Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

QUOTE(Piktukė @ 2015 11 11, 18:22)
Ačiū už pasidalinimą, aš jaučiu kalėdoms pasidovanosiu smile.gif o kodėl mažai? Gi jis iki litro paruošia, ne?

Piktuke, gal tas indas ir litrinis,bet garinama tame priede, kur viduj idetas,o jis toli grazu ne litrinis,gal koks puse litro? Tai tiek prisideda svieziu vaisiu/darzoviu, bet kai jie sukrenta, lieka gal puse tik. Zodziu isgarinus ir sutrinus lieka toks didelis puodelis,na gal koki 300 ml.. nebent tu kalbi apie ta dviguba?as vienguba pirkau. Tiesa,jei iskart blenderiuosi zalius vaisius ir desi gabaliukus iskart i ta asoti,tai tada daugiau jis sumals,bet jei ir ruosi tame kombaine,tai tikrai paruosia maziau nei puslitriuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 11 11, 15:05)
Atisa, as ir apie vaikstyne pagalvoju, tik vis nezinau nuo kokio amziaus galima? Arba ta sokykle tokia turim, kur prisikabina kazkur aukstai, isodini vaika ir jis ten spyruokliuoja- kazin irgi nuo kokio amziaus galima, nes kiek paskaitau tai kaikurie labai pries tas sokdynes ir vaikstynes, tai net nezinau ka daryt  g.gif

Per internetą klausiau ortopedo paskaitą. Tai jis sakė, kad vaikštynę geriausia naudoti, kai vaikas atsistoja lovytėje. Jis minėjo, kad galima viską naudoti: vaikštynes, šokdynes, gultukus ir. t.t niekas nekenkia.
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 11 11, 19:02)
Per internetą klausiau ortopedo paskaitą. Tai jis sakė, kad vaikštynę geriausia naudoti, kai vaikas atsistoja lovytėje. Jis minėjo, kad galima viską naudoti: vaikštynes, šokdynes, gultukus ir. t.t niekas nekenkia.

Aisku tada 4u.gif Tai cia bus is tos serijos kur nuomoniu begale. Vieni sako taip, kiti kitaip, o spresti tevams.
Atsakyti
Na iš Vilniaus šiandien vėl grįžom be suknelės... bet šį kart ne taip baisiai, dar visai padoriai.
Mano vaikas sumonstrėjo visiškai doh.gif paskutiniu metu nebeišsėdi autokėdutėje, pusę kelio pamiega, kitą pusę laikau klykiančią ant rankų, nu kas čia jai pasidarė nebesuprantu blink.gif nuvažiuot nuvažiavom ramiai, nu grįžtant maniau visi trys išeisim iš proto. Sekmadienį iš tėvų grįžtant irgi tas pats. Gal ją ta tamsa nervuoja g.gif nors švieseles gale įjungiau ir pamaitinau. Kiek paklausau, tai kitų vaikai atsisėda ir miega, nu mūsų fėja duoda džiazų...
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2015 11 11, 22:50)
Na iš Vilniaus šiandien vėl grįžom be suknelės... bet šį kart ne taip baisiai, dar visai padoriai.
Mano vaikas sumonstrėjo visiškai  doh.gif paskutiniu metu nebeišsėdi autokėdutėje, pusę kelio pamiega, kitą pusę laikau klykiančią ant rankų, nu kas čia jai pasidarė nebesuprantu  blink.gif nuvažiuot nuvažiavom ramiai, nu grįžtant maniau visi trys išeisim iš proto. Sekmadienį iš tėvų grįžtant irgi tas pats. Gal ją ta tamsa nervuoja g.gif nors švieseles gale įjungiau ir pamaitinau. Kiek paklausau, tai kitų vaikai atsisėda ir miega, nu mūsų fėja duoda džiazų...

vaziuojant laikai ant ranku ?? blink.gif nebaisu
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 11 12, 01:28)
vaziuojant laikai ant ranku ?? blink.gif  nebaisu

