Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

QUOTE(denaxa @ 2016 11 07, 18:48)
Aš mildronatą vartoju, vienintelis, kuris padeda. Šiuo metu negeriu, nes neturiu už ką nusipirkti. Kai sodra kažką perves- pirksiu vėl. Kardiograma ok pas mane, tik tachikardija užeina, kaip taisyklė- tada, kai reikia eiti miegoti ir tada neina užmigti, dar ir spaudimas kartais šokinėja. Bet su mildronatu galima gyventi, gydytoja sakė, kad galima nuolat jį gerti be pertraukų. Magnio netoleruoju, nuo jo ištisai ašaros byra, nestabilios emocijos + galvos skausmai nesvietiški ir permušimai, vnž., atvirkštinė reakcija ir labai stipri, visą gyvenimą taip.

Vis tik labai rimtai susimąsčiau dėl akademinių, reikės pasidomėti dekanate tokia galimybe... nors grupiokas siūlo pagalvoti, sako, bendrom jėgom kaip nors įveiksim... net nežinau... sveikatą kai visiškai suvarysiu kam aš paskui būsiu reikalinga...

O va sunui mildronatas netiko. O gudobele netinka? Laseliais nera brangi. Kalbekit su dekanatu, gal del sveikatos kitaip, moket nereikes.
Atsakyti
Tai tikiu, kad nuo mokslų gali būti... Aš ir bakalaure pastoviai po 4 val miegojau ir plius dėl visko visada nervuodavaus, va ir rezultatas smile.gif Aš darausi kraują kas mėnesį. Kai kažkiek pagerėja, tada darausi kas du mėnesius. Aš sveriu tik 44 kg, tai man nėra kaip dar 12 kg numest. Tada jau ligoninėj gulėčiau nuo visiško išsekimo biggrin.gif Roga, nuvažiuokit, gi tik kartą per pusmetį reikia. Nors suprantu, kad Jums toli iki Kauno grūstis. Aš tai pavargus, kad kartą pas mėnesį reikia eit pas šeimos gydytoją, kad paskirtų kraujo tyrimus ir po to dar grūstis po kelių dienų į Santariškes. Dabar dar tokį nepatogų laiką pas endo gavau, tai teks su savo lelium važiuot pas endo, nes kur aš jį paliksiu vidury dienos. frusty.gif Kas turit vaikų, ar vaikai nepaveldėjo jūsų skydliaukės bėdų?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 11 08, 12:17)
O va sunui mildronatas netiko. O gudobele netinka? Laseliais nera brangi. Kalbekit su dekanatu, gal del sveikatos kitaip, moket nereikes.

Tai va aš irgi mąstau, kad dėl sveikatos turi būti tokia galimybė...

Gudobelė kaip ir tinka, tik kad poveikis ne ką didesnis, nei ramunėlių arbatos išgėrus smile.gif O ir vartoti tuos lašiukus tik nakčiai galėčiau ir labai nedaug, nes darbas už vairo, mus tikrina. Mildronatas gerai tame, kad jį vartojant nėra to tokio didžiulio sumauto nuovargio, ir fizinių jėgų daugiau būtų, geriau darbo dieną atlaikau. ne veltui dopingu pripažintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2016 11 08, 13:03)
Tai tikiu, kad nuo mokslų gali būti... Aš ir bakalaure pastoviai po 4 val miegojau ir plius dėl visko visada nervuodavaus, va ir rezultatas smile.gif Aš darausi kraują kas mėnesį. Kai kažkiek pagerėja, tada darausi kas du mėnesius. Aš sveriu tik 44 kg, tai man nėra kaip dar 12 kg numest. Tada jau ligoninėj gulėčiau nuo visiško išsekimo  biggrin.gif Roga, nuvažiuokit, gi tik kartą per pusmetį reikia. Nors suprantu, kad Jums toli iki Kauno grūstis. Aš tai pavargus, kad kartą pas mėnesį reikia eit pas šeimos gydytoją, kad paskirtų kraujo tyrimus ir po to dar grūstis po kelių dienų į Santariškes. Dabar dar tokį nepatogų laiką pas endo gavau, tai teks su savo lelium važiuot pas endo, nes kur aš jį paliksiu vidury dienos.  frusty.gif Kas turit vaikų, ar vaikai nepaveldėjo jūsų skydliaukės bėdų?

As is kito kampo pasakysiu- niekas gimineje neturejo problemu su skydliauke. As mokiausi universitete, kai ivyko Cernobylio avarija. Destytojas, jis deste fizika, liepe mums tepti rankas jodu, kad nors kiek kauptu joda skydliauke. Po to pasake, bus laikas, kad skydliaukes ligos bus masines. Tiesos tame yra.
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2016 11 08, 13:15)
Tai va aš irgi mąstau, kad dėl sveikatos turi būti tokia galimybė...

