Įkraunama...
Įkraunama...

Šveičiam kūną

QUOTE(draugė_lija @ 2007 05 31, 12:30)
aš kava trinuosi dazniausiai 7dieniais (sventadienio grozio salionas  lotuliukas.gif ) tai į tirščius dedu aliejaus (alyvuogių baigiau, pradedu graikiškų riešutų), šiek tiek migdolų aliejaus ir kelis lašus kedrų eterinio liejaus (tipo padeda nuo celiulito  blush2.gif  reguliuoja hormonus)
labai suitrigavo receptukas su avižiniais dribsniais - išsisaugojau, reikės pabandyti  rolleyes.gif

Nu va..prisiskaičiau ir aš užsinorėjau pasišveisti kavo tirščiais lotuliukas.gif . Matyt šią procedūrą irgi atidėsiu siemadieniui, kaip tik savo depiliatorių atgausiu, "išsiravėsiu" kojas lotuliukas.gif ir pasišveisiu. Turiu abrikosų kauliukų aliejų, tai reiks pabandyt su juo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2007 05 31, 11:30)
...
4. Dasha, o Tau silpna negalėjo pasidaryti nuo karštos vonios ir kad trindama kūną pasilenki? nes man tai nuo to pasilenkimo viskas suktis pradeda  lotuliukas.gif

...

neaa schmoll.gif nes as ilipu i tuscia vonia, tik nusilieju dusu ir trinu, o po toooo tik visa kita. vonia dar salta. ir nelabai lankstausi, as stengiuos sededama vonioj, na tik kai dupce reik tada keliuos (kad maziau aptaskyciau viska hihihi.gif)
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2007 05 31, 12:30)
3. paskutiniam Cosmo kūnui pilinguoti siūlo... cukrų  blink.gif  nesu bandžiusi pati, man kažkodėl atrodo, kad tas cukrus ištirps smile.gif ir nebus jokio efekto...

Aš skaičiau irgi kažkur čia, forume, kad veidui šveitiklis geras cukrus+citrinos sultys..
Bandžiau, tai thumbup.gif Ant cukraus palašini citrinos sulčių, ir šveiti su tokia tiršta košele... veidas labai paskaistėja (čai matyt nuo citrinos), lygus, švelnus toks pasidaro...
Bet kai man nuo vandens alergija, tai kartą per mėnesį tik pasidaru tokiį šveitimą...
Arba reik nepatinhėt virinto vandenuko daugiau pavėsint, kad po šveitimo užtektų veidui praplaut... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 05 31, 11:02)
O druskaą paprastą ar jūros ėmei?

paprasta.
Atsakyti
QUOTE(monikaz @ 2007 05 31, 13:22)

Ale inai gi tokia smulkutė... g.gif Ką inai duoda? g.gif
Atsakyti
kai buvau Druskininkų Aqua parke, ten vienoje iš garinių (turkiškų) pirčių mums irgi davė po indelį druskos su eteriniais aliejais, reikėjo įsitrinti kūną ir pasėdėti toje pirtyje 10 min. Tai ta druska stambesnė nei stalo drusko smile.gif panašesnė į tą Ukrainietišką - pačią pigiausią blush2.gif bet efektas tikrai geras buvo wub.gif matyt, ir paprastoj vonioj su dušo padarytais garais panašiai turėtų gautis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 05 31, 13:34)
Ale inai gi tokia smulkutė...  g.gif  Ką inai duoda?  g.gif

jinai man iki galo meduje taip ir neistirpo, todel liko tokios mazos granulytes, kurios puikia sveite kuna. man puikiai tiko ir rezulatata tikrai maciau. beje, nepirma karta taip dariau.
gali pabandyt ir su rupia druska, pvz. kaip ir pati rasai - juros. ir jos netirpindama meduje, jei reikia stipresnio sveitimo.
Atsakyti
QUOTE(monikaz @ 2007 05 31, 14:41)
jinai man iki galo meduje taip ir neistirpo, todel liko tokios mazos granulytes, kurios puikia sveite kuna. man puikiai tiko ir rezulatata tikrai maciau. beje, nepirma karta taip dariau.
gali pabandyt ir su rupia druska, pvz. kaip ir pati rasai - juros. ir jos netirpindama meduje, jei reikia stipresnio sveitimo.

Man mat akyse stovi ta druska, kur smulki smulki kaip miltai būna lotuliukas.gif pamiršau, gi stambesnė būna valgoma druska lotuliukas.gif
jūros druską tai naudoju plaukų pilingui bigsmile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
QUOTE(Amry @ 2007 05 31, 15:25)
Man mat akyse stovi ta druska, kur smulki smulki kaip miltai būna  lotuliukas.gif  pamiršau, gi stambesnė būna valgoma druska  lotuliukas.gif
jūros druską tai naudoju plaukų pilingui  bigsmile.gif

tai ta stambesne pas mane kiek istirpo (nes medus dar karstas buvo), bet ne visa, tai buvo kai tik thumbup.gif

pala pala - kaip plauku pilingui? bigsmile.gif PRASOM DETALIAU - kas cia per procedura? kas? kur ir kaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaz @ 2007 05 31, 15:59)
bigsmile.gif

tai ta stambesne pas mane kiek istirpo (nes medus dar karstas buvo), bet ne visa, tai buvo kai tik  thumbup.gif

pala pala - kaip plauku pilingui?  bigsmile.gif  PRASOM DETALIAU - kas cia per procedura? kas? kur ir kaip? 4u.gif

Nu paskaičiau čia kažkur, kad ant šlapių plaukų išmasažuoji jūros druską ir dar palaikai kažkiek laiko... Bet man inai taip išbyra, tai aš kai galvą su šampūnū būnu pritepus, tada imu druską ir masažuoju, tada inai ne taip byra, laikosi tose šampūno putose mirksiukas.gif plaukučiai būna labai tokie lengvi, glotnūs, neišsipūtę, kaip atrodo su tiesinimo žnyplėm pereita (bent jau pas mane, nes pas mane ir taip jie tiesūs pakankamai)...
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 05 31, 16:09)
Nu paskaičiau čia kažkur, kad ant šlapių plaukų išmasažuoji jūros druską ir dar palaikai kažkiek laiko... Bet man inai taip išbyra, tai aš kai galvą su šampūnū būnu pritepus, tada imu druską ir masažuoju, tada inai ne taip byra, laikosi tose šampūno putose  mirksiukas.gif  plaukučiai būna labai tokie lengvi, glotnūs, neišsipūtę, kaip atrodo su tiesinimo žnyplėm pereita (bent jau pas mane, nes pas mane ir taip jie tiesūs pakankamai)...

reiks pabandyt. dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaz @ 2007 05 31, 16:18)
reiks pabandyt. dekui  4u.gif

nėr už ką mirksiukas.gif
parašyk ,kai pabandysi, kaip mirksiukas.gif
Atsakyti