Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 25, 09:09)
Nu geras blink.gif as jau kokias 6-7 tas ogromnas dezes gavau,visada tik kurjeris atveza

otai kur ta koduka suvesti?kad stebėti kur mano pirkinukai? :DDD gerai ,kad nors paštas kitam kieme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irut86Kir @ 2015 10 25, 10:13)
otai kur ta koduka suvesti?kad stebėti kur mano pirkinukai? :DDD gerai ,kad nors paštas kitam kieme thumbup.gif

kai bus jau lt siuntinys, ieškoti čia:
http://www.post.lt/
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 10 24, 23:24)
Tai, kad nesumuoja akciju g.gif

Sumuoja tikrai. Iš to pykčio nusipirkau kosmetikos su 40, ir tuomet nuo galutinės sumos dar 10.

QUOTE(Kriiste @ 2015 10 25, 08:52)
nzn grazinama ar negrazinama, as nesigilinau - pirkau kaimynu berniukui dovana, bet dukra ivyko i kaima ir jos nebereikejo - grazinau be problemu, nieks nieko net neklause... Turejau ceki ir pakuote buvo nepazeista.. mirksiukas.gif

Velnias, nežinau, užsiimt man tokiu žaidimu, ar ne... Laimėčiau apie 17eu...
Aš kažkada į senukus norėjau gražinti, bet nepriėmė. Paaiškinimas - žaislai yra negražinama prekė. Gal Jums tiesiog pasisekė.

QUOTE(JMD @ 2015 10 25, 08:55)
Man nieks neveze. Pati i pasta turejau eit. Supakave prekes i tokia deze, kuri net i universalo bagazine netilpo. Beprociai  biggrin.gif su policininku trombavom biggrin.gif

Man būtų mirtis, jei tooookio dydžio dėžę reikėtų į 5a užsinešt. Privalo atvežt, turėtumėt skambinti ieškoti teisybės.
Atsakyti
mergaites, kurios su Tukiu ir amzon prime perkat, patarkit dar karteli- ar tas nemokamas prime deliveris visada tik vakarais veza? tarkim jei siandien uzsakau, ir raso ka gausiu rytoj, bet valandu nenurodo.... O Tukis darbo dienom iki kokiu val priima pats siuntinius gal zinot?
Atsakyti
Gavau mytoys 15proc nuolaida, berods viskam - gal Klaipedoje kas rinks, vis galvoju gal hot wheels paimti ir nebelaukti tu jamam, nes kaip kazkas sake, kad ir su musu 40 proc ne ka mazesne kaina gaunasi g.gif
O dar klausimas, jei neatvez, is viso pravalas bus - sunus issuze visas ausis doh.gif tik reklama ir jai saukia noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 10 25, 10:56)
mergaites, kurios su Tukiu ir amzon prime perkat, patarkit dar karteli- ar tas nemokamas prime deliveris visada tik vakarais veza? tarkim jei siandien uzsakau, ir raso ka gausiu rytoj, bet valandu nenurodo.... O Tukis darbo dienom iki kokiu val priima pats siuntinius gal zinot?

jūs gal geriau Limcamos temoje klauskite
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 10 25, 10:42)

Velnias, nežinau, užsiimt man tokiu žaidimu, ar ne... Laimėčiau apie 17eu...
Aš kažkada į senukus norėjau gražinti, bet nepriėmė. Paaiškinimas - žaislai yra negražinama prekė. Gal Jums tiesiog pasisekė.

as bandyciau... Senukuose man ir su defektu neprieme ir ne zaislo... Cia kitaip wink.gif

QUOTE(zittute @ 2015 10 25, 10:56)

Jupristatymas (prime) 18-22 val, tuo metu Tukis prekiu nepriima, nes sandelyje nebedirba... Vel ieskot problemu lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 10 25, 09:42)

Nu kad apatiniai tikrai negrąžinami, kad ir nauji, tai žinau, man rodos net čekiuose būna šita informacija išmušta, o dėl žaislų niekada nepastebėjau. Šiaip reiktų kokio įstatymo paieškot, nes LT kartais tik visokiais atsispausdintais lapais su įstatymais pamosavus galima grąžint prekę doh.gif
Atsakyti
Merginos,
o didesnius dviracius MYTOYS perkat? Reikia 7meciui.
Gal modeli parekomenduotumet? blush2.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 10 25, 11:07)
Nu kad apatiniai tikrai negrąžinami, kad ir nauji, tai žinau, man rodos net čekiuose būna šita informacija išmušta, o dėl žaislų niekada nepastebėjau. Šiaip reiktų kokio įstatymo paieškot, nes LT kartais tik visokiais atsispausdintais lapais su įstatymais pamosavus galima grąžint prekę  doh.gif

Žaislai negrąžinama prekė, tik jei pardavėjas sutinka, žaislus galima grąžinti. Tai nustatyta Mažmeninės prekybos taisyklių 17.22 p, kur teigiama, kad
Vartotojo reikalavimas pakeisti nusipirktą tinkamos kokybės prekę analogiškomis prekėmis arba grąžinti sumokėtus pinigus dėl Civilinio kodekso 6.362 straipsnyje nurodytų priežasčių gali būti tenkinamas tik tada, kai pardavėjas sutinka, įsigijus šias prekes:
17.22. žaislus, žaidimus, išskyrus sporto ir meškeriojimo reikmenis (kodai pagal Kombinuotąją nomenklatūrą – 9503–9505, 9508);
https://www.e-tar.lt...fafe56485a7e49a
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 10 25, 11:23)
Žaislai negrąžinama prekė, tik jei pardavėjas sutinka, žaislus galima grąžinti. Tai nustatyta Mažmeninės prekybos taisyklių 17.22 p, kur teigiama, kad
Vartotojo reikalavimas pakeisti nusipirktą tinkamos kokybės prekę analogiškomis prekėmis arba grąžinti sumokėtus pinigus dėl Civilinio kodekso 6.362 straipsnyje nurodytų priežasčių gali būti tenkinamas tik tada, kai pardavėjas sutinka, įsigijus šias prekes:
17.22. žaislus, žaidimus, išskyrus sporto ir meškeriojimo reikmenis (kodai pagal Kombinuotąją nomenklatūrą – 9503–9505, 9508);
https://www.e-tar.lt...fafe56485a7e49a

As pernai Akropolyje bandziau grazinti zaislus. Man nepriėmė
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 10 25, 11:35)
As pernai Akropolyje bandziau grazinti zaislus. Man nepriėmė

tai teisės aktai suteikia teisę pardavėjui pasirinkti, priimti žaislus ar nea.
Atsakyti