Gudobelė kaip ir tinka, tik kad poveikis ne ką didesnis, nei ramunėlių arbatos išgėrus smile.gif O ir vartoti tuos lašiukus tik nakčiai galėčiau ir labai nedaug, nes darbas už vairo, mus tikrina. Mildronatas gerai tame, kad jį vartojant nėra to tokio didžiulio sumauto nuovargio, ir fizinių jėgų daugiau būtų, geriau darbo dieną atlaikau. ne veltui dopingu pripažintas biggrin.gif

Kokio stiprumo geriate?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 11 08, 16:59)
As is kito kampo pasakysiu- niekas gimineje neturejo problemu su skydliauke. As mokiausi universitete, kai ivyko Cernobylio avarija. Destytojas, jis deste fizika, liepe mums tepti rankas jodu, kad nors kiek kauptu joda skydliauke. Po to pasake, bus laikas, kad skydliaukes ligos bus masines. Tiesos tame yra.
Papildyta:
Kokio stiprumo geriate?

Mildronatą- po 500 vieną kartą per dieną, ryte.
Dėl Černobylio- tikra tiesa. Mano vaikai gimė su žvairumu, vyresnė- labai ryškiu+ plėvelė akies kampe, abu reikalai buvo operuoti. Gydytojai išsakė versiją, kad tai Černobylio pasekmė. Tuo metu gyvenau padidintos radiacijos zonoje (per mūsų gyvenamą vietą ėjo didžiausia banga), labai sirgau, o dar egzai vidurinės buvo, nuolat norėjosi miego, buvau pamėlus visa, gerklė išnešta didžiausiais guzais...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 11 08, 17:25)
Mildronatą- po 500 vieną kartą per dieną, ryte.
Dėl Černobylio- tikra tiesa. Mano vaikai gimė su žvairumu, vyresnė- labai ryškiu+ plėvelė akies kampe, abu reikalai buvo operuoti. Gydytojai išsakė versiją, kad tai Černobylio pasekmė. Tuo metu gyvenau padidintos radiacijos zonoje (per mūsų gyvenamą vietą ėjo didžiausia banga), labai sirgau, o dar egzai vidurinės buvo, nuolat norėjosi miego, buvau pamėlus visa, gerklė išnešta didžiausiais guzais...

Kaip dabar pamenu- tokia silta ir puiki pavasario diena.....
Sveikit ir saugokit save. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 11 08, 19:26)
Kaip dabar pamenu- tokia silta ir puiki pavasario diena.....
Sveikit ir saugokit save. smile.gif

wub.gif
Atsakyti
Nu ką, pirmadienį einu į komisiją dėl akademinių, labai tikiuosi gauti tą pažymą... savijauta tai iš serijos "nemuškit gulinčio"... ax.gif Ir jau galvoju išeiti į darba po kokios savaitės pusantros... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 11 12, 15:01)
Nu ką, pirmadienį einu į komisiją dėl akademinių, labai tikiuosi gauti tą pažymą... savijauta tai iš serijos "nemuškit gulinčio"...  ax.gif  Ir jau galvoju išeiti į darba po kokios savaitės pusantros... smile.gif

Su gyd pazyma jau einate?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 11 12, 15:55)
Su gyd pazyma jau einate?

Į kortelę įrašė, taip. Rekomendaciją dėl akademinių, nes po akies operacijos jau du mėnesiai nedarbingumo.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 11 12, 19:30)
Į kortelę įrašė, taip. Rekomendaciją dėl akademinių, nes po akies operacijos jau du mėnesiai nedarbingumo.

Sekmes ir lauksim geru ziniu. Sunku imti akademines. Man buvo like 2 men iki diplomo ir teko del vaikelio geguze imti atostogas. Aisku, galejau tempti, bet kudikis buvo svarbiau. Aisku, tai buvo tarybiniai laikai. Mes taip rupinames ateitimi, kad pamirstam sia diena.
Atsakyti
Ačiū, Maskatuk, dabar tik meldžiuosi, kad duotų... smile.gif nes priešingu atveju bus labai labai liūdna sveikatos atžvilgiu... Tikrai negalvojau, kad taip atsitiks, kad nebepavešiu krūvio, bet vardan sveikatos... juk praradus sveikatą, prarandi ir darbą, ir pajamas- o tai jau baisu, labai baisu... taigi tenka rinktis, kai jau nebegali apžioti visko. beje, gydytojai anksčiau pastebėjo, kad aš pervargusi, nei aš pati... smile.gif
Atsakyti