Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 14

QUOTE(egis_klp @ 2016 02 10, 18:04)
Bet skalbykles LG tikrai sudomino. Butent Inverterinis variklis(be dirzo). Kad ir sis modelis http://www.bigbox.lt...DA3-oxid-2.html
Ar yra kas turi LG ir gali pasidalinti nuomone?

o kuom Jūs sudomino šis modelis vien todėl kad neturi diržo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 10, 20:06)
o kuom Jūs sudomino šis modelis vien todėl kad neturi diržo? 4u.gif

Visu pirma kaina technoramoje 288eur. Ir energijos klase A+++. Ir bedirze sistema. Pasiulykit atitikmeni uz tokia kaina? Bosch ir t.t. nebedomina sie brendai.
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2016 02 10, 18:13)
Visu pirma kaina technoramoje 288eur. Ir energijos klase A+++. Ir bedirze sistema. Pasiulykit atitikmeni uz tokia kaina? Bosch ir t.t. nebedomina sie brendai.

Jai jau reikia tokios sistemos ir kiti brendai netinka tada jau tik LG 4u.gif Matyt Technoramos konsultantai apie LG ir kalbėjo...nes jai LG sugenda niekas jų netaiso
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 10, 20:19)
Jai jau reikia tokios sistemos ir kiti brendai netinka tada jau tik LG 4u.gif Matyt Technoramos konsultantai apie LG ir kalbėjo...nes jai LG sugenda niekas jų netaiso

Ne tik apie LG garantini kalbejo. Kad jus Bosch vadybininkas/e tai manau apie kitus brendus nelabai ka gero galite pasakyti, ta as jau supratau. Man labiau butu idomi vartotojo nuomone..
Ir ka pirkti iki 300eur ziurint pvz si asortimenta:
http://www.bigbox.lt...y...fa89[143FA][]=810498&filter[14402][]=f1860e

Tada pasiulykite kazka is mano pateikto saraso. Skalbiame praktiskai kiekviena diena..
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2016 02 10, 19:05)
Tada pasiulykite kazka is mano pateikto saraso. Skalbiame praktiskai kiekviena diena..

Kai vartotojas yra nusistatęs prieš kažkurias firmas siūlyti nėra prasmės nes vistiek nepirks.Jūsų atveju pirkite LG .Po keletos metų kai baigsis garantinis tiesiog bus proga parašyti kaip sekasi naudotis...Senais gerais laikais LG skalbyklės tikrai pasižymėjo gera kokybę bet jų kainos tikrai nebuvo 300 eur...
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 11, 13:39)
Kai vartotojas yra nusistatęs prieš kažkurias firmas siūlyti nėra prasmės nes vistiek nepirks.Jūsų atveju pirkite LG .Po keletos metų kai baigsis garantinis tiesiog bus proga parašyti kaip sekasi naudotis...Senais gerais laikais LG skalbyklės tikrai pasižymėjo gera kokybę bet jų kainos tikrai nebuvo 300 eur...

Ir kam ta ironija... As jau parasiau atsiliepimus kaip man sekasi naudotis Bosch indaplove ir dziovykle..
Atsakyti
Aš vėl ieškau patarimo.
Renkuosi skalbyklę-džiovyklę. Šeima 4 asmenų, skalbiam 2-3 kartus per savaitę.

Pirma nužiūrėjau AEG L87695NWD, bet vėliau pradėjau dairytis į tas, kur džiovinimui nenaudoja vandens. Tada lyg tai pagal turima biudžetą tiktu BOSCH WVH28420SN, bet jo talpa mažesne ir nežinau ar užtektu mūsų šeimai. Bet dar kaip variantas yra LG S44A8YD hibridas - talpa gera, kaina irgi ir nenaudoja vandens...
Tai vat visai pasimečiau ir nebežinau kokios man reikia lotuliukas.gif
Na ir aišku išgirtoji ir visų siūloma AEG L99695HWD, bet jau kaina jos.... Ji man yra kaip etalonas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniu @ 2016 02 13, 17:16)
Aš vėl ieškau patarimo.

Pirma nužiūrėjau AEG L87695NWD, bet vėliau pradėjau dairytis į tas, kur džiovinimui nenaudoja vandens. Tada lyg tai pagal turima biudžetą tiktu BOSCH WVH28420SN, bet jo talpa mažesne ir nežinau ar užtektu mūsų šeimai. Bet dar kaip variantas yra LG S44A8YD hibridas - talpa gera, kaina irgi ir nenaudoja vandens...
Tai vat visai pasimečiau ir nebežinau kokios man reikia  lotuliukas.gif
Na ir aišku išgirtoji ir visų siūloma AEG L99695HWD, bet jau kaina jos.... Ji man yra kaip etalonas  bigsmile.gif

Sveika, aš taip pat apie tokią dūmoju. Esam irgi keturiese, džiovyklė palengvintų labai gyvenimą. Nes kaimynai dideli rūkaliai, tenka džiaustyt kambaryje.
Man jau galva susisuko... imčiau tą Aeg, bet durų anga 58...
Noris kad džiovintų be papildomo vandens. Ir pro duris įtilptų...
Atsakyti
Sveiki,
Ka patartumete is negiliu skalbykliu - dziovykliu viename. Dvieju prietaisu nera kur statyti, ir zymioji AEG L99...... netilptu.... Max gylis iki 50 cm. Kiek ziuriu, radau tik Candy ir Hoover? Nerandu info ar jos naudoja vandeni dziovinimui. Gal dar ka patartumet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasosrasotos: 14 vasario 2016 - 19:56
QUOTE(Taniu @ 2016 02 13, 17:16)
Aš vėl ieškau patarimo.

Tai vat visai pasimečiau ir nebežinau kokios man reikia  lotuliukas.gif
Na ir aišku išgirtoji ir visų siūloma AEG L99695HWD, bet jau kaina jos.... Ji man yra kaip etalonas  bigsmile.gif

LG S44A8YD naudoka džiovinimui vandenį
Vandens sąnaudos (skalbimo)-55 l.
Vandens sąnaudos (džiovinimas)-25l.
Ar užkektų WVH28420SN tai manau turite nuspręsti Jūs....Visgi norisi paklausti ar nėra galimybės ant skalbykės uždėti džiovyklę ir namuose turėti du prietaisus?

QUOTE(rasosrasotos @ 2016 02 14, 19:55)
Sveiki,
Ka patartumete is negiliu skalbykliu - dziovykliu  viename. Dvieju prietaisu nera kur statyti, ir zymioji AEG L99...... netilptu.... Max gylis iki 50 cm. Kiek ziuriu, radau tik Candy ir Hoover? Nerandu info ar jos naudoja vandeni dziovinimui. Gal dar ka patartumet?

HOOVER CANDY apie 120l (su džiovinimu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 14, 21:17)
HOOVER CANDY  apie 120l (su džiovinimu) 4u.gif

O kokie kiti galimi negiliu skalbykliu - dziovykliu variantai?
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2016 02 14, 21:03)
O kokie kiti galimi negiliu skalbykliu - dziovykliu variantai?

Bijau kad jokių g.gif yra Electrolux EWW1685SWD 85x60x52,2 max gylis 55,5 cm bet kaip suprantu ji Jums per gyli
Atsakyti