Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

QUOTE(Edena @ 2015 10 30, 16:34)
dar pasidalinsiu, kam bus naudinga, man paciai pasake viena nare apie Philips avent troskintuva- blenderi- tobulas dalykas, supjaustai sumeti, pagal sara parasyta kiek ka troskint susitroskina, apverti, tame paciame inde susiblenderiuoja ir kose paruosta, nu man asmeniskai tobulas atradimas:) nereklamuoju  biggrin.gif

Kaunietes, kol grazus dar oras gal parkely renkames koki pirmadieni per pietu miegeli:)?

Jo jo Edena, tu visa grazi, o ka storulem daryt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Siaip as irgi uz thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 10 30, 16:34)
Kaunietes, kol grazus dar oras gal parkely renkames koki pirmadieni per pietu miegeli:)?

oi, tiksliai - dar nesusitikom biggrin.gif mes dabar einam į lauką, jei einam, apie 12-13val. MB pavežioja užmigusias merginas, o aš lekiu į Statoilą gert Latte kavos ax.gif tai turbūt atlėkčiau viena. na, pagal situaciją bendrai.

na, išsiunčiau nuotrauką. Jeigu patinka, prašyčiau balsuoti už mūsų gražuolytes "Lietuvos ryto" organizuojamame dvynių konkurse http://plus.lrytas.lt/dvyniai/ smile.gif Mūsų numeris Nr.106 ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 10 30, 18:37)
oi, tiksliai - dar nesusitikom  biggrin.gif mes dabar einam į lauką, jei einam, apie 12-13val. MB pavežioja užmigusias merginas, o aš lekiu į Statoilą gert Latte kavos  ax.gif tai turbūt atlėkčiau viena. na, pagal situaciją bendrai.

na, išsiunčiau nuotrauką. Jeigu patinka, prašyčiau balsuoti už mūsų gražuolytes "Lietuvos ryto" organizuojamame dvynių konkurse http://plus.lrytas.lt/dvyniai/ smile.gif  Mūsų numeris Nr.106 ačiū  4u.gif

prabalsavau 4u.gif norejau pora kartu paspaust, bet nebeleidzia biggrin.gif o cia bus kazkoks prizas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 10 30, 20:37)
oi, tiksliai - dar nesusitikom  biggrin.gif mes dabar einam į lauką, jei einam, apie 12-13val. MB pavežioja užmigusias merginas, o aš lekiu į Statoilą gert Latte kavos  ax.gif tai turbūt atlėkčiau viena. na, pagal situaciją bendrai.

na, išsiunčiau nuotrauką. Jeigu patinka, prašyčiau balsuoti už mūsų gražuolytes "Lietuvos ryto" organizuojamame dvynių konkurse http://plus.lrytas.lt/dvyniai/ smile.gif  Mūsų numeris Nr.106 ačiū  4u.gif

Aš taip pa prabalsavau wub.gif nerealios mergytės wub.gif O dar viena mano bendravardė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 10 30, 15:48)
Jo jo Edena, tu visa grazi, o ka storulem daryt  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Siaip as irgi uz  thumbup.gif

Nu jau nereikia gerai biggrin.gif raudonom akim atvingiuosiu "grazuole" biggrin.gif
Tai belieka issigrynint diena, man 12-13 val tinka tik pirmadieni manksta turim o kaip jums antradienis? Irgi pasiimtume is statoilo latte:) man niekas nepavezioja dienom tai as su vezimu busiu tada i parkeli uzliuliuosiu vaika:)

Tino superine nuotrauka abi laimingos kokios thumbup.gif prabalsavau
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 10 30, 20:45)
Nu jau nereikia gerai biggrin.gif raudonom akim atvingiuosiu "grazuole" biggrin.gif
Tai belieka issigrynint diena, man 12-13 val tinka tik pirmadieni manksta turim o kaip jums antradienis? Irgi pasiimtume is statoilo latte:) man niekas nepavezioja dienom tai as su vezimu busiu tada i parkeli uzliuliuosiu vaika:)

Tino superine nuotrauka abi laimingos kokios  thumbup.gif prabalsavau

Kai jau nuspresit kada parasykit man i az ar sms kas tel turit, jei galesim prisijungsim butinai ;-)
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 10 30, 21:14)
prabalsavau  4u.gif  norejau pora kartu paspaust, bet nebeleidzia  biggrin.gif  o cia bus kazkoks prizas? bigsmile.gif

juk ir Tu gali su saviškiais dalyvaut. ir kitos čia prisijungę su dvynukais. žinau tik tiek, kas parašyta biggrin.gif nežinau, kas ten pernai buvo.
Atsakyti
as irgi prabalsavau 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(papūgiukė @ 2015 10 30, 22:30)
Aš taip pa prabalsavau  wub.gif nerealios mergytės  wub.gif O dar viena mano bendravardė  wub.gif

Tino,ir as prabalsavau uz tavo grozybes wub.gif ir mano bendravarde viena wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tino, jos nuostabios! Prabalsuota mirksiukas.gif
Atsakyti
pprabalsavau ir as 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Prabalsuota! wub.gif
Atsakyti