Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

metizol geriu menesis laiko +5kg vos nenuvirtau. Zinoma nieko per ta laika nekeiciau mityboje, o jeigu pradesiu ziuret ka dedu i burna, gal pasitaisys reikalai. Kaip nervina negaliu... Negaliu susitaikyt su liga. Pagal ligos simptomus turetu svoris krist, bet man nekrito, o pradejus vartot vaistus prilipo dar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulyte07 @ 2016 11 06, 16:36)
metizol geriu menesis laiko +5kg vos nenuvirtau. Zinoma nieko per ta laika nekeiciau mityboje, o jeigu pradesiu ziuret ka dedu i burna, gal pasitaisys reikalai. Kaip nervina negaliu... Negaliu susitaikyt su liga. Pagal ligos simptomus turetu svoris krist, bet man nekrito, o pradejus vartot vaistus prilipo dar unsure.gif

Man nevalgant vistiek svoris augo. Tik pakeitus vaistus tik tada svoris sugrįžo į vėžes.

Aš metus laiko nieko nedarau pikta ant ligos. Tik su pulsu kariauju. Geriu biciu duonele ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2016 11 06, 16:08)
Man nevalgant vistiek svoris augo. Tik pakeitus vaistus tik tada svoris sugrįžo į vėžes.

Aš metus laiko nieko nedarau pikta ant ligos. Tik su pulsu kariauju. Geriu biciu duonele ir viskas.

o kaip prakaitavimas, nuovargis, dusulys, nekankina? plaukai neslenka?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2016 11 04, 23:06)
Nekinta svoris?

Nekinta. Net ir nuo Prednizolono tik 3 kg priaugau, bet ir tie labai greit ištirpo po gydymo.

Roga, priminkit, jūs atkritot, bet negeriat vaistų? Ar aš ne taip supratau?

Irmulyte, plaukai gali slinkt ir dėl skydliaukės ir dėl to, kad ruduo tiesiog. O prakaitavimas ir kiti nesmagūs dalykai turėtų greit praeit, vos tik susinormalizuos hormonai kažkiek. Kiek laiko geriat vaistus ir kokiom dozėm?
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Aš gavau išsimiegot po akies operacijos ir viskas buvo labai pagerėję, paskui driokstelėjo mm su tokiu kraujavimu ir hormonų šokiais, kad lėkiau vaistinėn leidžiamų vaistų kraujavimo stabdymui, dabar geriu geležį... Jau trečia savaitė savijauta blogiau nei bloga, nieko neprisiverčiu daryti, miegas sutrikęs, širdis kala, jėgų nėra + galvos skausmai... dar nedarbingumą turiu dėl akies, bet jau greitai teks eiti į darbą... Po naujų registruosiuos vėl pas endokrinologę, tegu daro ką nors... verysad.gif Jei tik darbas būtų- būtų pofig man ta savijauta, bet studijuoju, reikia mokytis, o visiškai tam nėra jėgų... net pagalvojus bloga darosi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulyte07 @ 2016 11 06, 20:17)
o kaip prakaitavimas, nuovargis, dusulys, nekankina? plaukai neslenka?

Viskas kankina, bet ignoruoju ir taškas. Geriu bičių duonele saujom ji palaiko mano jėgas. Tiksi laikas vėl reiks eiti ir žiūrėti ką pridirbau per metus, ką gydytoja sakys po tyrimų.
Atsakyti
Denaxa, bėkit pas endo ne po naujų, o kaip įmanoma greičiau. Ir nekankinkit savęs. Aš ir buvau labai pareiginga, bet magisto studijas stabdžiau metams ir niekas dėl to nenumirė, kad pabaigiau mokslus metais vėliau. Sveikata - svarbiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Only, su mielu noru imčiau akademines, bet negaliu- studijuoju nemokamoje vietoje, paėmus akademines ją prarasčiau, reiškia, tektų ir su mokslais atsisveikinti... padėtis be išeities... verysad.gif Man čia su ta skydliauke reikalas dėl mokslų ir užsisuko, nes tris metai be atostogų realiai ariu su nuolatiniu miego trūkumu, bent jau taip daktarai man aiškina...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 11 06, 21:52)
Sveikos  smile.gif
Aš gavau išsimiegot po akies operacijos ir viskas buvo labai pagerėję, paskui driokstelėjo mm su tokiu kraujavimu ir hormonų šokiais, kad lėkiau vaistinėn leidžiamų vaistų kraujavimo stabdymui, dabar geriu geležį... Jau trečia savaitė savijauta blogiau nei bloga, nieko neprisiverčiu daryti, miegas sutrikęs, širdis kala, jėgų nėra + galvos skausmai... dar nedarbingumą turiu dėl akies, bet jau greitai teks eiti į darbą... Po naujų registruosiuos vėl pas endokrinologę, tegu daro ką nors... verysad.gif Jei tik darbas būtų- būtų pofig man ta savijauta, bet studijuoju, reikia mokytis, o visiškai tam nėra jėgų... net pagalvojus bloga darosi... verysad.gif

