QUOTE(Atisa @ 2015 10 29, 22:32)
Tino, Edena, apie kokias jus "kas kelias balandas" kalbat

diena traukiu kas 30-60 min., nakti netraukiu visai, nes vaikas visai nesikelia, o man zadintuva statytis, kad traukt, tai jau butu virsune
siaubas

aš seniai būčiau pasidavus

tai tik įrodo, ką mama gali padaryt dėl savo vaiko

šaunuolė
QUOTE(Armante @ 2015 10 30, 12:23)
Mums eina penktas menuo, gyd per apziura ketvirto net neuzsimine dar apie primaitinimia, o as ir dziaugiuos, tikiuos ir lieps tik nuo 6to, nes taip binau as tu terlioniu, springimu, atpylimu
tai kad nieko tokio nėra mums: nei atpylinėja, nei springsta. kaip tik geriau atsirūginėt pradėjo - taip galingai ir aiškiai. na, o be terlionių turbūt neišeis prasisukt. bet per kokias kelias savaites išmoksta. mes net seilinukų nededam, nes jie tik suerzina jas ir pradeda juos kišt į burną, tai maitinam taip ir visai neblogai gaunasi.
jo, pas ginę reikia nueit ir man to citologinio tyrimo atsiradus mmm, ir gliukozės tolerancijos testą reiktų pasidaryt po 6 mėnesių po gimdymo. ale dabar yra svarbesnių reikalų. atidedu tolesniam laikui - nedega čia niekas.
ir aš pripleškinau nuotraukų

puskė labai ragina dalyvauti tam lryto dvynių konkurse, tai bandau dabar atrinkt, kuri geresnė, bet man sunkiai sekasi

kitos dvynukų mamos nesiunčiat nuotraukų , nebalsuojat?
bet kaip man tas photobucketas stringa

negaliu net nuotraukom pasigrožėt...

bet tarp geltonų lapų tai laaabai gražios