QUOTE(Karmensita @ 2015 11 02, 19:52)
Burbuliacija, su vyruko pasiekimais
Paskaitau apie atjunkymą ir galvoju ohoho kiek dar manęs visko laukia..
Krown, neįsivaizduoju, kaip viena susitvarkai..Man nuo vienos gelia visi įmanomi raumenys:) Pradėjo ir maniškė seilėm springt naktim, ryškiai refliuksas. Na bet stengiuos nepanikuot.
Pas mane ramus vaikai, todel tikrai neina cia ir sulygint, karmensita

jie man visa diena miega kas 3-4h tai as viska speju pasidaryt, na o vakare kaip jau iseina

o nakti miega 4-5 h nu tai kur jau cia man skustis

pvz dabar abu ismaudziau paeiliui ir parpia, bicui reikia palakstyt soske ikist jeigu pameta, mat kitaip diegliukai lenda lauk ir viskas

ir (.) nusitraukt speju ir susitvarkyt viska - no problem

jeigu butu neramus, va tada as cia nesedeciau ir nerasineciau

pas manaja irgi jis yra tas refliuksa nes springsta po siai dienai, va vakar irgi buvo uzspringus, bet ziuriu pati susitvarko, gelbeti nebereikia tai tikiuosi taip bus ir toliau, kol galiausiai isaugsim, o ir atpilam retai

tai vakarais jai kazkaip pramusa refliukso-diegliu misinys, nes pradeda kriukset ir atrodo atpils arba jai skranduke diskomfortas, pakeli, panesioji atsirugsta kartais, bet ir su pilvuku kazkas negerai, issipurpsi galiausiai ir nusikamavus uzmiega apie 2 h jeigu jau niekas kitas nepadeda

o buna dienu kada graziausiai ismieaga ir jokiu reiskiniu neturim ir suprask nuo ko cia
zodziu visoms kurios turi ka veikti su vaikais del ju neramumo ar mandrysciu balioncikas

as kol kas skustis negaliu
Papildyta:
QUOTE(Vega56 @ 2015 11 02, 21:04)
Pabandyk visa lovytes galvugali kilstelt. Tik ne ciuzini, o visa pagrinda ar po kojytem ka pakist. Mes pora cm pakelem tai padejo.
Mes esam pakele ciuzini siek tiek, tai mums asmeniskai nepadejo

bet ka galizinot, gal tiesiai guledama dar labiau ji springtu bendriau