Pagelbekit visiskai ne kulinarei kaip yra gaminami kotletai. Mano vyras kotletu uzsimane, o as nemoku ju daryti. Tiesa sakant viena karta dariau, bet jau tokie
gavosi.
Seimininkes, kulinares, pagailekit mano vyro ir pasidalinkit patirtim
Na, Krika, nelaikau saves virtuoze, bet kotletai gaunas valgomi

Zodziu taip: Reikes farso (gali buti kiauliena+jautiena, kiauliena+versiena, ar vien kiauliena), svoguno galvutes, cesnako 1-2 skilteles, 1 kiausinio, 2-3 batono riekuciu ismirkytu piene, druskos, prieskoniuku. I farsa deti susmulkinta svoguna (koki karta pabandyk pakepti ant sviesto - gal patiks labiau), cesnaka, kiausini, prieskonius, nuspaustas batono riekutes (kad pienas nuo ju nevarvetu) ir viska gerai isminkyti. (jei neturiu batono - dedu dziuveseliu ar manu pora saukstu, ir grietines pora saukstu). Darai kotleciukus, kepi ant aliejaus. Kol jie kepa, i katilo dugna pritarkuoji stora sluoksni morku, uzpili vandenuku+druskytes pagal skoni, ar sultiniu ir kai kotleciukai is abieju pusiu graziai apkepa, dedi juos i katiliuka ir troskini dar kokia valandele. Pries pabaiga idedi grietines, Paragauji ko padaziukui truksta, idedi prieskoniuku ir viskas

O piena, kur liko nuo batono gali panaudoti bulviu kosytei

Jei nori mandriau - padaryk kotletus su idaru - gali deti i vidu su svoguniukais pakepintu grybu, ar morku ( zaliu, sutarkuotu), ar kokios susmulkintos rukytos sonines

) Zodziu, ka turi po ranka

Skanaus