Bet kad jūs žinotumėte kaip aš jaunystėj savo vardo nekenčiau...net pasikeist jį svajojau
Ačiū mergaitės
Bet kad jūs žinotumėte kaip aš jaunystėj savo vardo nekenčiau...net pasikeist jį svajojau
Su gimimo diena
Tegul kitas metais Siera ateina ant kelių pagulėti ir pamurkti gimtadienio dainą 
Labas rytas
pagaliau prisijungiau...
Sveikiname ir mes Weronicą
Daug daug sveikatos ir visų troškimų išsipildymo
Siera šaunuolė, pati pirma pasveikino
QUOTE(Vidam @ 2015 10 21, 09:18)
Labas rytas
pagaliau prisijungiau...
Daug daug sveikatos ir visų troškimų išsipildymo
Siera šaunuolė, pati pirma pasveikino 
Na kad jau taip linki tai 1 mano troškimas būtų paniūrkyt Nikitą
QUOTE(Weronica @ 2015 10 21, 08:12)
...o jei dar paskenduolę skaitei
Priimk ir mano nuoširdžiausius sveikinimus, ir mamą būtinai pasveikink
Weronica, sveikinu tave nuoširdžiai! Kad nuolat suptų palaikantys ir mylintys tave žmonės. Ir kad tas ryte palinkėtas "miurrr" būtų ypatingai prasmingas tau sėkmę visais metais nešantis ženklas.
Mergytės, nenoriu gadinti niekam nuotaikų, tai lendu į pogrindį. Igną vakar skubiai vėl tęko operuoti- sukarščiavo, supūliavo, atsinaujino, blogiau nei visada. Trečią kartą per metus narkozė ir operacija, kurios prognozė negera. Šiąnakt prabudau klykdama, nes susapnavau, kad sūnus mirė. Važiuoju vėl į ligoninę.
Mergytės, nenoriu gadinti niekam nuotaikų, tai lendu į pogrindį. Igną vakar skubiai vėl tęko operuoti- sukarščiavo, supūliavo, atsinaujino, blogiau nei visada. Trečią kartą per metus narkozė ir operacija, kurios prognozė negera. Šiąnakt prabudau klykdama, nes susapnavau, kad sūnus mirė. Važiuoju vėl į ligoninę.
Siaubas Aist, stiprybės tau, kad išsikapanotumėte greit 
Idomu Runciui kaip
Dar kart ačiū už sveikinimus
Idomu Runciui kaip
Dar kart ačiū už sveikinimus
Aist - laikykitės visa šeima
daug jėgų ir stiprybės tau ir TB
Iš tiesų kas čia darosi kad bėdos užgriūva,kapanokitės visos iš bėdų ir ligų. Labai linkiu visoms kwx negandų debesys išsisklaidytų kuo greičiau
Iš tiesų kas čia darosi kad bėdos užgriūva,kapanokitės visos iš bėdų ir ligų. Labai linkiu visoms kwx negandų debesys išsisklaidytų kuo greičiau
QUOTE(Weronica @ 2015 10 21, 09:20)
Na kad jau taip linki tai 1 mano troškimas būtų paniūrkyt Nikitą
Šitas troškimas lengvai įgyvendinamas
Aist
Weronika, su Gimtadieniu Tave
Kuo daugiau saulės, danguje, mintyse, gyvenime!
Aist, Erendira, jums po palaikymo balioną
Laikykitės
Aist, Erendira, jums po palaikymo balioną
Aistute, laikykitės visi
na kodėl šitaip
na kodėl šitaip
Aist, laikykitės abu, saulel
Viskas turi bti gerai.
Weronica,nuoširdžiausi sveikinimai
Be didžiulio linkėjimų kupono (išsirink, ko širdis geidžia
) linkiu jaukių katiniškų Sieros pagulėjimų ant kelių
Runcelis vietoje. Tik man stogas važiuoja jau ir piniginė rauda...
Vakar buvom pas žolininkę - sako, nematau insulto, matau, kad nedirba kepenys. Davė avarinių lašiukų kad "išgyventų iki rytdienos". Na, išgyvenom. Tokie, kokie ir buvom. Perpiet važiuoju pasiimti jau jam skirtųjų iš 44 žolių. Žiūrėsim. Ryte buvom klinikoj, palašino skysčių, pasidarėm kraujo morfologinį - rodo uždegimą, yra granuliocitų (gali reikšti auglį). šlapimas visiškai ok, o kepenų pakitęs tik vienas parametras, šoktelėjęs, bet dar netragiškai. Tai va, esu pasimetusi... Gydytoja sako, kad galima pasidaryti echo pilvuko, kad atmestumėm auglį. Dar nežinau...
Weronica,nuoširdžiausi sveikinimai
Runcelis vietoje. Tik man stogas važiuoja jau ir piniginė rauda...
Vakar buvom pas žolininkę - sako, nematau insulto, matau, kad nedirba kepenys. Davė avarinių lašiukų kad "išgyventų iki rytdienos". Na, išgyvenom. Tokie, kokie ir buvom. Perpiet važiuoju pasiimti jau jam skirtųjų iš 44 žolių. Žiūrėsim. Ryte buvom klinikoj, palašino skysčių, pasidarėm kraujo morfologinį - rodo uždegimą, yra granuliocitų (gali reikšti auglį). šlapimas visiškai ok, o kepenų pakitęs tik vienas parametras, šoktelėjęs, bet dar netragiškai. Tai va, esu pasimetusi... Gydytoja sako, kad galima pasidaryti echo pilvuko, kad atmestumėm auglį. Dar nežinau...