, liepiau po visko nevartot alkoholio, nes tas megejas ir mamai vis siulo,
Siandien diena atidirbom, dabar dvi nereikia ir pirmadieni ale nuo ryto visa savaite, grafikas 6-14val, spekit keliausi 3:30 ir 4:20 sedau i autobusadarbe buvom beveik lygiai 6val, o po darbo smagioji dalis prasidejo isedom i autobusa ta, bet vaziuojanti i kita puse, tai namo gryzau lygiai 17:00..... koleges gimtadienio proga susipazinom su Birmingemo vienu uzkampiu, esanciu visai kitoj pusej nei gyvenu... nei juokis nei verk
parodau augintinius, su kokybe nedraugauju, bet bendras vaizdas susidarys 
Misrune Mila imta is prieglaudos
http://s017.radikal....2dac21072ae.jpg
http://s020.radikal....4a0a0550c20.jpg
o cia Mila su draugeliu senjoru Dzeriuku ( 11 metu drauge su mumis ) http://s017.radikal....3f3928a04ea.jpg
Cia pirmosios nuotraukos darytos kai tik apsiprasti bande vienas su kitu, sunku pagauti abu vienu, nes musu didysis augintinis labai privengia mazosios "siautejimo" vakaru, jau zino ka reiskia naguciai ir staigus puolimas is uz kampo
http://s017.radikal....2dac21072ae.jpg
http://s020.radikal....4a0a0550c20.jpg
o cia Mila su draugeliu senjoru Dzeriuku ( 11 metu drauge su mumis ) http://s017.radikal....3f3928a04ea.jpg
Cia pirmosios nuotraukos darytos kai tik apsiprasti bande vienas su kitu, sunku pagauti abu vienu, nes musu didysis augintinis labai privengia mazosios "siautejimo" vakaru, jau zino ka reiskia naguciai ir staigus puolimas is uz kampo
QUOTE(Rustė @ 2015 10 28, 21:01)
Nu kokia zbitkininkė gražuolė tapo..
Prisiduodu, kad lyg ir patikrinimai baigėsi.. bet aš tai be fazių.. Visiškai. Nes nesigyriau, bet mažoji sugebėjo susirgti. Didžioji būti aukle negalėjo- jai gi super buper dienos stovykla kariniam dalinyje. Jei neperšals- bus gerai. O Trišnošpė- nesiteikia manęs guosti- ji dirba mažosios slaugytoja.. Tai naktį vis girdžiu- "mama--Triuškė man koją nuspaudė, mama, dabar Triuškė pilvą boksina, mamaaaaaaaa-Triuškė mano ausis laižooo." O tai reiškia, kad mama lipa iš lovos ir nukelia Trišę nuo "aukos"., grįžta į lovą, palenda po kaldra ir jau jau ima migti- kai vėl reikia keltis ir mažylę gelbėti nuo seselės-kateės.. Kol po n-tojo karto nebeiškenčiau ir Trišę nukėlusi už čiuprynos papurčiau. Dabar vaiką slaugo tik kojūgaly.. Viskas einu miegoti...
Papildyta:
QUOTE(Wild Pearl @ 2015 10 28, 21:37)
parodau augintinius, su kokybe nedraugauju, bet bendras vaizdas susidarys 
Hm.. O mes ne vieno kraujo?

Net apatinė lūpa paspalvinta..

Wild Pearl, labai gražūs augintiniai.Šunelis koks gerietis, neskriaudžia katytės.Būtų čia mano taksas, oi parodytų jai
Aš pasigedau Nikitos.Kur jūs panelės, atsiliepkit.
Kaži kaip Aist berniukui?
Azu, tu nepergyvenk, kad mama neatsiliepia.Jei pooperacinėje palatoje guli, tai ten telefo negalima turėti.Jei normalioje, tai tikrai miega.Po narkozės nieko ilgai nesinori ir niekam nėra jėgų.
Šponkiukas, Lisitėja2 Aciu uz nuomones.
Niu, kad visai realus dalykas,
panasumu daug matoma
QUOTE(vilkra @ 2015 10 28, 20:42)
Hm.. O mes ne vieno kraujo?
Niu, kad visai realus dalykas,
QUOTE(sagyte @ 2015 10 28, 19:23)
Magnuma Grikio toks žvilgnis, kad drysčiau teigti, jog katinėlis ne tik vakarienės negavęs, bet ir pusryčius buvai pamiršus įdėti
o taip, šitoj vietoj Grikis laaaaabai talentingas
QUOTE(Wild Pearl @ 2015 10 28, 19:34)
Sveiki, bandau jungtis ir aš nedrasiai prie jūsų šiltos temutės, tikiuosi priimsite dar vieną naujokėlę.. 
Sveika
Rariuk - dėl Funtiko tai aš galvočiau jeigu būtų kokių sveikatos problemų tai greičiau padėtų ne vietoje į tuoletą eiti o ne mauroti
Ruste - nus dailiai storėjat
Azu - mama greičiausiai po operacijos dar nėra pilnai atsigavusi, todėl ir negali prisiskambinti
Papildyta:
Pokaldrinis kurmytis
QUOTE(Magnuna @ 2015 10 28, 20:56)
Rariuk - dėl Funtiko tai aš galvočiau jeigu būtų kokių sveikatos problemų tai greičiau padėtų ne vietoje į tuoletą eiti o ne mauroti
O kaip jis reaguoja kai tu tuo momentu bandai jį paimti - jeigu jam skaudėtų ką tai būtų suirzęs, nenorėtų būti imamas ant rankų, manau
Šiaip tai gali pabandyti sušlapinti jam kailiuką tuomet - turės darbo nusiprausti ir maurojimai galvoje bus
Jis mauroja, kai nueina į vonią , Ten ant vonios padėtos grotelės, o ant jų indas su vandeniu. Tai va jis dažniausiai užšokęs ant tų grotelių šalia to indelio ir mauroja. Na dar kartais vaikščiodamas po kambarį bando. Aš jį tada pašaukiu kelis kartus vardu(piktokai), tai nustoja. O šiaip tai tikrai jis nėra suirzęs. Gal tikrai į senatvę morčius prasidės
Papildyta:
Dar vienas kurmiukas
Labanakt, mergytės
lendu aš pas savo kurmytį po kaldra
lendu aš pas savo kurmytį po kaldra
Nedrąsiai pasirodom.
Labai atsargus suartėjimas...

Kurmiukai
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 28, 20:53)
Aš pasigedau Nikitos.Kur jūs panelės, atsiliepkit.
Esam mes esam,niekur nedingom,viską skaitom.
Dabar vakarojam abi, aš žiūriu filmą, o Nikita ilsisi prisilaksčiusi

Man irgi rūpi kaip Aist reikalai
Trišės giminaitė atsirado, dar ir Širšė panaši su juodu smakriuku
Azu mamytei sveikatos
Erodės fronte geros naujienos, jau panelės pradeda viena kitą pripažinti
Senbuvių nekomentuoju, visi patys gražiausi ir mieliausi
Labas rytelis visiems ir visoms
Tokia graži diena, o tenka lėkti darban, bet po vakarykščių lapų, nors pailsėsiu.Dirbantiems geros dienos, padedantiems dirbti, minkštų pataliukų
Ačiū, Vidut, kad pasirodėt. Labai graži lūšiukė, neįmanoma atsižiūrėti
Geriausiai atrodo Nikitos guolis
Tikras gandralizdis
Ačiū, Vidut, kad pasirodėt. Labai graži lūšiukė, neįmanoma atsižiūrėti
Geriausiai atrodo Nikitos guolis