Įkraunama...
Įkraunama...

Šveičiam kūną

QUOTE(birdie @ 2007 04 03, 12:19)
A, tai jei po šveitimo, tai viskas aišku- bešveisdama tu masažavai odą ir tokiu būdu pagerinai odos kraujo apytaką. Dėl to oda išskiria acetylcholiną, užtat ir atsiranda tas raudonumas  mirksiukas.gif Raudonumas visada atsiranda masažuojant, nes acetylcholinas praplečia kraujagysles- kad kraujas geriau išnešiotų maisto medžiagas ir atiduotų atliekas į aplinką. Bet, aišku, nereikia persistengt ir šiūrint kaip su švitriniu popierium  mirksiukas.gif

dekui uz issamuma biggrin.gif biggrin.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
o sveiciu tai tikrai dar nestipriai....
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 04 03, 12:23)
dekui uz issamuma biggrin.gif  biggrin.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif
o sveiciu tai tikrai dar nestipriai....

Hmmm, atrodo, kad būsiu persistengus su savo paaiškinimu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
saunu Birdie kad aiskini, kaip kitaip susivokti...
Atsakyti
Paraudimas turi buti! Juk po sveitimo saziningo, kad net bickas skauda, sujudini kraujo apytaka! Juk ir sakoma, kad celiulitas susidaro del kazkokio nepraeinamumo. O mes pacios su tais tirsciais praeinamuma paspartinam. Juk kosmetologes kabinete per masaza, vargse masaziste net susilus masazuoja tas vietas. TAIP IR TOLIAU!
Tik va, nepagalvojau del skysciu vartojimo. Gerai kad priminet! Reik daug daug gert! Kas be ko, porcijos maisto mazos. Kas be ko tabu saldumynams!!
Atsakyti
man kavos tirciai pats geriausias sveitimo budas, 100kart geriau uz sveitiklius parduotuvese! thumbup.gif Visados isidedu cinamono-nepakartojamas kvapas! rolleyes.gif
Atsakyti
Po trinimo kavos tirsciais oda tampa ypac minksute ir svelnute thumbup.gif tik pastebejau, kad ant odos issiryskino kraujagysles melynos, o pas mano mama pradejo net trukineti ties slaunimis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rainbow @ 2007 04 04, 12:01)
Po trinimo kavos tirsciais oda tampa ypac minksute ir svelnute  thumbup.gif tik pastebejau, kad ant odos issiryskino kraujagysles melynos, o pas mano mama pradejo net trukineti ties slaunimis  blink.gif

o cia mergaites gal koks šalutinis poveikis???gal dar kam nors taip yra, ar čia tik vienetinis atvejis? g.gif
Atsakyti
nu as tai asmeniskai negirdejau, kad nuo sveitimo oda trukinetu ar ten kraujagysles isrysketu... blink.gif
O as tai sveiciausi seniai kavos tirsciais kazkuria vasara po saltu saltu vandeniu kas ryta netingedavau... cool.gif tei efektas budavo super thumbup.gif
Bet va aptingus buvau, dabar vel pradejau sias malonias proceduras blush2.gif
As tai ir veiduka pasveiciu, nors pas mane jis laaaabai jautrus, jau net bele kokiu kremu negaliu tept, tik gydomuosius, skirtus nudegimam ir tt gydyti... doh.gif
bet nuo kavos tirsciu svelniai masazuojant pirstukais tai nepajutau pablogejimo veidukui thumbup.gif
O jus ten mergaites, kurios plevele vyniojates, pranesinekit rezultatus ax.gif baisiai smalsu ir norisi pasidziaugti uz jus thumbup.gif ir gal pati pagaliau prisiversiu thumbup.gif
Atsakyti
Perskaiciau jusu komentarus ir nusprendziau isbandyti. Kai grisiu po svenciu teks pasilepinti. Parasysiu ir kaip man sekesi, tik beda ta, kad kavos visiskai negeriu. Tai teks vyro prasyti, kad nebeismestu kavos tirsciu biggrin.gif

o man iskilo dar toks klausimukas, o kai jau visa ta geri nuplaunate duse, tai neuzsikemsa vamzdynai? g.gif na as suprandu, kad ten kibiro netepi ant saves, bet siaip idomu pasidare ar kkava sau ramiai ir be jokiu pasekmiu nuteka blush2.gif
Atsakyti
as ir prisiskaiciau cia visokiu idomybiu ax.gif
pradesiu savo kuneli lepint jau nuo siandien thumbup.gif kaip as buvau ta receptuka pamirsus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uga333: 08 balandžio 2007 - 12:13
QUOTE(Saldainė @ 2007 04 07, 01:48)
ar kkava sau ramiai ir be jokiu pasekmiu nuteka  blush2.gif

nuteka lotuliukas.gif Man uztenka dvieju arbatiniu sauksteliu kavos visam kunui istrinti. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2007 04 08, 13:20)
nuteka lotuliukas.gif Man uztenka dvieju arbatiniu sauksteliu kavos visam kunui istrinti. tongue.gif

nu geras as jau galvojau pradeti kavos tirscius kolekcionuot lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti