Sveikos,
aš irgi paskaitau, bet jau rašyt laiko vis mažiau - gaudau mažiukes, duodu vyrui maksimaliai padirbt (namie prie kompo), tai
QUOTE(burbuliacija @ 2015 10 27, 21:15)
O pas mus naujove- vaikai pradejo balsu juoktis

nu nepakartojamas dalykas

muzika ausim ir akim ir sirdziai
aha, labai smagu. mano viena beveik visą dieną kvatoja iš smulkmenų

tik kita vis klykauja - įvairovės nori mat gyvenime.
QUOTE(Edena @ 2015 10 27, 21:31)
Tik dar gal pasikartosiu, nu bet tas pieno traukimas tai eina kaku tikrai, su drauge buvom savaitgali jos maziuke pora men. mazesne tai ji kai tiesiai maitina tai nepalyginamai daugiau laiko turi , o as zaidziu zaidziu nu jopimat... o kiek toliau idomu, vyresniu vaikuciu mamos, pieno dozes,kai rimtesnis primaitinimas prasideda, kiek mazdaug ml per diena reikia ? Nes dabar maziausiai 800 reikia tai ir daug traukt tenka, jei tik 500 jau reikes veliau tai dar puse velnio bus( cia jau paguodos ieskau kad tuoj traukt gal galesiu reciau

)
ir aš prisidedu prie tų keiksmų dėl traukimo - jau kaip nusibodo

nors traukiu jau tik 4 kartus per parą, bet ir tai užkniso. aš po košių dar duodu pieno, nors viena pažįstama mane išdurnino, kad jau duočiau vandenį ar arbatą. tas tai taip, bet kai normalią košės porciją suvalgo, tai tada galima ir vandenį duot, o dabar kai dar tik pusę porcijos ( iki 80ml) tesuvalgo, tai aš likusią dalį duodu pienu. tik kai jau per pietus gauna mėsos su daržovėm, tai pieno neduodu. tai daktarei rodžiau, kad per parą gaunasi 400-500ml pieno, tai sakė, kad gerai. o čia šią savaitę pagaliau pradėjo ženkliai mažėt pieno (tik po 100ml iš vieno pritraukiu, tai per parą gaunasi apie 800ml), tai didinsiu košių porcijas ir vėl mažinsiu pieną, nors gerai, kai atsargos iš kameros pradėjo mažėt

tik jau man traukt ir pritraukt mažiau nei 100ml tai atrodo laiko švaistymas, galvoju, kada ir kaip čia pereit prie 3 traukimų per parą
QUOTE(Delfinukas @ 2015 10 27, 21:50)
Gal merginos galit rekomenduoti
nešioklę? ir nuo kada ją galima pradėti naudoti?
nešiokles galima nuo gimimo, kaip rašo, bet mes pradėjom nuo 3 mėnesių ir iki 9kg tinka. aš turiu vieną paprastą, bet neblogą. galėčiau perleist už simbolinę kainą, nes naudojom tai vos kelis kartus ir jau nebenaudosim.
mamos, o gal žinot gerų knygų apie vaikų auklėjimą? sugalvojau nusipirkt kažką tokio. keletą išsirinkau, bet norėčiau dar vienos. apie dvynių auklėjimą ir auginimą tai lietuviškų turbūt nerasiu nė su žiburiu