Mano sunui 26 m. Daro tyrimus del sirdies kardiograma nepatiko seimos gyd. Tai patare gerti papilda kardipol. Q fermentas, gudobele ir vit c. Viena kart dienoje. Internetu virs 5 eu. Nakciai- magni.
Atsakyti
O man svoris šokinėja nenormaliai unsure.gif tai numetu 10-12 kg, tai vėl tuos pačius priaugu. Dabar vėl numečiau per vasarą apie 10 kg, Tyrimai vasaros pabaigoje buvo neblogi, dabar visi normoje išskyrus TTH mažokas. Metizolio beveik negėriau, kiek teko gydytis visuomet Thyrozoliu.

Roga, tu metus nesitikrini?
Man tyrimus daro pakankamai dažnai, buvau rugpjūtį, dabar eisiu lapkritį. Ir gydytoja vis primena, kad jeigu koks nors simptomas išlįstų, ateiti net be talono ir jokiais būdais nedelsti.

Kaip kitoms su tyrimų dažnumu?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 11 07, 17:17)
Mano sunui 26 m. Daro tyrimus del sirdies kardiograma nepatiko seimos gyd. Tai patare gerti papilda kardipol. Q fermentas, gudobele ir vit c. Viena kart dienoje. Internetu virs 5 eu. Nakciai- magni.

Aš mildronatą vartoju, vienintelis, kuris padeda. Šiuo metu negeriu, nes neturiu už ką nusipirkti. Kai sodra kažką perves- pirksiu vėl. Kardiograma ok pas mane, tik tachikardija užeina, kaip taisyklė- tada, kai reikia eiti miegoti ir tada neina užmigti, dar ir spaudimas kartais šokinėja. Bet su mildronatu galima gyventi, gydytoja sakė, kad galima nuolat jį gerti be pertraukų. Magnio netoleruoju, nuo jo ištisai ašaros byra, nestabilios emocijos + galvos skausmai nesvietiški ir permušimai, vnž., atvirkštinė reakcija ir labai stipri, visą gyvenimą taip.

Vis tik labai rimtai susimąsčiau dėl akademinių, reikės pasidomėti dekanate tokia galimybe... nors grupiokas siūlo pagalvoti, sako, bendrom jėgom kaip nors įveiksim... net nežinau... sveikatą kai visiškai suvarysiu kam aš paskui būsiu reikalinga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 07 lapkričio 2016 - 17:51
QUOTE(Jolete @ 2016 11 07, 19:29)

Roga, tu metus nesitikrini?
Man tyrimus daro pakankamai dažnai, buvau rugpjūtį, dabar eisiu lapkritį. Ir gydytoja vis primena, kad jeigu koks nors simptomas išlįstų, ateiti net be talono ir jokiais būdais nedelsti.

Kaip kitoms su tyrimų dažnumu?

Neseniai darė kaune viskas kaip ir gerai ant žemutinės normos. Tik rado kad smarkiai joda kaupia. Sake po pusmečio pasirodyti. Tai gruodis ir bus pusmetis. Tik neturiu aš noro eiti pas gydytojus, nu nebegaliu atsibodo ta kova. Gyvenu šia diena myliu vaikus, mokausi, dirbu...
Atsakyti