Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 14

QUOTE(Kikker @ 2016 02 10, 15:28)
Niekas ten netaiso jokių skalbyklėje problemų...tik diegiamos naujausios sukurtos technologijos
http://www.bosch-hom...WAN282B8SN.html

Problemas gamintojai taiso, tik gal iš paviršiaus to nesimato. Greičiau technologijų naujų per tokį trumpą laiką nespėja išrast. Kokia nors nauja skalbimo programa dar nėra naujausia technologija
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2016 02 10, 14:48)
Problemas gamintojai taiso, tik gal iš paviršiaus to nesimato. Greičiau technologijų naujų per tokį trumpą laiką nespėja išrast. Kokia nors nauja skalbimo programa dar nėra naujausia technologija

12 mėn laikotarpis Jums gal per trumpas ...gamintojui jis ilgas...todėl kuriamos teik programos tiek technologijos
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 10, 15:53)
12 mėn laikotarpis Jums gal per trumpas ...gamintojui jis ilgas...todėl kuriamos teik programos tiek technologijos

Gal galit konkrečiai parašyt, kokios yra tos naujos technologijos, kurių prieš 12 mėnesių nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 10, 14:28)
Pasiklausiu ar senoje nuimtas skalbyklės stogas ir įdėta skalbyklė at tiesiog pas Jums nestandartiniai baldai????
Modelis WAP284M8SN ir WAP28498SN jau nebus gaminami jau jie abu skaitosi pasenę 4u.gif

Senoj skalbykle stogas nuimtas, yra likes apie 1 cm tarpas iki stalvirsio.

Gal ir nebus gaminami, bet užtat jie dar yra pardavime ir dar su žymiomis nuolaidomis. Mums nereikia naujausio dizaino, o patikimo ilgai dirbsiančio daikto.

Ir beje- o kaip del šių WAP284M8SN ir WAP28498S palyginus su
AEG L76275FL, Siemens WM14P467DN, Electrolux EWS1277FDW
- ar jie kokybiškai lygiaverčiai, skirtumas tik programose ir rinktis pagal dizainą?
- Ar vis tik yra kazkoks (koks?) šių Bosch modelių techninis pranašumas?

Atsakyti
Sveiki, padekite issirinkti skalbimo masina, seima is 4 asmenu, skalbiame daznokai, aukstis plotis ir visa kt, nera labai svarbu, kaip ir grezimo apsukos (nes turime dziovykle), orentacine kaina butu apie 350 +- 50 i viena ar kita puse. Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas_37 @ 2016 02 10, 15:12)
Senoj skalbykle  stogas nuimtas, yra likes apie 1 cm tarpas iki stalvirsio.

Gal ir nebus gaminami, bet užtat jie dar yra pardavime ir dar su žymiomis nuolaidomis. Mums nereikia naujausio dizaino, o patikimo ilgai dirbsiančio daikto.

Ir beje- o kaip del šių WAP284M8SN ir WAP28498S palyginus su
AEG L76275FL, Siemens WM14P467DN,  Electrolux EWS1277FDW
  - ar jie kokybiškai lygiaverčiai, skirtumas tik programose ir rinktis pagal dizainą?
  - Ar vis tik yra kazkoks (koks?) šių Bosch modelių techninis pranašumas?

Tai bėda tame kad Jums tiks tik WM14P467DN ir WAP284M8SN ir WAP28498S nes jų nusiima stogai....pagamintos Ispanijoje .....kokybė nepriekaištinga ....pirkite ir manau 10 metų nekils jokių problemų jai tvarkingai eksploatuosite skalbyklę 4u.gif

QUOTE(kamiliukas7 @ 2016 02 10, 16:15)
Sveiki, padekite issirinkti skalbimo masina, seima is 4 asmenu, skalbiame daznokai, aukstis plotis ir visa kt, nera labai svarbu, kaip ir grezimo apsukos (nes turime dziovykle), orentacine kaina butu apie 350 +- 50 i viena ar kita puse. Dekui  4u.gif

AEG L72270VFL
http://www.aeg.lt/Pr...ekio/L72270VFL/
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 10, 16:20)

O kaip bosch wlt24440by arba WF60F4EFW0W/LE Samsung ?
Atsakyti
QUOTE(kamiliukas7 @ 2016 02 10, 16:50)
O kaip bosch wlt24440by arba WF60F4EFW0W/LE Samsung ?

Nereikia Jums Samsung firmos schmoll.gif p Bosch mano manimu Jums neverta pirkti nes turite pakankamai vietos ir bijau kad už 350 -400 nelabai nusipirksite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 10, 16:52)
Nereikia Jums Samsung firmos schmoll.gif p Bosch mano manimu Jums neverta pirkti nes turite pakankamai vietos ir bijau kad už 350 -400 nelabai nusipirksite 4u.gif

Dekui
Atsakyti
Jus man pasakykit ar as teisingai supratau, jei taip, tai kas cia per nesamone? Buvau technoramoj ir konsultantas mane tikino, kad dabar garantija yra suteikiama tik valdymui (displejus ir t.t), t.y. jokiems mechaniniams gedimams(trukes dirsas, subyrejes guolis ir t.t.) garantija nuo pirmos dienos nera suteikiama. As suprasciau jei tai butu mechaninis pazeigimas, pats nuplesciau kokia ranketa.. Bet jei masina antra diena po pirkimo sustoja ir tai nera elektronines dalies gedimas, tai ir nebus garantinis atvejis.. Taigi, kas cia per nesamone?
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2016 02 10, 17:48)
Jus man pasakykit ar as teisingai supratau, jei taip, tai kas cia per nesamone? Buvau technoramoj ir konsultantas mane tikino, kad dabar garantija yra suteikiama tik valdymui (displejus ir t.t), t.y. jokiems mechaniniams gedimams(trukes dirsas, subyrejes guolis ir t.t.) garantija nuo pirmos dienos nera suteikiama. As suprasciau jei tai butu mechaninis pazeigimas, pats nuplesciau kokia ranketa.. Bet jei masina antra diena po pirkimo sustoja ir tai nera elektronines dalies gedimas, tai ir nebus garantinis atvejis.. Taigi, kas cia per nesamone?

Tai gal geriau neikite i Technoramą nes dar ne tokių pasakų išgirsite iš tokių konsultantų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 10, 19:54)
Tai gal geriau neikite i Technoramą nes dar ne tokių pasakų išgirsite iš tokių konsultantų 4u.gif

Bet skalbykles LG tikrai sudomino. Butent Inverterinis variklis(be dirzo). Kad ir sis modelis http://www.bigbox.lt...DA3-oxid-2.html
Ar yra kas turi LG ir gali pasidalinti nuomone?
Atsakyti