QUOTE(denaxa @ 2016 11 07, 18:48)
Aš mildronatą vartoju, vienintelis, kuris padeda. Šiuo metu negeriu, nes neturiu už ką nusipirkti. Kai sodra kažką perves- pirksiu vėl. Kardiograma ok pas mane, tik tachikardija užeina, kaip taisyklė- tada, kai reikia eiti miegoti ir tada neina užmigti, dar ir spaudimas kartais šokinėja. Bet su mildronatu galima gyventi, gydytoja sakė, kad galima nuolat jį gerti be pertraukų. Magnio netoleruoju, nuo jo ištisai ašaros byra, nestabilios emocijos + galvos skausmai nesvietiški ir permušimai, vnž., atvirkštinė reakcija ir labai stipri, visą gyvenimą taip.
Vis tik labai rimtai susimąsčiau dėl akademinių, reikės pasidomėti dekanate tokia galimybe... nors grupiokas siūlo pagalvoti, sako, bendrom jėgom kaip nors įveiksim... net nežinau... sveikatą kai visiškai suvarysiu kam aš paskui būsiu reikalinga...
Vis tik labai rimtai susimąsčiau dėl akademinių, reikės pasidomėti dekanate tokia galimybe... nors grupiokas siūlo pagalvoti, sako, bendrom jėgom kaip nors įveiksim... net nežinau... sveikatą kai visiškai suvarysiu kam aš paskui būsiu reikalinga...
O va sunui mildronatas netiko. O gudobele netinka? Laseliais nera brangi. Kalbekit su dekanatu, gal del sveikatos kitaip, moket nereikes.