Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

QUOTE(Edena @ 2015 10 30, 10:22)
gal jau kita sav ivedinesiu ir vaisiukus  wub.gif

Aš savo mažylei daviau palaižyt obuoliuką, bet tik truputį, truputėlį, tai liežuvėlį kaišiojo ir matyt patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 10 30, 10:22)
Karalinda tyreles tai su saukstuku  4u.gif  o toki tirsta pienuka kaip burbuliacija parase ir as duodu, su Browns nr 3 viskas gerai buvo, "ejo" , tik bandziau kol kas dar ryte, neeksperimentuodama vakare  thumbup.gif duosiu sivakar ziuresiu kaip miegutis bus 4u.gif 

Tikiuosi prailgins mieguti jums 4u.gif Mano dukra dabar 7 valandas istempia nevalgius ir jau daznai bunda tik 1 karta per nakti. Bet berniukas vis dar 2 doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 10 30, 08:46)
karalinda, o tu gali daryti truputi 'silpnesni' misinuka...pvz, vietoj 6 sauksteliu, dek 5 , o vandens tiek pat. Jei jam norisi skranduka uzpildyti, o ne kaloriju trukumas, tai turetu padet...

del vit. D ...as jau irgi nebeduodu joriui nuo pat geguzes men. Na, mes labai daug lauke bunam, tai saules tikrai pakakdavo. O dabar jau ruosiuos nusipirkt , gal duosiu po laseli kas kelios dienos...

laba is ryto

as panasiai darau nusuki biski milteliu :)buvo cia vienas monentas kai jis nepasositindavo dbr viskas normalei smile.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2015 10 30, 09:22)
Karalinda tyreles tai su saukstuku  4u.gif  o toki tirsta pienuka kaip burbuliacija parase ir as duodu, su Browns nr 3 viskas gerai buvo, "ejo" , tik bandziau kol kas dar ryte, neeksperimentuodama vakare  thumbup.gif duosiu sivakar ziuresiu kaip miegutis bus 4u.gif 

Papildyta:

vega o nebandei savu darzoviu kokiu naturaliu? As troskinu bulvyte + moliukas, arba bulvyte + morkyte, arba bulvyte + brokolis, ir savo pienuko i tokia tyrele nemazai ipilu, tai tikrai toleruoja, o tos pirktines aisku kad gali but "astresnes", darzovytes svelniai pagaminus ivedant tikrai neturetu atpilti.. o kruopos ir maniskiui super thumbup.gif  tik dar vaisiu visai nei vieno kol kas nedaviau, gal jau kita sav ivedinesiu ir vaisiukus  wub.gif

maniskiui jau ant nosies 4 men , ateina sesute kita sav . manau sakys kad jau primaitint , kad ilgiau sotus butu smile.gif as nedegu noru der primaitinti biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Edena, kokios fainos nuotraukos, as irgi i parka uzsimaniau, bet jauciu neissiruosim unsure.gif

Turit mima maitinimo kedute bigsmile.gif mes irgi, dar kaip ieskojom vezimo ja pamaciau, tai kazkada cia jau nusipirkom, laukiu nesulaukiu kada jau gales joje sedet, nes to kudikiui guleti jau ir nepirkom idekliuko 4u.gif
Papildyta:
Mums eina penktas menuo, gyd per apziura ketvirto net neuzsimine dar apie primaitinimia, o as ir dziaugiuos, tikiuos ir lieps tik nuo 6to, nes taip binau as tu terlioniu, springimu, atpylimu unsure.gif
Bet cia gi nuo situacijos, nepasirinksi.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 10 28, 11:48)

nešiokles galima nuo gimimo, kaip rašo, bet mes pradėjom nuo 3 mėnesių ir iki 9kg tinka. aš turiu vieną paprastą, bet neblogą. galėčiau perleist už simbolinę kainą, nes naudojom tai vos kelis kartus ir jau nebenaudosim.

mamos, o gal žinot gerų knygų apie vaikų auklėjimą? sugalvojau nusipirkt kažką tokio. keletą išsirinkau, bet norėčiau dar vienos.

