Įkraunama...
Įkraunama...

Šveičiam kūną

smile.gif coliuke, pabandyk po procedūros apsipilti šaltesniu vandeniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukė @ 2007 04 18, 08:12)
merginos, o kokie jausmai jums po proceduros?
as va jau kelinta kart pastebiu, kai ryte pasveiciu kuna man puse dienos ziauriai karsta. i kelnes visiskai nesinori lysti.. kaip jus jauciates, a?

Keista... gal visai sausais tirščiais šveitiesi? reikia kuo nors "sudrėkinti", pvz. dušo žele, aš asmeniškai įpilu aliejaus cool.gif na ir aš nešveiciu labai stipriai - nuosavas gi užpakalis biggrin.gif tai kaip tik labai viskas švelnu būna... jokio deginimo
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2007 04 18, 21:45)
Matai, kaip tau įdomiai  g.gif Tegaliu sugalvoti vieną dalyką- labai sujudini kraujotaką. Šiaip tai dalykas labai geras, bet jei tu pati nepatogiai jautiesi, tai tada nekas.
Beje, kiek kartų per mėneį/savaitę šveities?  smile.gif

na sveiciuosi tris kart i savaite.
nera man nepatogumu, tik labai karsta buna, kadangi dar bunu namie, tai ta pusdieni su sijonuku pravaikstau ir gerai. gal tas efektas dar susidaro, kad dar po proceduros patepu anticeliulitine zele? g.gif
Papildyta:
QUOTE(iievukas @ 2007 04 18, 21:51)
smile.gif coliuke, pabandyk po procedūros apsipilti šaltesniu vandeniu  mirksiukas.gif

as taip ir darau visada 4u.gif nes jau trinant man pasidaro karsta ir as salta dusa uzsileidziu, ko nepadaryciau siaip prausiantis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(draugė_lija @ 2007 04 19, 12:48)
Keista... gal visai sausais tirščiais šveitiesi? reikia kuo nors "sudrėkinti", pvz. dušo žele, aš asmeniškai įpilu aliejaus  cool.gif  na ir aš nešveiciu labai stipriai - nuosavas gi užpakalis biggrin.gif tai kaip tik labai viskas švelnu būna... jokio deginimo

tikrai ne sausaus. dedu tai aliejaus, tai medaus, tai duso zele. Tikrai paivairinu ir pridedu priedu. Gal n galvoju dar gali buti nuo to, kad as is kavos aparato isimu tuos kavos tirscius panaudotus? kazkaip namie niekas negeria paprastai, tai tik kavos aparatas mane ir gelbeja.. bet neturetu gi nuo to mane kartsis pilti g.gif
o jum nekarsta buna? negi man vienai?
Atsakyti

*****, as jau visai pradejau stresuoti zinokit..
anksciau kazkaip netyrinejau savo koju, zinojau kad kazkoks mazyte ta apelsinu zievele yra, bet is po sios ziemos ji visai paryzkejo unsure.gif jau net kompleksa tuoj isivarysiu. niekada to siaubuno lyg ir nebuvo, o dabar.. is kur jis piktunas atsirado..
sveisiu as bet kuo, kad tik ji isnaikinti. turbut dar ir papildomai kelis kg reiktu numesti.. ech, kazkaip nebelinksma darosi kai i save pasiziuri verysad.gif
o kam nors jis dingo betrinant? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukė: 19 balandžio 2007 - 12:20
Aha,numeciau 10 kg,sveiciau tirsciais ,kasdien tepiau Viteksu ir dar po 2 valandas stumdziau vezimaiti su dukryte kasdien,rezultatas tikrai geras ir akiai malonus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukė @ 2007 04 19, 11:46)
na sveiciuosi tris kart i savaite.

Triskart į savaitę yra per dažnai. Per dažnai šveisdama nušveiti natūralų apsauginį odos sluoksnį, kurį ji pasigamina pati. Kai to sluoksnio nelieka, oda tampa labiau pažeidžiama ir sausėja. Būtent dėl tos priežasties reikia kuo rečiau naudoti ''stiprų'' muilą- jis taip pat naikina natūraliąją odos apsaugą.
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2007 04 19, 02:00)
Triskart į savaitę yra per dažnai. Per dažnai šveisdama nušveiti natūralų apsauginį odos sluoksnį, kurį ji pasigamina pati. Kai to sluoksnio nelieka, oda tampa labiau pažeidžiama ir sausėja. Būtent dėl tos priežasties reikia kuo rečiau naudoti ''stiprų'' muilą- jis taip pat naikina natūraliąją odos apsaugą.

Aš irgi esu skaičiusi, kad pilinguoti, šveisti kūną rekomenduojama ne dažniau kaip savaitę ar dar 10 dienų. cool.gif
Atsakyti
Aš irgi naudoju šitokį pilingą thumbup.gif Man kavos kvapo nesijaučia visai.. Bet dabar pabandysiu ir su dušo želė ir su aliejuku thumbup.gif Šiaip nepersistenkit, nes kūno šveitimas juk rekomenduojamas 2 kartus per savaitę rolleyes.gif Ir tai puiki priemonė kovojant su celiulitu thumbup.gif Aš taip pilinguojuosi jau kokį mėnesį ir naudoju anticeliulitinį kremą, nes pradėjo celiulitas rastis, skirtumas yra rolleyes.gif Ir kava čia viena iš pagalbininkių thumbup.gif
Papildyta:
Nu geras, paskutinių puslapių neskaičiau, bet žiūriu visai į temą parašiau ir neskaičiusi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ScarleTa @ 2007 04 19, 21:44)
Šiaip nepersistenkit, nes kūno šveitimas juk rekomenduojamas 2 kartus per savaitę  rolleyes.gif

Du kartai per savaitę taip pat gali būti per daug. Geriausia šveisti kūną kartą per savaitę arba kas 10 dienų, kaip draugė_lija irgi sakė mirksiukas.gif (mokaus tuos dalykus ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 04 19, 13:45)
Aha,numeciau 10 kg,sveiciau tirsciais ,kasdien tepiau Viteksu ir dar po 2 valandas stumdziau vezimaiti su dukryte kasdien,rezultatas tikrai geras ir akiai malonus thumbup.gif

O kas tas viteksas? Atsiprasau, jei pasirodysiu ciukcia blush2.gif
Atsakyti
Pigus,efektyvus,geras rusiskas kremas nuo celiulito.
Atsakyti
manau kad rytoj ir as pasisveisu su kava+ kokosu aliejus mirksiukas.gif
Atsakyti