Įkraunama...
Įkraunama...

Šveičiam kūną

o.k., butinai. gal net ryt is ryto smile.gif
Atsakyti
Na paskaiciau as pora paskutiniu puslapiu ir labai susidomejau tuo sveitimu, gal atsiras tokia savanore ir apsvies mane tiksliau kaip cia su tais tirsciais sveisti? blush2.gif
As esu girdejusi kad kaukes tirsciu kojom lb gerai nuo celiulito, bet a[pie sveitima negirdejau, o tirscius jau naudotus naudojat ar sviezius? biggrin.gif
Is anksto dekoju uz pagalba
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2007 05 31, 18:15)
Na paskaiciau as pora paskutiniu puslapiu ir labai susidomejau tuo sveitimu, gal atsiras tokia savanore ir apsvies mane tiksliau kaip cia su tais tirsciais sveisti?  blush2.gif
As esu girdejusi kad kaukes tirsciu kojom lb gerai nuo celiulito, bet a[pie sveitima negirdejau, o tirscius jau naudotus naudojat ar sviezius?  biggrin.gif

nu reik bent kelis puslapelius atgal pasiskaityt.. blush2.gif jei tikrai domina- nepatingesi tongue.gif viskas labai aiskiai ispasakota su atsiliepimais ir rekomendacijom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2007 05 31, 19:15)
Na paskaiciau as pora paskutiniu puslapiu ir labai susidomejau tuo sveitimu, gal atsiras tokia savanore ir apsvies mane tiksliau kaip cia su tais tirsciais sveisti?  blush2.gif
As esu girdejusi kad kaukes tirsciu kojom lb gerai nuo celiulito, bet a[pie sveitima negirdejau, o tirscius jau naudotus naudojat ar sviezius?  biggrin.gif

imi tirščius, kurie lieka išgėrus kavą (arba atskirai gali užsiplikyt), nu ir maišai juos ar su medum (geriau pašildytu, lengviau maišyt ir tept) ar alyvuogių aliejum.. Eini į vonią ir įmasažuoji visą kūną wink.gif palaikai šiek tiek ant kūno tuos tirščius ir paprasšiausiai vandens srove nuplauni ir džiaugiesi rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 06 01, 08:12)
imi tirščius, kurie lieka išgėrus kavą (arba atskirai gali užsiplikyt), nu ir maišai juos ar su medum (geriau pašildytu, lengviau maišyt ir tept) ar alyvuogių aliejum.. Eini į vonią ir įmasažuoji visą kūną wink.gif palaikai šiek tiek ant kūno tuos tirščius ir paprasšiausiai vandens srove nuplauni ir džiaugiesi rezultatu  mirksiukas.gif

na dekui labai reiks bandyt, ziuresim kokie rezultatai bus biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2007 06 01, 14:18)
na dekui labai reiks bandyt, ziuresim kokie rezultatai bus  biggrin.gif  thumbup.gif

paršyk, kaip sekėsi bandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 06 01, 14:51)
paršyk, kaip sekėsi bandyt  mirksiukas.gif

na katik is po duso... sakes koks smagumynas tie tirsciai, nerealiai faina, oda kaip silkine, sakes koks geras dalykas thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2007 06 06, 16:21)
na katik is po duso... sakes koks smagumynas tie tirsciai, nerealiai faina, oda kaip silkine, sakes koks geras dalykas  thumbup.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Sveikinu su nauju atradimu thumbup.gif
Su kuo maišei?
Aš tai šį svaitgalį pabandžiau su alyvuogių aliejum wub.gif nu odytė tai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Aš ir pirty išbandžiau, su tirščiais ir medum, pasaka wub.gif thumbup.gif oda minskšta minkšta ir labai kvepia
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 06 06, 16:34)
drinks_cheers.gif
Sveikinu su nauju atradimu  thumbup.gif
Su kuo maišei?
Aš tai šį svaitgalį pabandžiau su alyvuogių aliejum  wub.gif  nu odytė tai  thumbup.gif  wub.gif

oi dekui atradimas liuksiskas thumbup.gif o maisiau su medum, sakes kokia svelni oda. Vau..... clap_1.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 06 06, 16:34)
Aš ir pirty išbandžiau, su tirščiais ir medum, pasaka  wub.gif  thumbup.gif  oda minskšta minkšta ir labai kvepia

įsivaizduoju, pirty išvis super turėtų būt... thumbup.gif

QUOTE(*bena* @ 2007 06 06, 16:44)
oi dekui atradimas liuksiskas  thumbup.gif  o maisiau su medum, sakes kokia svelni oda. Vau..... clap_1.gif  wub.gif

Aga, ir man patinka su medum labai... man net kremas kitaip po to tepas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 06 06, 15:52)
įsivaizduoju, pirty išvis super turėtų būt...  thumbup.gif
Aga, ir man patinka su medum labai... man net kremas kitaip po to tepas  thumbup.gif

man tai realiai po to nereik kremo - oda pamaitinta buna bigsmile.gif
Atsakyti