Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

QUOTE(Jolete @ 2016 04 21, 12:44)

Tyrimą darė ir man, tik nepamenu kuris ir kaip tiksliai vadinasi, kadangi ten begalės tų tyrimų,nelabai įsidėmėjau. Bet kai nustato ar Greivso liga ar hipertiroiditas tuomet sprendžia dėl gydymo taktikos. Pas mane ne Greivso.

tiksliai parašei.
aišku dar ir Jodą leidžia ir žiūri kaip kaupia ji skydliauke.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2016 04 21, 12:46)
tiksliai parašei.
aišku dar ir Jodą leidžia ir žiūri kaip kaupia ji skydliauke.

Su jodu neturėjau reikalų schmoll.gif
Atsakyti
baisiai bijau jodo sako gali prireikti, o operacijos kad ir reiks tikriausiai nedarysiu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas gydėsi radioaktyviu jodu pasikartojančią tirotoksikozę ir gali papasakoti kaipp viskas vyksta, kas čia per gydymas, ar padėjo, kaip viskas po gydymo? Nu žodžiu viską viską papasakoti smile.gif smile.gif

Šeip paskaičius apie šį gydymą, nors informacijos labai mažai, net labai, tai šeip baisoka ir kažkaip aš jo nelabai noriu, bet ir ta prakeikta tirotoksikozė jau taip nusibodo, kad nebegaliu kaip nervai nelaiko, o kuo daugiau nervuojus tuo blogiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vita_gallo @ 2016 04 25, 12:38)
Sveikos  4u.gif
Gal kas gydėsi radioaktyviu jodu pasikartojančią tirotoksikozę ir gali papasakoti kaipp viskas vyksta, kas čia per gydymas, ar padėjo, kaip viskas po gydymo? Nu  žodžiu viską viską papasakoti  smile.gif  smile.gif

Šeip paskaičius apie šį gydymą, nors informacijos labai mažai, net labai, tai šeip baisoka ir kažkaip aš jo nelabai noriu, bet ir ta prakeikta tirotoksikozė jau taip nusibodo, kad nebegaliu kaip nervai nelaiko, o kuo daugiau nervuojus tuo blogiau  unsure.gif

Radiokatyvus jodas sunaikina skydliaukę, toks ir gydymas. Visam likusiam gyvenimui tiroksinas.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2016 04 25, 13:17)
Radiokatyvus jodas sunaikina skydliaukę, toks ir gydymas. Visam likusiam gyvenimui tiroksinas.

blink.gif blink.gif

Žodžiu čia ne gydymas, o nuo vienos ligos prie kitos ligos taip išeina - nuo hipertirozės iki hipotirozės, jei aš gerai supratau unsure.gif
Nu načiort nenoriu aš jo ale ką daryt doh.gif

Dar klausimas, al kas gydotės Anglijoje ir galit pasakyt savo nuomone kaip ten? Nes tuoj išvažiuoju gyvent ten, tačiau kol kas po dviejų mėnesių kontrolei gryšiu į lietuva ir jei gryžus hormonai vėl netvarkoj taa mane siunčia dėl gydymo radioaktyviu jodu.
Atsakyti
QUOTE(vita_gallo @ 2016 04 25, 16:52)
blink.gif  blink.gif

Žodžiu čia ne gydymas, o nuo vienos ligos prie kitos ligos taip išeina -  nuo hipertirozės iki hipotirozės, jei aš gerai supratau  unsure.gif
Nu načiort nenoriu aš jo ale ką daryt  doh.gif

Dar klausimas, al kas gydotės Anglijoje ir galit pasakyt savo nuomone kaip ten?  Nes tuoj išvažiuoju gyvent ten, tačiau kol kas po dviejų mėnesių kontrolei gryšiu į lietuva ir jei gryžus hormonai vėl netvarkoj taa mane siunčia dėl gydymo radioaktyviu jodu.

As operuociau. Radioaktyvus jodas daugiau zalos padarys. Finalai abu vienodi- tiroksinas.
Atsakyti
Nebesiūlo operuotis unsure.gif

žodžiu kalbėjo apie operacija, nes atsirado rijimo sutrikimų ir skydliaukė vis didėjo, nemaža jau buvo. Nusiuntė rentgenui su kontrastu stemplei, aš tai išsigandau, nes turiu tuoj išvažiuot ir pasakė jei spaudžia tai reik operuot. Nu ir ką jus manot bemiegė savaitė iki tyrimo buvo, atsikeliu tyrimo ienos rytą ir stebuklingai kaklas vos ne per pus sumažėjo ir dingo rijimo sutrikimas, taip ir likau nesupratus kas čia buvo, net gydytoja kai pamatė mano kaklą, kad taip sumažėjo, o buvau pas ją buvus 10 dienų atgal nu sako nesupratau blink.gif tai va operuot nesiūlo ir tikiuos nebeatsiras tas rijimo sutrikimas.

Nedarysiu aš to jodo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nu ka laukimas baigiasi, ryt minu i kauna atsakymu visu suzinoti. Ech labai tikiuosi viskas bus aiskiau g.gif
Atsakyti
Roga, kaip sekėsi?
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2016 05 28, 10:22)
Roga, kaip sekėsi?

Viskas neblogai. Jei po pusmecio pabloges labiau laukia biopsija. Keista kraujas praktiskai nerodo kad hiper bet jodo kaupia labai daug. Todel stebi po padidinimo stiklu. Zodziu pagaliau be hormonu. Ilsiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2016 05 28, 22:22)
Viskas neblogai. Jei po pusmecio pabloges labiau laukia biopsija. Keista kraujas praktiskai nerodo kad hiper bet jodo kaupia labai daug. Todel stebi po padidinimo stiklu. Zodziu pagaliau be hormonu.  Ilsiuosi.

Kaip suprasti nerodo, kad hiper, bet jodo kaupia labai daug? Kas tą rodo?
Atsakyti