Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

Labas rytas,mamytes.
SKUBIAI. Gal kas parduodat Medela swing?skubiai reikia draugei su dvynukais
Atsakyti
Dar turiu klausima vyresniu vaikiuku mamoms. Koki sportini vezimuka uz normalia kaina patartumet pirkti? Jauciu reikia dairytis ir pereiti prie lengvesnio varianto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 11 17, 09:33)
Dar turiu klausima vyresniu vaikiuku mamoms. Koki sportini vezimuka uz normalia kaina patartumet pirkti? Jauciu reikia dairytis ir pereiti prie lengvesnio varianto  g.gif

turėjau abs design triratį, labai nepatogus naudoti, kratantis, todėl ir toliau labiau naudojau zippy.
draugė turi hauck ir patenkinta, konkrečiau dėl naudojimo neklausiau.
jei vežimėlis lengvas ir neturi amortizatorių, jis visada dardės ir kratys, tokie variantai skirti pasivaikščiojimui šaligatviais, po prekybos centrą. nelygiu paviršiumi važiuoti reikia vežimėlio su amortizatoriais, bet toks kainuoja trigubai brangiau už paprastą...
jei man vėl reikėtų, vėl pirkčiau zippy lopšį ir sportinę dalį. taip, užima vietos, užima laiko išrinkt, surinkt, bet žinau, kad vaikui jame bus patogu, vežimas nedardės ir nekratys, o man nereikės sukti galvos dėl kito vežimo, nes pigaus nebepirkčiau, brangaus irgi, nes vieną brangų jau turime.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Atisa Hauck siaip labai smagus triraciai , ciupinejau parduotuvej jau buvau rinktis, nes mums reikia kelionems sketuko, bet skaiciau atsiliepimus tai visokiu, nebaisiai patenkinti tuo Hauck.. O legendiniai tai turbut Maclaren, as pirkau techno xt jie didesniais ratais truputi nes tie visai maziukais tai kratykles labai...Na paskui parduosiu o kol kas daug kelioniu nusimato su juo..Tiesa vokelio jis neturi , tik dar didesni Maclarenai turi. Neblogos sketuku kainos babycenter.lt, tik reikia apsiziuret juos parduotuveje gyvai paskui galima is ten pirkti 4u.gif

Piktuke superine seimyna 4u.gif O Atisos penketukas irgi nepakartojamas biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Prisiduodam cia po TA: Mergyte - 5.45 kg ir 60 cm, berniukas - 6.5 kg, 62 cm wub.gif beveik triju menesiu cia jau gavosi vizitas o ne dvieju, na bet taip gavosi 4u.gif skiepukus gavom, ziuresiu kaip reaguos maziukai ax.gif mergytes tonusas raumenuku padidejes tai tikriausiai reikes mums masaziuku, tas michelinos kontaktus dar istrauksiu i dienos sviesa man rodos biggrin.gif
Vis dar kovojam su diegliukais, bet tik su mergytes, bernuzelis pasidare jau ramesnis ir praktiskai pilvuko bedu nebeturim, o panai kaip pucia pilva..sakes doh.gif anksciau taip net nebudavo, o dabar kazkas baisaus, purpsi ir purpsi ir vistiek neispurpsim tai duodames iki nakties rolleyes.gif nei valgau kazka kitokio nei misinukas keitesi o jau duju kaupykla pas ja issiplete kaip reikiant biggrin.gif

Einu ir as apziuresiu jusu grozybes ir gal pati kazka idesiu 4u.gif
Atsakyti
Na, Krown, nuraminai su vaikų svoriais, reiškia maniškė įsipaišo į viduriuką su 6 kg:) Rūbelius dar 62 dydžio naudoji? Aš jau senokai didesnius, nes kojos kažkokios labai ilgos, kaip tik, o rankovės per ilgos:)
Fotoalbumas tai pasaka 4u.gif Piktukė tokia jauna atrodo, kaip mokyklinukė smile.gif O Atisos mažiukų puokštė išvis, kaip katinų mylėtojai man wub.gif Burbuliacijos modeliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 11 17, 13:00)
Na, Krown, nuraminai su vaikų svoriais, reiškia maniškė įsipaišo į viduriuką su 6 kg:) Rūbelius dar 62 dydžio naudoji? Aš jau senokai didesnius, nes kojos kažkokios labai ilgos, kaip tik, o rankovės per ilgos:)
Fotoalbumas tai pasaka 4u.gif Piktukė tokia jauna atrodo, kaip mokyklinukė smile.gif O Atisos mažiukų puokštė išvis, kaip katinų mylėtojai man wub.gif Burbuliacijos modeliukai thumbup.gif

aha, nezinau kaip ten tuos rubus siuna, bet ir maniskiams 62 seniai jau mazi, naudojam 68 ir nera kad tik tik, bet tikrai ne maisai, o visai tinkami biggrin.gif ir irgi kojos isvis idealiai, o rankoves ilgesnes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 11 17, 10:00)
SKUBIAI. Gal kas parduodat Medela swing?skubiai reikia draugei su dvynukais

deja, dar po kelių mėnesių galėsiu parduot šitą. dar vis traukiu, nors po kelių dienų vėl retinsiu.

QUOTE(Krown @ 2015 11 17, 12:35)
Prisiduodam cia po TA: Mergyte - 5.45 kg ir 60 cm, berniukas - 6.5 kg, 62 cm  wub.gif

su sėkminga TA 4u.gif
ir nepaadeda simplexas ar jo pakaitalai?
pas mus irgi naktim paklykauja, o visiškai neišku nuo ko, bet logiškiausia, kad nuo dujų... verysad.gif

mamos, o nuo kada reikia pagalvės? kokio ji aukščio turi būti ? kokių pataliukų žinot gerų į lovytes? ir kažin, kiek vaikai miega lovytėse, o kada perkeliami jau miegot į lovą normalią?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 17 lapkričio 2015 - 12:21
QUOTE(Tino @ 2015 11 17, 13:18)
deja, dar po kelių mėnesių galėsiu parduot šitą. dar vis traukiu, nors po kelių dienų vėl retinsiu.
su sėkminga TA  4u.gif
ir nepaadeda simplexas ar jo pakaitalai?
pas mus irgi naktim paklykauja, o visiškai neišku nuo ko, bet logiškiausia, kad nuo dujų... verysad.gif

mamos, o nuo kada reikia pagalvės? kokio ji aukščio turi būti ? kokių pataliukų žinot gerų į lovytes? ir kažin, kiek vaikai miega lovytėse, o kada perkeliami jau miegot į lovą normalią?

Nu duodu nuolat ar tai sab simplex arba irgi turiu ta babyfen ir kitokiu reikaliuku, tai gal purpsi del ju, taip visai nepurpsetu biggrin.gif o vakarais tai colic calm tai padeda labai, jau kai uzsiklykia ir niekas nepadeda - duodam sito tai tikrai palengvina jai kancias 4u.gif turejom viena bonkute tai labai taupem, db uzsitavarine esam tai jau nebegailesiu, tik skauda ir suduosiu, vistiek jis zolinis ir nekenksmingas yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 11 17, 12:18)
mamos, o nuo kada reikia pagalvės? kokio ji aukščio turi būti ?

kažin, kiek vaikai miega lovytėse, o kada perkeliami jau miegot į lovą normalią?

jei vaikas miega daugiau ant nugaros ar pilvo, tai pagalvės kaip ir nereikia. D.C. guldydavau ant šono, ir kai pamačiau, kad kreivas stuburas yra taip gulint, tai ir padėjau paprastą ploniausią pagalvę. dabar nupirkau storesnę, irgi paprastą, sintepono užpildu, už 4 eur. labai norėjau ortopedinės, bet kadangi dažniau ant pilvo miega, būtų nepatogu.

D.C. dabar ~95-97 cm, lovytė 1,2 m, bet jis ne tiek iš lovos išaugo, bet iš kūdikio antklodės - užsikloja su galva, kojos nuogos, teko pirkti didesnė antklodę, bet ji netilpo į lovytę, taigi jau 1,5 mėn miega didesnėje.
Atsakyti
Piktute netinka Tau nickas biggrin.gif Labai graži visa šeimyna, tokie laimingi wub.gif

Burbuliacija lenkiu galvą prieš Tavo nagingumą, ir modeliai ir kepurytės nuostabios wub.gif

Atisa super nuotraukos! Mažiukui turėtų labai kačiukai patikti, nenuskriaudžia vieni kitų netyčia? Kas yra normali kaina? Mes turim Baby jogger city mini, trijų ratų. Pagrindiniai kriterijai buvo kad lengvai susilankstytų ir geras pravažumas. Parduotuvėje rekomendavo jį, o ne Maclaren dėl didesnių ratų. Kol kas man tinka: susilanksto puikiai (tiesa tai ne skėtukas, o knyga), gana lengvas, pravažiuojam ir miško keliukais, kadangi viena rankena galima vairuoti viena ranka. Vežimukas amerikonas, todėl didesnis (pagal gamybines instrukcijas tinka vaikams iki 22 kg), vokelio nėra, bet manau tilptų pirktinis. Nėra labai pigus, bet mes zippy padėvėtą labai pigiai pirkom būtent su ta mintim, kad sportinį pirksim naują.
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 11 17, 12:30)
Nu duodu nuolat ar tai sab simplex arba irgi turiu ta babyfen ir kitokiu reikaliuku, tai gal purpsi del ju, taip visai nepurpsetu  biggrin.gif o vakarais tai colic calm tai padeda labai, jau kai uzsiklykia ir niekas nepadeda - duodam sito tai tikrai palengvina jai kancias  4u.gif turejom viena bonkute tai labai taupem, db uzsitavarine esam tai jau nebegailesiu, tik skauda ir suduosiu, vistiek jis zolinis ir nekenksmingas yra  4u.gif

Mum tas colic calm visai nepadejo , nei simplex, niekas apskritai nepadare zymaus efecto. Vienintelis vaistas kuris padejo tai Debridat, bet nezinau ar LT jo yra. Bet yra BET su siuo vaistu. Man viena mama ji rekomendavo cia vietoj, sako pats geriausias vaistas nuo duju. Uosviene nupirko, nors sake lyg ir receptinis jis. Sunaudojau butelaiti, tikrai padejo, daug daugiau mergaite suvalgydavo ji vartojant ir neverkdavo valgant. Baiges vaistas, nuejau i vaistine nusipirkt pakartotinai, tai vaistininke sako cia vaistas nuo skausmo ir jis receptinis. Visai nepatiko tai kad tai nuo skausmo o ne nuo duju. Rytoj einam pas gyd, tai klausiu kas ir kaip del to Debridat. Kad padeda puiku, bet kad nuolat vaikui maitinant duot nuskausminamus tai si ideja man visai nepatinka unsure.gif
Atsakyti