Ačiū Tino. Bandom jau vieną, paskolino pabandymui, bet nėra labai sužavėta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 10 29, 22:32)
Tino, Edena, apie kokias jus "kas kelias balandas" kalbat  biggrin.gif diena traukiu kas 30-60 min., nakti netraukiu visai, nes vaikas visai nesikelia, o man zadintuva statytis, kad traukt, tai jau butu virsune  doh.gif 

siaubas blink.gif aš seniai būčiau pasidavus blush2.gif tai tik įrodo, ką mama gali padaryt dėl savo vaiko ax.gif šaunuolė first.gif

QUOTE(Armante @ 2015 10 30, 12:23)
Mums eina penktas menuo, gyd per apziura ketvirto net neuzsimine dar apie primaitinimia, o as ir dziaugiuos, tikiuos ir lieps tik nuo 6to, nes taip binau as tu terlioniu, springimu, atpylimu  unsure.gif

tai kad nieko tokio nėra mums: nei atpylinėja, nei springsta. kaip tik geriau atsirūginėt pradėjo - taip galingai ir aiškiai. na, o be terlionių turbūt neišeis prasisukt. bet per kokias kelias savaites išmoksta. mes net seilinukų nededam, nes jie tik suerzina jas ir pradeda juos kišt į burną, tai maitinam taip ir visai neblogai gaunasi.

jo, pas ginę reikia nueit ir man to citologinio tyrimo atsiradus mmm, ir gliukozės tolerancijos testą reiktų pasidaryt po 6 mėnesių po gimdymo. ale dabar yra svarbesnių reikalų. atidedu tolesniam laikui - nedega čia niekas.

ir aš pripleškinau nuotraukų blush2.gif puskė labai ragina dalyvauti tam lryto dvynių konkurse, tai bandau dabar atrinkt, kuri geresnė, bet man sunkiai sekasi biggrin.gif kitos dvynukų mamos nesiunčiat nuotraukų , nebalsuojat?
bet kaip man tas photobucketas stringa doh.gif negaliu net nuotraukom pasigrožėt... verysad.gif bet tarp geltonų lapų tai laaabai gražios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 30 spalio 2015 - 12:06
Armante ir mes nepirkom, dejau ta kur nuo 6, gulsciai padariau, ir i dugna palyciu idejau kad butu kaip lopselis ir maitinu joje! Dar i dugna idejau jei maxi cpsi auto kedute turit, tai is jos ta indekla sulenkta - kur uzpakaliiui ir galvai , jau mes jo auto kedutej nebenaudojam
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 10 30, 13:26)
Armante ir mes nepirkom, dejau ta kur nuo 6, gulsciai padariau, ir i dugna palyciu idejau kad butu kaip lopselis ir maitinu joje! Dar i dugna idejau jei maxi cpsi auto kedute turit, tai is jos ta indekla sulenkta - kur uzpakaliiui ir galvai , jau mes jo auto kedutej nebenaudojam

Nea, musu masinine kedute Stokke.
Ai, bet dar kol nemaitinu ir nededu i ja, aisku jei butume pirke ta kudikiui, butu tokia vieta, kur idet, nes jau bunam migruojam, kaip ieskom kuo uzimt smile.gif bet, kad ir taip ten viskas kiekviena detale kainuoja, tai pamaniau neverta del keliu men pirktis. Na, bet nereali ji, moderni , nematyta, zodziu labai wub.gif

Tino, joa, gal as cia biski perdetai parasiau del atpylimu ir tt, nezinau,kazkaip bijau to etapo, esu uzsitingejus sitoj vietoj blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 10 30, 10:58)
Gal ne tik apžiūra buvo, bet ir kokie tyrimai, tepinėliai, dėl gimdos vėžio pvz.?
Man irgi reiktų nueit ir pas ginę, ir pakartot gliukozės toleravimo testą, bet tai turbūt ilgai nenueisiu.
Atisa, trauktis kas pusvalandį.. nu čia heroizmas..

Ne, tik apžiūra. Pažiūrėjau kainininká-konsultacija 45, apžiūra echoskopu-45.
O tyrimá dėl vėžio sakė ateit padidaryti dar po 4-6 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2015 10 30, 14:32)

Oho! Kokios kainos doh.gif aš po 2 mėnesių pas savo ginę nuėjau, apžiūrėjo, citologinį paėmę ir nė cento niekam, bet aišku čia šeimos klinikoje, ne privačioje.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2015 10 30, 14:32)

Gal nuo gydytojo priklauso. Kai vaikščiojau ten pas K., jis irgi taip sumuodavo. Pikčiausia būdavo, kad "konsultacijos" dalis susidėdavo iš pasisveikinimo ir atsisveikinimo. O po to buvau ten pas kelis kitus gydytojus, ir mokėdavau tik už apžiūras.
Atsakyti
dar pasidalinsiu, kam bus naudinga, man paciai pasake viena nare apie Philips avent troskintuva- blenderi- tobulas dalykas, supjaustai sumeti, pagal sara parasyta kiek ka troskint susitroskina, apverti, tame paciame inde susiblenderiuoja ir kose paruosta, nu man asmeniskai tobulas atradimas:) nereklamuoju biggrin.gif

Kaunietes, kol grazus dar oras gal parkely renkames koki pirmadieni per pietu miegeli:)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 30 spalio 2015 - 15:36