As irgi daznai laikau kai klykia masinoj. O kas cia baisaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 11 12, 09:09)
As irgi daznai laikau kai klykia masinoj. O kas cia baisaus?  g.gif

As irgi laikau. Stengiuosi neimti iki paskutiniuju,bet jau kai visai negerai pasidaro,tada imu, nes tas zyzimas ar verkimas dar labiau is proto veda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 11 12, 06:09)
As irgi daznai laikau kai klykia masinoj. O kas cia baisaus?  g.gif

nu man saugumas svarbiau , nerizikuoju niekad vaziuojancioj masinoi imti is kedutes, . jai uzsiklyktu stociau ir imciau irr raminciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 11 12, 07:51)
As irgi laikau. Stengiuosi neimti iki paskutiniuju,bet jau kai visai negerai pasidaro,tada imu, nes tas zyzimas ar verkimas dar labiau is proto veda  doh.gif

Tai ir vaikui negerai, jeigu jau klykia iki isterijos, tai nepaliksi gi sedet ir toliau klykt.

QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 11 12, 09:27)
nu man saugumas svarbiau , nerizikuoju niekad vaziuojancioj masinoi imti is kedutes, . jai uzsiklyktu stociau ir imciau irr raminciau smile.gif

Manau, jeigu jau kas atsitiktu ( ptfu pthu pthu, neduok D) tai neapsaugos nei ta kedute nei dar kasnors
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 11 11, 19:08)
Piktuke, gal tas indas ir litrinis,bet garinama tame priede, kur viduj idetas,o jis toli grazu ne litrinis,gal koks puse litro? Tai tiek prisideda svieziu vaisiu/darzoviu, bet kai jie sukrenta, lieka gal puse tik. Zodziu isgarinus ir sutrinus lieka toks didelis puodelis,na gal koki 300 ml.. nebent tu kalbi apie ta dviguba?as vienguba pirkau. Tiesa,jei iskart blenderiuosi zalius vaisius ir desi gabaliukus iskart i ta asoti,tai tada daugiau jis sumals,bet jei ir ruosi tame kombaine,tai tikrai paruosia maziau nei puslitriuka  4u.gif

Bet tai tada tas litrinis irgi tampa nebelabai reikalingas.. g.gif Aš kažkaip tikėjausi ir su viengubu, bet pasiruošia litras, tai sočiai tada valgio vaikams, bet jei tik 300 ml, tai mano vaikiams bus ant vieno dantuko... O tai tada Avent išvis 200 ml paruošia kažkur turbūt. Reikia gal tada apie dvigubą galvoti, kad ir brangesnis jis, bet naudos daugiau bus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 11 12, 13:10)
Bet tai tada tas litrinis irgi tampa nebelabai reikalingas..  g.gif  Aš kažkaip tikėjausi ir su viengubu, bet pasiruošia litras, tai sočiai tada valgio vaikams, bet jei tik 300 ml, tai mano vaikiams bus ant vieno dantuko... O tai tada Avent išvis 200 ml paruošia kažkur turbūt. Reikia gal tada apie dvigubą galvoti, kad ir brangesnis jis, bet naudos daugiau bus.. g.gif

Gal Edena atsakys del Avento, gal jis ruosia be to ideklo kaip nors g.gif paziurek youtubej video, Piktuke, ten rodo, kaip gamina ir akivaizdziai matosi, kad po blenderiavimo lieka labai nedaug tos koses. Manau, kad su 3 leliais tau tikrai mazai dito viengubo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 12 lapkričio 2015 - 11:36
QUOTE(burbuliacija @ 2015 11 12, 09:31)
Tai ir vaikui negerai, jeigu jau klykia iki isterijos, tai nepaliksi gi sedet ir toliau klykt.
Manau, jeigu jau kas atsitiktu ( ptfu pthu pthu, neduok D) tai neapsaugos nei ta kedute nei dar kasnors

patikek apsaugotu. Kad ir staigaus stabdymo atveju , gali neislaikyt vaiko , ar dar kas ..

na cia tik mano nuomone , as taip nedarau . smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti