Valanda uztrukau perskaityt

Rasau greitai, be lt raidziu, tuoj atsikels. Jei atsikels-tai viskas pas mus ok.
Smulkiau. Atjunko nesunkiai. Trys naktys verkimo ir nesiojimo. Bet dienom pasidare jautresne ir is vakaro sunkiai uzmiega. O visada budavo labai lengva uzmigdyt. Nu ir naujas bajeris - apie penkta, puse sesiu nubunda ir nemiega kokia valanda. Kol laikau ant ranku-tyli, jei pasiguldau, malasi, kalba, zirzia. Po to dar valanda pamiega. Bet taip ne kiekviena nakti. Mes gauname daugiau nepertraukiamo miego, tos mano retos dvi valandos jau tapo norma, o buna ir trys ir keturios. Nu jega, zinokit.
Dienos metu miega ta viena valanda, tai speju isvargt. Nuo manes nesitraukia, viena visai visai nezaidzia, nebent maitinimo keduteje su kokiom kruopom. Kuris laikas nebededa nieko i burna. Idomu, kada vaikai ismoksta vieni pazaist? Paskaiciau apie lainos vaiki ir prisiminiau vyresnele, tai ufff, mazoji tikrai ramiake. Na, megsta ant sofos lipti, bet graziai nulipa.
Auginam iltinius. Baisu baisu baisu. Nakciai zvakute. Uzjauciu Vega labai, einat musu pedom

Visi dantys buvo iskankinti...
Kalba daug, prasidejo trumpi sakinukai, bet netaria daug raidziu, tai tie zodziai labai juokingi. Ir keliems zodziams naudoja ta pacia kombinacija. pvz. fofa - sofa, sluota, slapia, sepetukas

Pamokeles lankom Suzuki ir esu labai patenkinta. Ju deka palengvejo vaziavimas automobiliu. Labai dziaugiasi ten vaziuodama, o kitur vaziuodama vis klausia ar pas lialias

Ten ismoko sveikintis ir visokiu nauju zodziu. O as ismokau daineliu, eilerastuku, namie vis kartojam, jai labai patinka.
Del sporto lankymo Edena teisi, ligu tikimybe isauga. As po pamokeles ir susirgau. Bet vistiek eisim, nes namie nepripirksiu tiek priemoniu, o su lauku dar sunku. Ji nenoriai vaiksto su ta apranga, vis ant ranku prasosi, o man ji labai sunki, isvarza pradeda giedot giesmes...
Sveikata geriau, bet nepasveikau. Kazkas liko ant balso stygu, reiketu nueit apziuret, gal koks polipas isaugo. Ir dusulys, ryte labai koseju. Na, bet issivaikscios kazkada.
šifonyte, sveikinimai

Nubudo