Ru_duo, kaip nesmagu. Tikiuosi antroji operacija padės.

QUOTE(Only1 @ 2015 11 22, 00:04)
As jau pradejau susitaikyti su mintim, kad nebelabai kas pasikeis

Sveikos,
Klausimą turiu ? Jei baisiai skauda akių obuolius, pasukti akių negaliu, aplink skauda net nežinau ar galva ar akių obuolius, tai čia ir nuo skydliaukės? Pas endo tik gruodžio 10 D. Kitą savaitę tyrimai. Geriu tyrozol po 1 tabletė ryte tai yra po 5 mg. Tai galvoju atkritimą neturėtų būti? Ar aš klystu?
Klausimą turiu ? Jei baisiai skauda akių obuolius, pasukti akių negaliu, aplink skauda net nežinau ar galva ar akių obuolius, tai čia ir nuo skydliaukės? Pas endo tik gruodžio 10 D. Kitą savaitę tyrimai. Geriu tyrozol po 1 tabletė ryte tai yra po 5 mg. Tai galvoju atkritimą neturėtų būti? Ar aš klystu?
QUOTE(Roga @ 2015 11 23, 20:52)
Sveikos,
Gali būti endokrininė oftalmopatija. Man panašiai buvo, hormonai jau buvo normoje, o pradėjo akys virsti lauk.
QUOTE(Jolete @ 2015 11 23, 21:02)
Gali būti endokrininė oftalmopatija. Man panašiai buvo, hormonai jau buvo normoje, o pradėjo akys virsti lauk.
Bet gali buti paprasciausias sinusitas, ypac jei skauda galva kaktos srityje
QUOTE(Jolete @ 2015 11 23, 22:02)

QUOTE(ru_duo @ 2015 11 23, 22:07)
Nesergu

QUOTE(ru_duo @ 2015 11 23, 22:07)
Bent jau man oftalmopatijos simptomai tikrai nebuvo panašūs į sinusito. Labiau atrodė, jog akių uždegimas

QUOTE(Jolete @ 2015 11 23, 22:43)
Bent jau man oftalmopatijos simptomai tikrai nebuvo panašūs į sinusito. Labiau atrodė, jog akių uždegimas 

Va ir mano akys nu toks skausmas kad baisu akis judinti. Nes esu turėjusi ne viena sinusitą taip nebūdavo. O dabar taip skauda nuo net akių vokų mikčiojimo.
QUOTE(Jolete @ 2015 11 23, 21:43)

As kazkaip skausmo nejauciau, tik spaudima ir akiu dziuvima.Ir galvos man neskaudejo

QUOTE(ru_duo @ 2015 11 24, 20:14)
As kazkaip skausmo nejauciau, tik spaudima ir akiu dziuvima.Ir galvos man neskaudejo
. Pirmiausia ka pastebejau, tai istinusius akiu vokus. o kad skaudetu
, dar su pirstu paspaudinenavau, kai jau verzimas uzknisdavo, tada kazkaip atpalaiduodavo

Man labai skaudėjo

QUOTE(Roga @ 2015 11 23, 21:49)
Va ir mano akys nu toks skausmas kad baisu akis judinti. Nes esu turėjusi ne viena sinusitą taip nebūdavo. O dabar taip skauda nuo net akių vokų mikčiojimo.
Kaip Jusu akytes. Ar jau buvote pas gydytoją, ką sakė?