O kam laikyti tris čerkutes kad galima vieną vazonėlį pasikabinti
Vienu žodžiu kiekvienam savo
Na bus matyti kaip pas mane augs ir žydės, labai lauksiu
aciu merginos,kad pasidalinot info, siemet paauginsiu, kita met jau zinosiu
Labas rytas Prasideda žydėjomas ir pas mane. Pink Leyla, akiai malonus spalvų derinys.
Tikriausia ir pas pomėgio drauges yra žiedų, prašom rodytis
Sveikos gyvos, jau beveik sulaukusios pavasario
Malonu matyti šiemetinius žiedelius
Trumpai pasisakysiu. Pernai dzūkė forume klausė, ar iki rudens suspės užauginti rizomas achimenės auginukas, pradėtas šaknydinti birželio mėnesį. Dabar jau galiu atsakyti iš nedidelės patirties - užaugino tris, visai nemažas. Stebiuosi, kad jos liko gyvybingos, nes žiemą chroniškai pamiršdavau sudrėkinti žemę (vazonas buvo ne "ant akių"). Šios rizomos pradėjo leisti auginukus vienos iš pirmųjų.
Kaip čia skaičiau, Vidam neužmiršo mano noro dėl Amie Saliba - labai dėkinga
Reikia prisiruošti kada nors pasiimti (nors išsiskleisti su augalais ant palangių galimybių dar neturiu, bet šiai vietos tirai surasiu
)
Trumpai pasisakysiu. Pernai dzūkė forume klausė, ar iki rudens suspės užauginti rizomas achimenės auginukas, pradėtas šaknydinti birželio mėnesį. Dabar jau galiu atsakyti iš nedidelės patirties - užaugino tris, visai nemažas. Stebiuosi, kad jos liko gyvybingos, nes žiemą chroniškai pamiršdavau sudrėkinti žemę (vazonas buvo ne "ant akių"). Šios rizomos pradėjo leisti auginukus vienos iš pirmųjų.
Kaip čia skaičiau, Vidam neužmiršo mano noro dėl Amie Saliba - labai dėkinga
O, kas pasirodė
Sveika sugrįžusi
Taviškė Amie Saliba jau sudygusi. Pasiimsi kada galėsi. Aš achimenių turiu jau tikrai nemažai, buvo atvažiavusi vera.vera tai dar atvežė tris ir pataikė kokių aš neturėjau. Tai dabar turiu 14 štukelių
Šiandien naktį katė kažkaip pralindo ir buvo užsiropščiusi ant palangės
Numetė orchidėją ir ši aišku krito ant galvos ir nulaužė žiedkotį, išvartė visas achimenes, bet sėkmingai, svarbiausiai neišrovė nei vienos, ir neatsisėdo nei ant vienos 
Papildyta:
Lisitėja, aš neturiu ką parodyti
kas žydėjo nužydėjo. Visi persodinti, apipjaustyti ir auginasi lapus, žydėti nesiruošia. Gal nežydės šiemet
Šiandien naktį katė kažkaip pralindo ir buvo užsiropščiusi ant palangės
Papildyta:
Lisitėja, aš neturiu ką parodyti
Džiugu, ausrazs, net neprisimenu kokia, turbūt graži
Pas mane achimenių
, dar 12 vazonų gloksinijų
, bet guodžiuosi, kad pas kitas yra daug daugiau visko
Mergaitės, kolerijas dar auginat kuri? Kažakaip pagailo, kad turėtą taip neatsakingai sunaikinau
Pas mane achimenių
Mergaitės, kolerijas dar auginat kuri? Kažakaip pagailo, kad turėtą taip neatsakingai sunaikinau
QUOTE(dzūkė @ 2016 02 27, 11:46)
net neprisimenu kokia, turbūt graži
Na, tas grožis - skonio reikalas
O strepsų mano liko 2 ir tie nelabai gražiai atrodantys. Na nieko, kada nors pradėsiu iš naujo
