Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

Ne paslaptis, 27 smile.gif siuo metu esu pas Rutkauskiene Kauno klinikose.. israse metizolio 3kartus po 2 tabletes, du kartus pakartotinai kraujo tyrimus darys ir po dvieju savaiciu vel pas ja. ziuresim, kaip cia bus.

QUOTE(Only1 @ 2015 12 05, 01:18)
Roga, o kodėl taip nusiteikėt, kad dėl skydliaukės daugiau nebus savų vaikų?  ax.gif Deinna, kiek Jums metų jei ne paslaptis? smile.gif Svarbiausią susiraskit gerą endo. Kai tik pasikeitė mano endo, iškart prasidėjo nesąmonės su sveikata.  verysad.gif

Atsakyti
Man ir pirmą kartą nuo tiek pradėjo gydymą. Greitai turėtų sumažinti dozę. Tai dar turit daug gražaus laiko. Aš pagimdžiau pirmąjį prieš savo 28 gimtadienį. wub.gif Jei kas domins, dėl nėštumo ir skydliaukės plačiau, galit rašyt į AŽ. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2015 12 05, 01:18)
Roga, o kodėl taip nusiteikėt, kad dėl skydliaukės daugiau nebus savų vaikų?  ax.gif Deinna, kiek Jums metų jei ne paslaptis? smile.gif Svarbiausią susiraskit gerą endo. Kai tik pasikeitė mano endo, iškart prasidėjo nesąmonės su sveikata.  verysad.gif

jau mano amžius nebe tas 38 metai, tegul gimdo jaunos ir sveikos. aš lauksiu anūkų bigsmile.gif ir gydysios skydliauke.
Atsakyti
Dar klausimelis, ar turint sia liga, galima lankytis pirtyse?
Atsakyti
QUOTE(deinna @ 2015 12 06, 20:29)

Aš pirtyse negaliu būti alpstu.
Atsakyti
Šiaip kažkokių ypatingų draudimų nėra, tik nevartokit vitaminų kuriuose yra jodo. Aš dar joduotos druskos privengiu, bet jos neišvengsi, nes gi ją deda visur pradedant batonu ir baigiant visais kitais gaminiais. doh.gif biggrin.gif Jeigu Jums širdis leidžia, tai manau nieko pirty neatsitiks.
Atsakyti
QUOTE(deinna @ 2015 12 06, 20:29)

Visas rekomendacijas ir draudimus pasako gydytojas.
Atsakyti
Sveikos,
niu ką sveika kaip jautis, pagal kraujo tyrimus, hormonai, normoje, kad ir apatine normos puse. vis labiau įtariu, kad aš panikuoju, nes keičiasi gyvenimas ir dar darbe metų pabaiga, matyt jau nervai nelaiko visai. žiūrėsiu ką endo dar pasakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2015 12 07, 14:01)
Sveikos,
niu ką sveika kaip jautis, pagal kraujo tyrimus, hormonai, normoje, kad ir apatine normos puse. vis labiau įtariu, kad aš panikuoju, nes keičiasi gyvenimas ir dar darbe metų pabaiga, matyt jau nervai nelaiko visai. žiūrėsiu ką endo dar pasakys g.gif

Labai gerai visus negalavimus ir negandas nurašyti skydliaukei. Aš taip pat sunkiai pažabojamą savo svorį vis nurašydavau skydliaukei, bet hormonai ir mano kaip jaučio 😀
Atsakyti
Na nesake nieko tokio, kad butu kas draudziama, apart vaiku planavimo smile.gif bet pati sirdute paskutiniu metu labai blaskosi, tai ir sudvejojau smile.gif

QUOTE(Jolete @ 2015 12 07, 09:22)
Visas rekomendacijas ir draudimus pasako gydytojas.

Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2015 12 07, 14:22)
Labai gerai visus negalavimus ir negandas nurašyti skydliaukei. Aš taip pat sunkiai pažabojamą savo svorį vis nurašydavau skydliaukei, bet hormonai ir mano kaip jaučio 😀

O kaip išmokti stresą ir nervus siųsti kur toli, aš tiek viską imu į širdį galva, kad nei miegu, viduriuoju žodžių panika. Ir žinau, kad tai kenkiu tik sau, bet kaip tai suvaldyti.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2015 12 07, 21:14)
O kaip išmokti stresą ir nervus siųsti kur toli, aš tiek viską imu į širdį galva, kad nei miegu, viduriuoju žodžių panika. Ir žinau, kad tai kenkiu tik sau, bet kaip tai suvaldyti.

Nusipirkti vaistų nuo nervų ir viduriavimo biggrin.gif

O jeigu rimtai, tai ko nepavartoti kokį žolinį vaistą raminantį.
Atsakyti