QUOTE(burbuliacija @ 2015 11 16, 14:12)
O koki aliejuka tepi ant tos luobeles? specialus yra ar siaip betkoki? pas mus irgi atsirado, reik kazkaip ja krapstyt
Su gera TA

Tai cia veitoj vit D tuos taukus liepe gert?
Pacifica atsakė, aš papildysiu

aš tepu su tuo pačiu, su kuriuo vakarais kūnelius ištrinu. Kaip tik baigiau neutral baby aliejuką, dabar vokišką kūdikių aliejuka turiu. Ir taip, su tom šukytėm ir prieš plauką ir normaliai braukau, bet neplešiu pleiskanyčių.
Nea, vit D toliau vartoti, tik sakė nuo 6 mėnesio priklauso ir žuvų taukus gerti dar. Kiek pasiskaičiqu, tai ten geriau smegenų jungtys lyg ir dirba nuo jų
QUOTE(Atisa @ 2015 11 16, 18:34)
As buvau rasiusi. Na tikrai,tada is lauko parsinesiau ledinem rankom ir kojom, o dabar slapia vaika. As nebesuptantu,kaip ji rengt po tuo colimbia. Nesakau,kad kombinezonai blogi,tiesiog man su juo nesiseka draugaut
Aš mergaitei jau columbia dedu, tai po juo tik bodžiuką su nestorom kelnytėm dedu ir viskas. Šiaip kiek nešiojau dar nei karto nesušalo.
QUOTE(Pacifica @ 2015 11 16, 18:52)
Burbuliacija as saviskiam su sezamo aliejum galvas isvaliau. Siaip neesme koks tas aliejus ar migdolu ar alyvuogiu ar dar koks. Pries plauka sukuojant kazkaip geriau atsokdavo jos.
Mano mazajam buvo nemazai virs antakiu, ant kaktos. Pries pora savaiciu operavomes biski, atveza man vaika su svaria svaria galva

kaip ten ji nutryne ir kam nelabai supratau. Plius rysio tarp pleiskaneliu ir sirdies operacijos irgi nesupratau...
Matyt pagalvojo mamka nemoka nuvalyt

svarbu žaizdelių neatsirado ant galvytės. Maniškiui gal pačiam jos trugdo, tai pasidrasko ir žaizdelių atsirado.. Na tikėkimės viskas bus gerai tavo mažyliui

tiesa, tų skiepų negausim santariškėse kur jūs gausit. Pasirodo čia tik iki 30 savaitės gimusiems priklauso.
Natalija, neapsakoma išmonė pas tave
Įdėjau savo šeimynos foto į albumą

pasirodom visi kiek esam

aš, trijulė ir mano vaikščiojantis anegdotas

Aš nesu pikta menanti: atkeršysiu ir pamiršiu