Aš tik vieną koleriją turėjau ir dar tebeturiu, bent taip manau. Labai prastai atrodė kai išverčiau vazonėlį ir dar nedygsta. Reiks pasikapstyti gal galutinai išdžiuvo
Pas mane Sunshine ausraz dovanėlė
Kaip smagu ausrazs vėl pamatyti tarp mūsų
aha, naują Visagino katalogą pažiūrėk, kiek sanpaulijų veislių
Kaip neišsikinkyt ir kur tiek sudėt ir kiek reikia mokėt už elektrą, norint šitiek apšviest - jau man smegenai neišneša, pabandyt primest kokį plotą užima suaugusi sanpaulija, man jau galvoje pradeda cypt
Nebeauginu nei vienos kolerijos. Šitoms užteko valios pačiai išlikviduot, nes man jos
. O gloksinijas katė sutvarkė puikiai. Vat pagarba gyvūnams, kurie mūsų sunkią dalią palengvina, kai jau pačioms stabdžiai nebeveikia
QUOTE(dzūkė @ 2016 02 27, 11:46)
bet guodžiuosi, kad pas kitas yra daug daugiau visko
aha, naują Visagino katalogą pažiūrėk, kiek sanpaulijų veislių
Nebeauginu nei vienos kolerijos. Šitoms užteko valios pačiai išlikviduot, nes man jos
Labas rytas
malonu, Ausrasz matyti tarp mūsų
Koleriją turiu senovinę, pirktą turguje iš močiutės.Tokia tikrai nedomina.O man ji patinka. Ji pas mane nemiega, jei prievarta užmigdau, tai ilgai gaivaliojasi, vėlai žydėti pradeda.
O dėl Visagino kolekcijos man jau seniai labai įdomu kur ji ten viską suštabeliuoja
.Kaip ten viską laisto.Bet gi nepaklausi, nemandagu
Vis dėl to aš linkus manyti, kad dalis kolekcijos ne pas ją.Kai turi užsakymą, lapus iš kažkur atsisiunčia.Bet čia tik mano pamąstymai.
Koleriją turiu senovinę, pirktą turguje iš močiutės.Tokia tikrai nedomina.O man ji patinka. Ji pas mane nemiega, jei prievarta užmigdau, tai ilgai gaivaliojasi, vėlai žydėti pradeda.
O dėl Visagino kolekcijos man jau seniai labai įdomu kur ji ten viską suštabeliuoja
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 02 28, 10:00)
Bet čia tik mano pamąstymai.
Bet čia tik mano pamąstymai.
Jeigu tokia raudona - tai man patiko labiausiai iš visų turėtų, jinai žydėdavo žiemą ir pas mane išbuvo ilgiausiai iš visų, kiek buvo. Ji buvo iš Utenos kilimo ir atgal ten išvažiavo, kai nusprendžiau, kad jokių reikalų nebenoriu turėti su kolerijom. Greičiausiai veislinė, tik pamestas vardas, nes žydėjo geriau už visas veislines iš čekų pirktas kartu sudėjus
Aha, aš kartais irgi pamąstau, kad jos ten gal kokios 7
Ačiū, merginos, už šiltą priėmimą
Nebuvau dingusi, vis užsukdavau, paskaitinėdavau. Tęsiasi laikmetis, kai turiu minimalų augalų kiekį, bet instinktai bunda
Pradėjusios dygti achimenės sužadino pavasarinį polėkį - šeštadienį pirmąkart šiemet buvau sėklų parduotuvėse
Ačiū rusmai, priminusiai apie Beluckienės svetainę - visai buvau ją pamiršusi
Tai šiandien, gerdama kavą, mėgavausi vaizdais.
O kur dabar jūsų visų albumėliai, kad fotki naudojimąsi apmokestino?
O kur dabar jūsų visų albumėliai, kad fotki naudojimąsi apmokestino?