Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

Sveikos, niu va gavau siuntima, tai pirmadieni vaziuoju i kauna.
Atsakyti
Mano akys nebeišsprogusios, o šiaip aš net ir nebežinau kaip jos anksčiau atrodė. smile.gif ax.gif Svarbiausia, kad vaizdas veidrodyje nebegąsdina. Norėčiau ir aš dar kartą mesti Metizolį, bet turbūt nedrįsiu. Santariškėse sutikau moterų, kurios lašinasi Prednizoloną jau ne pirmą kartą. Nesinorėtų visko praeiti dar kartą iš naujo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2016 04 12, 22:21)
Mano akys nebeišsprogusios, o šiaip aš net ir nebežinau kaip jos anksčiau atrodė.  smile.gif  ax.gif Svarbiausia, kad vaizdas veidrodyje nebegąsdina. Norėčiau ir aš dar kartą mesti Metizolį, bet turbūt nedrįsiu. Santariškėse sutikau moterų, kurios lašinasi Prednizoloną jau ne pirmą kartą. Nesinorėtų visko praeiti dar kartą iš naujo.  ax.gif

Nejau atkrito moterys, kad vel prednizolono reikia?
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2016 04 12, 21:21)
Santariškėse sutikau moterų, kurios lašinasi Prednizoloną jau ne pirmą kartą. Nesinorėtų visko praeiti dar kartą iš naujo.  ax.gif

o siaube, man net baisu prisiminti šitą vaistą, tiksliai ir nesupratau nuo ko jis yra. Gal per anksti nutraukė metizolį, aš nutraukinėjau kai jau gėriau tik dvi tabletes per savaitę ilgą laiką. Nors ir rezultatai buvo geri, nes pagėrus metizolio po 6 tabletes į dieną rezultatai greitai geri pasidaro, bet po pirmo atkritimo penkis metus palaipsniui mažinant visada gėriau tą palaikomąją dozę, tikrindavausi ar rezultatai normos ribose ir jei normos ribose, dozę minimaliai sumažinant ir toliau tikrinant ar neatsistatinėja (ar nors truputį nepasislinko tsh į mažesnę pusę, nesvarbu, kad rezultatai normos ribose, bet jei tik biškį sumažėja tsh yra tikimybė, kad mažės ir toliau, todėl dozę minimaliai vėl didindavau).
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2016 04 13, 09:12)
o siaube, man net baisu prisiminti šitą vaistą, tiksliai ir nesupratau nuo ko jis yra. Gal per anksti nutraukė metizolį, aš nutraukinėjau kai jau gėriau tik dvi tabletes per savaitę ilgą laiką. Nors ir rezultatai buvo geri, nes pagėrus metizolio po 6 tabletes į dieną rezultatai greitai geri pasidaro, bet po pirmo atkritimo penkis metus palaipsniui mažinant visada gėriau tą palaikomąją dozę, tikrindavausi ar rezultatai normos ribose ir jei normos ribose, dozę minimaliai sumažinant ir toliau tikrinant ar neatsistatinėja (ar nors truputį nepasislinko tsh į mažesnę pusę, nesvarbu, kad rezultatai normos ribose, bet jei tik biškį sumažėja tsh yra tikimybė, kad mažės ir toliau, todėl dozę minimaliai vėl didindavau).

Dabar jau nebegeriate metizolio?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 04 13, 10:44)
Dabar jau nebegeriate metizolio?

jau trys metai kaip nebegeriu, bet prieš tai penkis metus gėriau startuojant nuo prednizalono+metizolis po 6 tabl. per dieną+nuo pulso kažkokie
mano tsh buvo 0,0... kiek nepamenu bet labai mažas, plius echoskopija rodė mazgelius
Atsakyti
Taip, tame ir bėda, kad atkrenta žmonės ir vėl Prednizolono gali reikėti. To ir bijau. Na ta Greivso liga labai jau neprognozuojama.
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2016 04 14, 13:00)
Taip, tame ir bėda, kad atkrenta žmonės ir vėl Prednizolono gali reikėti. To ir bijau. Na ta Greivso liga labai jau neprognozuojama.

O Jums tikrai Greivso liga? ją kažkaip sunkiai diagnozuoja. Kiek pamenu ilgas labai procesas kol nustato.
Atsakyti
Hmm, na taip sakė... Nes nežinau nuo ko dar galėjo akys iššokt... Beto labai greiti hipertirozės recidyvai pas mane. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
va po kauno kliniku, iskart paeme kraujo greivso ligai nustatyg, 5 savaites laukti, likusia dali kraujo paiims po 5 savaiciu. Vieno tyrimo nesupratau, suleido schemijos sake ziures kaip praeina jodas, nieko nesupratau, zodziu viska padare lieka tik laukti.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2016 04 18, 16:06)
Sveikos,
va po kauno kliniku, iskart paeme kraujo greivso ligai nustatyg, 5 savaites laukti, likusia dali kraujo paiims po 5 savaiciu. Vieno tyrimo nesupratau, suleido schemijos sake ziures kaip praeina jodas, nieko nesupratau, zodziu viska padare lieka tik laukti.

Pas ką buvai?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2016 04 18, 17:33)
Pas ką buvai?

Pasikeite gydytoja, tai jaunute Kriksciuniene. Patiko viska ka dare nemokamai. Ir sokiruota tiek daug tyrimu bus aiskiau tikiuosi.
Atsakyti