Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Zuma @ 2015 10 24, 23:52)
Merginos ar mytoys service reaguoja kazkaip i angliskus laiskus? Negavau siuntinio, o dabar jie man raso kad gavo mano returna, ir labai gaila kad man kazkas neitiko, grazina pinigus. Nu blyn man reikia tu daiktu! Parasiau angliskai bet jau buvau rasius pries tai, kad negaunu ir sekimo nr nieko nerodo, tai neatrase sad.gif

O gal netycia kuri turit likusi ar zinot kur gaut Columbia pukinuka 86d berniukui uz gera kaina?

Nu blyn mytoys pavare su tais kombinezonu dydziais,gaidziai verysad.gif visiem cia ziuriu prisiunte mazesniu...ai nestsako jie po 5 dienas...
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2015 10 24, 22:52)
Merginos ar mytoys service reaguoja kazkaip i angliskus laiskus? Negavau siuntinio, o dabar jie man raso kad gavo mano returna, ir labai gaila kad man kazkas neitiko, grazina pinigus. Nu blyn man reikia tu daiktu! Parasiau angliskai bet jau buvau rasius pries tai, kad negaunu ir sekimo nr nieko nerodo, tai neatrase sad.gif

O gal netycia kuri turit likusi ar zinot kur gaut Columbia pukinuka 86d berniukui uz gera kaina?

As rasiau angliskai, atsake greitai, anglu kalba. Tik problema buvo kita. Sekmes-gal atsius dar karta. Keista siaip, gal nurodete bloga telefona ir kurjeris nesugebejo prisiskambinti.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2015 10 24, 23:27)
As rasiau angliskai, atsake greitai, anglu kalba. Tik problema buvo kita. Sekmes-gal atsius dar karta. Keista siaip, gal nurodete bloga telefona ir kurjeris nesugebejo prisiskambinti.

Nezinau,uzsakinejau ne pirma karta, nieko nekeiciau prie savo kontaktu, tai geras turejo but. Isvis ten nuo pat pradziu man itarimas buvo, nes sekimo kodas nieko nerode, ech gaila, buvau visko prisirankiojus reikalingo su -35% sad.gif
O dabar kieksuprantu gal butu galima gaut 8eur koda ir -15%? Ar galima abu panaudot? Turbut ne?
Atsakyti

Planuoju antradieni pirkti Suslerio drusku is www.bio-apo.de.
Gal butu norinciu su kuom nors prisijungti? esame jau kelios, noretusi kad siuntimas pigiau gautusi, tai kuo daugiau musu tuo pigiau smile.gif

Ar gal kas dar koki koduka zinote kur rasti smile.gif
Kaunas, galiu ir persiusti

Atsakyti
O aš apsišoviau su maxima frusty.gif Šiandien - rytoj 10% nuolaida maximoje visai sąskaitai su mano kortelė, tai žaislai būtų kainavę ne su 40%, o beveik su 50% nuolaida. Paskubėjau nusipirkt frusty.gif
Papildyta:
Žaislai negražinama prekė, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(mamyciuxs @ 2015 10 22, 15:21)
Gal kuri planuojat kontaktinius lęšius užsisakinėt - prisijungčiau smile.gif

QUOTE(Yasmin @ 2015 10 22, 16:46)
drinks_cheers.gif kaip tik šiandiena pasinaudojau.
O iš kur perkate lęšius?

dar nepirkau lesius is szkla.com galite jungtis 4u.gif perduoti galiu i antakalni ar i n.vilnia, taip pat persiusti jei apsimoka.
pakolkas esame tik 2siuntima pasidalinti. rasykite i az
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2015 10 24, 23:46)
Nezinau,uzsakinejau ne pirma karta, nieko nekeiciau prie savo kontaktu, tai geras turejo but. Isvis ten nuo pat pradziu man itarimas buvo, nes sekimo kodas nieko nerode, ech gaila, buvau visko prisirankiojus reikalingo su -35% sad.gif
O dabar kieksuprantu gal butu galima gaut 8eur koda ir -15%? Ar galima abu panaudot? Turbut ne?

sito nezinau.

QUOTE(roka @ 2015 10 25, 00:06)
O aš apsišoviau su maxima frusty.gif Šiandien - rytoj 10% nuolaida maximoje visai sąskaitai su mano kortelė, tai žaislai būtų kainavę ne su 40%, o beveik su 50% nuolaida. Paskubėjau nusipirkt frusty.gif
Papildyta:

kokybiski negrazinami
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2015 10 24, 23:11)
kokybiski negrazinami

Na nieko, kaip nors išgyvensiu.
Kokia ten - turbūt paskutinė šopoholikių stadija, kai nebegali pirkt be nuolaidos nuo nuolaidų, ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
Papildyta:

o tai cia gavote sms'a del 10 proc nuolaidos visai saskaitai? as nieko negavau, gaila tada.
Atsakyti
Papildyta:

Tai, kad nesumuoja akciju g.gif
Atsakyti
Klausykit, gal kvailas klausimas - o is ideeli ne pigiau paciom uzsakineti - rodo kad i LT free shipas, o pirmam uzsakymui dar 10 proc nuolaida duoda...?

http://www.ideel.com...amp;perPage=150
Atsakyti
Niekas neplanuojate saldumynų iš čia
https://www.worldofsweets.de/
gal kas priimtų ax.gif blush2.gif
Atsakyti