Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(priklausomybe @ 2015 10 24, 19:28)
Niekas iki šiol nežino nuo ko priklauso, kuo daugiau prekių - tuo ir siuntimas kyla, o kur ta riba tarp vienos ir kitos siuntimo kainos niekas nežino.

aciu uz atsakyma
bandom pirkti wink.gif
Atsakyti
sveikos, ar kas pirkot is feelunique? as jau nuo spalio 5 nesulaukiu zniu is pasto, ar visiem taip ilgai siuncia, ar jau skambint pavojaus varpais? perveda atgal jie pinigus, jei negauni prekes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabijoli @ 2015 10 24, 19:49)
aciu uz atsakyma
bandom pirkti wink.gif

gal dar bus norinciu prisijungti
Atsakyti
QUOTE(saulyra @ 2015 10 24, 18:30)
Labukas, noriu uzsisakyti is Italijos parduotuves Luisaviaroma.com. Gal kas siuntetes? Kaip suprantu siuntimas i lietuva nemokamas?

Kaip ir nemokamas.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 10 24, 12:35)
O mytoys nėra antklodžių 135/200m žieminių? Ar kur kitur? Viena narė buvo užuodžius, bet vasarinė ten.

Dėl anklodės, tai ji vidutinio storumo, mano sūnus jau virš mėnesio su tokia miega ir ji tikrai neplona, bet ir ne pati storiausia, galite palyginti pagal svorį.
Atsakyti
Senis šaltis ieško puky dviračio mergytei 18'' my toys nesiuncia, gal uzmatet kur normalia kaina? ax.gif
Atsakyti
Kur perkate 3D deliones? amazone? o dar?
Atsakyti
Ar teisingai supratau, kad ASDA (bent jau rubus George ziurejau) jau siunia i LT?
Atsakyti
QUOTE(ninoo @ 2015 10 24, 21:44)
Ar teisingai supratau, kad ASDA (bent jau rubus George ziurejau) jau siunia i LT?

Rūbus siunčia, tik Disney serijos ne
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 10 24, 20:49)
Rūbus siunčia, tik Disney serijos ne

Super! Aciu, kazkaip visada per tarpininkus pirkau o cia ziuriu 10 svaru pristatymas tesiai i LT ir paypal atsiskaityti galima thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gal kas is Vilnieciu- Uteniskiu prisijungtu ateinancios savaites uzsakymui?
Atsakyti
Merginos ar mytoys service reaguoja kazkaip i angliskus laiskus? Negavau siuntinio, o dabar jie man raso kad gavo mano returna, ir labai gaila kad man kazkas neitiko, grazina pinigus. Nu blyn man reikia tu daiktu! Parasiau angliskai bet jau buvau rasius pries tai, kad negaunu ir sekimo nr nieko nerodo, tai neatrase sad.gif

O gal netycia kuri turit likusi ar zinot kur gaut Columbia pukinuka 86d berniukui uz gera kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuma: 24 spalio 2015 - 21:55
Sveikos merginos,

prašau patarkite kaip patikrinti ar patikima svetainė.
Gal galite pasidalinti patirtimi dėl itališkų tinklapių ax.gif 4u.gif
Ačiū labai smile.gif
Atsakyti