Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (24)

ne Sakura ten Vidam, bet kol kas pati nežinau kas biggrin.gif
DS-1112 labai panašu. Jeigu susigarbanos, tai greičiau šitas, palyginkit kai pilnai pražys. Dauginau balandį, dingę vaikai, net pagal užrašus prierašas, kad supuvo lotuliukas.gif ir liepą perdauginau vėl, kaip ir nelabai realu, kad dabar žydėtų jau jeigu čia balandinukas, na bet gal biggrin.gif O jei ne šitas, tai kai pilnai pražys ieškosim kas, bet bet kokiu atveju tikrai geriau nei antra Harlequin Rose ir Sakura mirksiukas.gif

O pasirodo vis tiek antras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 23 spalio 2015 - 16:21
Aha,panašus į DS-1112 smile.gif Turiu ir jį iš Austelės, tik dar nežydėjo. Bus galima palyginti kai pražys smile.gif Kai pilnai susiformuos žiedas tai ir taip bus aišku.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 10 23, 16:56)
Nors pernai pavienių žiedelių buvo iki pat Kalėdų  smile.gif

Aha, prisimenu kalėdinės puokštės nuotrauką su Bristol's Ribbon Candy smile.gif

O kokios stadijos achimenės? Man labai norėtųsi jas jau užraukti poilsiui, bet nepasiduoda. Žalios ir žydi primerktais žiedais.
Atsakyti
Mano jau seniai nudžiuvusios ir miega smile.gif Kolerija irgi smile.gif Kai pradėjo gelsti galvoju ankstoka, vis palaistydavau, žiūriu kad Kolerijai pradėjo dygti nauji daigeliai biggrin.gif tai manau nieko nebus, visas pakirpau ir padėjau žiemoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 23 spalio 2015 - 17:17
QUOTE(Vidam @ 2015 10 23, 18:11)
Mano jau seniai nudžiuvusios ir miega  smile.gif

Draugė sakė, kad jos irgi nugelto kai kurios ir užmigdė. Kas įdomiausia - tai jos mano sodintos ir tokio pat "amžiaus" kaip maniškės. Niekaip nesuprantu, nuo ko tai priklauso.
Atsakyti
Migdymo būdas paparastas, neklaistai ir užmiega.Maniškės jau miega.Dar buvo pakankamai gražios, bet prasidėjo bėdod su šunimi ir nepalaisčiau laiku, žiūriu jau nudžiūvę.Tikiuosi ne amžinam užmigo?

Ačiū visom už žiedus, taip paskaidrino niūrų vakarą tongue.gif , nes pas mane jau mažai kas bežydi.
Atsakyti
Kiek daug gražių žiedų pas kliviją 2.
Pas mane dar irgi daug žydinčių.
Harlequin Rose
user posted image

Harlequin Damsel tai tik dabar sukrovė daugiau žiedų, o visą vasarą vienas kitas žiedelis žydėjo.
user posted image

Atsakyti
Labai gražiai gražiai užauginti strepsiai wub.gif

Man patinka Harlequin smile.gif jų tokie gražūs , kad ir nedideli bet standūs žiedukai, po kelis ant žiedkočio. Aš turiu jau penkių rūšių Harlequin' us.Tik Damsel sėdi šilnamuke, bet tikiuosi atsigaus.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 10 23, 22:25)
Aš  turiu jau penkių rūšių Harlequin' us.

Turėjau visus, pasilikau tik Damsel'ą. Man jis tobulas. Visi kiti suaugėliai iškeliavo į kompostą ir nepasilikau nei fragmentų. Ne todėl, kad nepatiktų, greičiau todėl, kad labai reikėjo vietos, o jie kažkaip neužkabino schmoll.gif

Man iš Diblių labai patiko Adele, kurią nudaigojau dar pernai ir taip ir nebeįsigijau. Dar Delia patinka dėl didelių ir šviesių žiedų. O visa kita kažkaip pasimetė veislių gausoje ir kai reikėjo apsispręsti ko namo nebenešti, tai visi ir iškeliavo į augalų rojų. Dar Cariad tiesa liko, bet arba kam nors iš pirkusių padovanosiu arba irgi šveisiu laukan, dar neapsisprendžiau.
Atsakyti
Pažiūrėjau nuotraukas, tai Adelė visai nesužavėjo...Harlequin,ai daug gražesni lotuliukas.gif
Oi kaip laukiu pavasario, kiek naujokų žydės , aišku jei sėkmingai peržiemosim smile.gif
Atsakyti
Gerai sako, kad на вкус и цвет друзей нет. Man Harlequin'ai irgi labai patinka, ypač Harlequin Lace. Pernai praradau Harlequin Blue, tai dabar turiu keturis, bet ateity norėčiau visus turėt. Adele irgi gražus.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 10 24, 11:23)
Pažiūrėjau nuotraukas, tai Adelė visai nesužavėjo...Harlequin,ai daug gražesni lotuliukas.gif
Oi kaip laukiu pavasario, kiek naujokų žydės , aišku jei sėkmingai peržiemosim smile.gif

labai gražus gyvas, nuotraukose viso grožio nesimato. Faktūra žiedo per nuotraukas nepersiduoda smile.gif Jeigu iš tokio kiekio panašių mane sužavėjo, tai lotuliukas.gif
Atsakyti