QUOTE(Only1 @ 2016 03 09, 00:01)
Ai žinokit, nieko aš nesuprantu... Lyg rytiniai akių skausmai sumažėjo ir suretėjo, tuo ir džiaugiuosi. Bet būna tik pasidžiaugiu, kad senai akis skaudėjo, o kitą rytą negaliu atplėšt voko - ašaros bėga dvi valandas ir skauda baisiausiai. Akys atrodo truputį geriau, bet tikrai tik truputį. Ryte verkt norisi kai pasižiūriu į save. Dienos bėgy patinimai sumažėja. Jau sulašino 6 iš 12 lašelinių. Dabar jau mažins dozę. Tiesiog laukiu kada pasibaiks šitas etapas - namai - ligoninė - namai - ligoninė. Dar džiaugiuosi, kad bent kolkas pavyko išvengt rimtesnio šalotinio poveikio. Po lašelinės skauda galvą kitą rytą, bet čia tikrai smulkmena palyginus su tuo ko aš prisiskaičiau ir iš kitų prisiklausiau. Dar labai noriu tikėti, kad padės kažkuo visos šitos procedūros. Fotografuoju save kas savaitę, kad kažką suprast. Kita dilema - ką daryt po viso šito. Gydytojai spaus apsispręst dėl jodo arba operacijos. Jodas gali pakenkt akims, o skydliaukę be mazgų pjauti gaila. Bet jei nesioperuosiu tai neaišku kada vėl gali paaštrėt bėdos su akimis, taip? Va ir žinok žmogau ką daryt.

O dar toj ligoninėj begulint prisiklausau visokių baisybių kaip kas blogai jaučiasi po operacijos, tai užgesina mano visą drąsą kažką daryt.
Zinot kas keista. Man hipotireoze po operacijos buvo, tai irgi akys uztynusios buvo, traiskanojo baisiai. O kokiu baisybiu pripasakojo? Daug kam operuota. Dar puse gydymo, tikekimes, kad pades.
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2016 03 09, 00:31)
Zinot kas keista. Man hipotireoze po operacijos buvo, tai irgi akys uztynusios buvo, traiskanojo baisiai. O kokiu baisybiu pripasakojo? Daug kam operuota. Dar puse gydymo, tikekimes, kad pades.
O dabar nesiule jodo ar operacijos?