Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai (24)

Todėl taip tylu, kad nėra žiedų smile.gif

Negražus tas tavo DS-782 smile.gif spalva graži, bet žiedų forma ne mano skonio schmoll.gif kaip laukiu saviškių žiedų...

Atsakyti
o man grazus,amzinas zydetojas,ziedai issilaiko labai ilgai
Atsakyti
DS-782--neįprastas nestandartinis žiedo viduriukas, gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2016 03 13, 18:49)
DS-782--neįprastas nestandartinis žiedo viduriukas, gražus  smile.gif

na čia skonio reikalas - pas mane žydėjo vasarą, buvo gražus. Antras vaikas pražydo žiemą po lempa kokių 2 cm skersmens žiedukais, tai tuo momentu turėjau Vidam nuomonę - tikrai nieko ten gero biggrin.gif . Dar neišmečiau, bet daugint nedauginsiu ir į pasaulį neleisiu broko lotuliukas.gif
Atsakyti
Persodinėju saviškius.Nelabai skuba naujokai žydėti. O DS-sas savotiškas, spalvų derinys, ir viduriukas gražus.Bet va minusas, kad taip užsiraitę žiedlapiai.Šitai man nepatinka, lauksiu saviškio žiedų, tada ir nuspręsiu, auginti toliau, ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 13 kovo 2016 - 19:23
Dar vieno ziedo sulaukiau DS Aprel

user posted image
Atsakyti
Gražus 4u.gif Aš matyt atbukau strepsams g.gif Taip gerai buvo pirmais metais, pamatai kokį tai oi koks grožis, noriu...o dabar, netgi Pavelo naujienos nesukelia emocijų, ot gražu ir tiek. Gal pavyks šiemet apmažinti iki minimumo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 03 16, 14:52)
Gražus  4u.gif Aš matyt atbukau strepsams  g.gif...

Man ir tas pats biggrin.gif , pačią gražiausią klasiką turiu ir keletą su klaustuku biggrin.gif
Atsakyti
ko jau jums taip verysad.gif
Atsakyti
Iš Pavelo naujienų man šiemet tik Midnight Poison ir Ogon nerealūs ir labai įdomus silvano ir ruletės miksas. Visi kiti irgi ot taip...
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 03 16, 15:52)
Aš matyt atbukau strepsams  g.gif 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lietuvos streptokarpų augintojas buvo galima suskaičiuoti ant pirštų. Jau tuoj tam užteks ir vienos rankos lotuliukas.gif

Aš šiemet čekų užsivežiau - JL selekcija
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti