Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Magnuna @ 2015 10 21, 18:22)
Aš iš darbo irgi plyštančia galva parėjau  doh.gif
Eikš, mam, prisėsk šalia manęs ir praeis galvos skausmas  smile.gif

Va va Grikalgino ir man reiktų.. bigsmile.gif
Atsakyti
Vilkra - tu gi turi minkštutę, glamžytiną Trišę biggrin.gif Negi Trišė tavęs prie šono nesisodina g.gif
Smilga - kaip Mažas jaučiasi? Ar dar teko vaistus leisti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 21 spalio 2015 - 18:23
QUOTE(Magnuna @ 2015 10 21, 19:23)
Vilkra - tu gi turi minkštutę, glamžytiną Trišę  biggrin.gif  Negi Trišė tavęs prie šono nesisodina  g.gif

nwe- Trišė- manęs niekur nesikviečia schmoll.gif schmoll.gif Ji Lapės Nr.1 katė.. verysad.gif pasitinka, pasiglosto, naktimis ateina pasišildyti- bet kad pilvą pasiūlytų glostymui.. schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 10 21, 18:31)
nwe- Trišė- manęs niekur nesikviečia  schmoll.gif  schmoll.gif  Ji Lapės Nr.1 katė.. verysad.gif  pasitinka, pasiglosto, naktimis ateina pasišildyti- bet kad pilvą pasiūlytų glostymui.. schmoll.gif  schmoll.gif

Mat kaip g.gif Na tuomet dar Grikeno
Undinėlis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kas čia visas užpuolė? Toks nesekmių ruožas prasidėjo.Neveltui nekenčiu šito laiko iki ŠV, Kalėdų.Norėčiau užmigti žiemos miegu, kaip meška.

Veronica, tavo vardas labai gražus 4u.gif Vaikystėje pažinojau tokiu vardu vienuolę, tai man tas vardas toks rimtas ir iškilmingas.

Aist, tau didžiulės stiprybės .Nieko nėra baisiau, kaip sunkiai serga vaikas.Nesvarbu, kad šitas vaikas už mamą didesnis.O sapnas rodo oro permainą, daugiau nieko jis nereiškia.

Runciui sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Na nezinau, man tas laikas kaip ir neblogas. Ir as gimiau, ir mano dukryte vyresnioji tokiu tai vat laiku bigsmile.gif Taip kad nereikia bigsmile.gif Galim perfrazuot - tai susikaupimo, permastymo, atsijojimo vertybiu laikas. Zodziu rimties periodas ax.gif

Vargse Vilkra, klausyk, Tau reikia antros kates - garantuotai reikia 4u.gif Bet tokios rankines, kur galetum pilveli glostinet bigsmile.gif

Siaip visada Grikiuka labiau pastebiu. Na bet sikarta Kruopciuka thumbup.gif Na jau letenuke kokia storokoka, katiniska wub.gif Na man taip grazu, raina, minksta pukuota letenuke wub.gif O dar zvilgsnis pirmoj foto...Na toks gerybinis, nekaltas, oi Kruopa tu Kruopa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 10 21, 19:23)
Smilga - kaip Mažas jaučiasi? Ar dar teko vaistus leisti?  smile.gif

Mažas atsigavęs, dėkui, kad teiraujiesi 4u.gif Leidau dar vakar vaistus, daugiau jau nebereikės.

QUOTE(Magnuna @ 2015 10 21, 19:39)
Undinėlis  smile.gif

Tikras undinėlis hihihi.gif wub.gif
Atsakyti
Pirmiausiai dar kartą norėčiau linksmai pasveikinti mūsų fainuolę Weronicą su 65 jubiliejumi hihihi.gif wub.gif

O antriausiai noriu paguosti Aist. Narkozės nebėra tokios kokios buvo anksčiau, mažiau kenkia. Mano sūnųs-ąžuolas daugiau nei 25 narkozes turėjo. Svarbiausia, kad kaip tu sakai, blogu prognozių nebūtų. Labai linkiu tavo sūnui išlipti iš šios ligos. 4u.gif Laikykis

Neskaičiau, kaip Runciuko sveikata. Einu skaityti ir tyliai kryžiuoti pirštus už jį wub.gif
Atsakyti
Undinėlis bigsmile.gif

Vėtra prajuokino, kad Staselis renkasi tik ant kietų paviršių gulėt. biggrin.gif
Beje, jeigu katinui skirtas gydomasis maistas tikrai neduok jokių whiskas ir pan.

Erendira Runceliui daug sveikatos. 4u.gif

Aist laukiam naujienų. Tikiuosi, kad viskas bus gerai. 4u.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 21, 18:42)
Kas čia visas užpuolė? Toks nesekmių ruožas prasidėjo.Neveltui nekenčiu šito laiko iki ŠV, Kalėdų.Norėčiau užmigti žiemos miegu, kaip meška.

Aš irgi noriu žiemos miegu... iki pavasario.
Kol neulindau atgal į pogrindį:

Mika sušalo ir nusprendė pati pasirūpinti kaip sušilti.
user posted image

Taip po kambarį ir šliaužiojo su pledu biggrin.gif
user posted image

Rūūūžava pėdutė virš kompo biggrin.gif
user posted image

Murkiantis pūkuotas šildytuvas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 21 spalio 2015 - 19:10
QUOTE(Weronica @ 2015 10 21, 08:12)
Ačiū mergaitės mirksiukas.gif
Bet kad jūs žinotumėte kaip aš jaunystėj savo vardo nekenčiau...net pasikeist jį svajojau hihihi.gif

su tortadieniu 4u.gif 4u.gif

as saviskio iki siol nemegstu, nors jau sena tarka blush2.gif

QUOTE(Aist @ 2015 10 21, 09:44)

Sveikatos sunui ir stiprybes jums abiems 4u.gif 4u.gif

Grikutis man toks pozityvus katinas wub.gif
Atsakyti
Dar duokit katukų, bo saviškio namo neparvarau.O jei ir parvaryčiau, jokios naudos.Jis prie manęs neina.Kas gali eiti prie blogiausio žmogaus visame pasaulyje? Ir bokse kažkur vežė, ir ausis valo, ir vaistus šeria, vaistus leidžia, šukuoja, kojas valo, ir numirti ramiai nedavė doh.gif Molio nuomone esu totali bjaurybė. doh.gif Tik taksiukas šoną šildo, vis ką turiu glostyti ax.gif
O be viso to, dar ir makaulė skauda.Esu labai piktas Keksas(atmenat tą reklamą?)
Atsakyti
Sirse siandien vel pabego verysad.gif vel gaudziau po visa koridoriu.. nu kaip ja atpratint begti? verysad.gif
Atsakyti