QUOTE(Only1 @ 2016 02 10, 16:55)
Atsipašau, gal kažkaip piktai nuskambėjo.

Aišku, kad stresuoju. Juolab, kad sekmadienį gliukozę matavo ir ji buvo pakilus šiek tiek. Gliukozė tik 0,1 viršija normą, bet vistiek neramu. Per 4 metus gydantis teko sutikti ir šundaktarių, bet dėl prednizolono sprendimą priėmė konsiuliumas Santariškėse ir po 3 mėnesių jau atsigulus jie dar kartą surengė konsiliumą ir patvirtino prieš tai išsakytą nuomonę. Būtų labai liūdna galvoti, kad viena iš geriausių Lietuvos gydytojų komandų (kita tik Kaune??) priėmė kvailą sprendimą. Maskatukai, Jums temperatūra buvo nukritusi iki 35 ar kažką maišau?
Taip man temp krito iki 35, pulsas buvo 40 ir maziau. Medikai netikejo kad taip gali buti nuo medrolio. Geriau po 4 tab tai 20mg. Pozymiai isryskejo po kokio men , dar jausdavau vidini karsti, lyg degiau, o temp va kokia zema buvo. Viskas gerai. O kad nervai nelaiko, suprantu. Gydykites ir kai jau tikrai matysit kad salutinis poveikis stiprus , atsisakysite. O cukrus nera pastovus dydis. Man beje visi kraujo ir biocheminiai tyrimai buvo normoje. Drauge gere po 11 tab i diena ir po keliu metu vaikuti pasigimde. Mes visi skirtingi, o medrolis tik vienas:).
Papildyta:
QUOTE(Only1 @ 2016 02 10, 16:55)
Atsipašau, gal kažkaip piktai nuskambėjo.

Aišku, kad stresuoju. Juolab, kad sekmadienį gliukozę matavo ir ji buvo pakilus šiek tiek. Gliukozė tik 0,1 viršija normą, bet vistiek neramu. Per 4 metus gydantis teko sutikti ir šundaktarių, bet dėl prednizolono sprendimą priėmė konsiuliumas Santariškėse ir po 3 mėnesių jau atsigulus jie dar kartą surengė konsiliumą ir patvirtino prieš tai išsakytą nuomonę. Būtų labai liūdna galvoti, kad viena iš geriausių Lietuvos gydytojų komandų (kita tik Kaune??) priėmė kvailą sprendimą. Maskatukai, Jums temperatūra buvo nukritusi iki 35 ar kažką maišau?
Kokie medikai buvo konsiliume? Atrodo Grigonis tai nulis. Nieko man nepatare. Senas jau. Dunauskas gal buvo?