Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS 56

Man dzin ką jis žmonai pasakys ar nepasakys biggrin.gif
Nesilaukiu smile.gif
Atsakyti
bet kaip supratau buvot pagalvojus, kad galit lauktis?
Atsakyti
QUOTE(kaprizinqa @ 2015 11 03, 22:36)
bet kaip supratau buvot pagalvojus, kad galit lauktis?

jei lauksis vaikutis dokumentuose bus irasytas sutuokt.vaiku..Tad geriau nesilaukt
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 11 03, 08:29)
Judu užtrumpino jau sutuoktiniai?

Ne.

Aš noriu skirtis, vyras nenori. Aš jo nemyliu, galvoju, kad jis būtų laimingesnis kitą susiradęs. Vyras sako, kad mane labia myli ir nori toliau gyventi kartu. Žodž... Vakar buvom benešą pareiškimus, šiandien lyg vėl nebenešam.

Ačiū visoms už info.
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2015 11 03, 21:45)
Ne.

Aš noriu skirtis, vyras nenori. Aš jo nemyliu, galvoju, kad jis būtų laimingesnis kitą susiradęs. Vyras sako, kad mane labia myli ir nori toliau gyventi kartu. Žodž... Vakar buvom benešą pareiškimus, šiandien lyg vėl nebenešam.

Ačiū visoms už info.

kas sulaike? jei jo nemyli...jo ikalbinejimai?
Atsakyti
Skaitau username postus ir... Jei atmintis manęs neapgauna (skaityti senas temas tingiu), tai username meilužis - kažkoks skystablauzdis, kuris periodiškai mėgdavo paraudoti, nes negalėjo apsispręsti, kurią pasirinkti. Ir vedęs labai neilgai. Mieloji username, jūs rimtai su tokiu vyru ateitį planuojat? Jums neatrodo nu... kažkaip įtartina, kad taip greitai keičia moteris? Sorry, jei šitie klausimai jau buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2015 11 03, 21:32)
Man dzin ką jis žmonai pasakys ar nepasakys biggrin.gif
Nesilaukiu smile.gif

tau tikrai dzin, kad šis vyras toks skystablauzdis, jog nesugeba žmonai pasakyt, kad nemyli ir nori skirtis? blink.gif
jis paskutinis diedas žemėje? ar tu ant tiek beviltiška, kad niekas daugiau į tave nežiūri? sory, bet rimtai nesuprantu, kaip gali patikt toks lopas lotuliukas.gif

Ne.

Ačiū visoms už info.

o bet tačiau, kaip jūs ketinat spręst savo problemą, jei jau nesiskiriat? ar jis pažadėjo pasikeist ir miegamąjame?
Papildyta:
QUOTE(Tytkininke @ 2015 11 03, 23:45)
Skaitau username postus ir... Jei atmintis manęs neapgauna (skaityti senas temas tingiu), tai username meilužis - kažkoks skystablauzdis, kuris periodiškai mėgdavo paraudoti, nes negalėjo apsispręsti, kurią pasirinkti. Ir vedęs labai neilgai. Mieloji username, jūs rimtai su tokiu vyru ateitį planuojat? Jums neatrodo nu... kažkaip įtartina, kad taip greitai keičia moteris? Sorry, jei šitie klausimai jau buvo  mirksiukas.gif

aha, tas pats kur verkia prie durų staktos biggrin.gif . nu žiauru, ant kiek moterys savęs negerbia, kad su tokiais susideda. jinai ne tik kad su juo ateitį planuoja. jinai dar ir planuoja jį priimt pas save net nepranešusį žmonai paie ketinimą skirtis, na tiksliau pasakius, jis tiesiog ketina pas ją pabėgt iš namų. o žmona lai jau tesižino, tegalvoja ką nori lotuliukas.gif doh.gif . žinai, palauks prie langelio, paverks, gal suras netgi savo kažkokių problemų dėl ko vyras dingo. nes juk jis neidrįs pasakyt, kad problemos ne joje, o jame. nu nieko aišku, išgyvens rolleyes.gif . geriau jau tegul taip, negu dar desietką metų išdurinėtų tą vargšę moteriškę.

nors aš tai manau, kad jis neateis pas username. blauzdos per skystos. o ir tėvai, giminės artimieji gerai smegenis paplaus, ir parlėks ausis suglaudęs namo.
Atsakyti
bigsmile.gif Mat kaip... Username priims vyruką net žmonai nepranešusį apie skyrybas... O kokio charakterio žmona? Jei kokia aršesnė ir šeimos židinio saugotoja su menka savigarba, tai gali tekti ir su žmona tokiu atveju nelabai maloniai pabendrauti, santykius išsiaiškinti, vyrą pasidalinti. bigsmile.gif
Atsakyti
Kaprizinga, aš apie šitą vilneros pasakotą atvejį:

QUOTE(vilnera @ 2015 11 03, 14:26)
Nors-smarkiai pagalvojau, prisiminiau vieną - susituokė su meiluže, nes ana nėščia buvo..

Papildyta:
QUOTE(mrau @ 2015 11 03, 22:45)

Ačiū visoms už info.

Vaikų turit?

QUOTE(Tytkininke @ 2015 11 04, 03:08)
bigsmile.gif  Mat kaip... Username priims vyruką net žmonai nepranešusį apie skyrybas... O kokio charakterio žmona? Jei kokia aršesnė ir šeimos židinio saugotoja su menka savigarba, tai gali tekti ir su žmona tokiu atveju nelabai maloniai pabendrauti, santykius išsiaiškinti, vyrą pasidalinti.  bigsmile.gif

Nu tai bus tada kaip gamtoj per patinų kovas dėl patelės, tik atvirkščiai. Kuri aršesnė bus, ta ir nusineš ant pečių į urvą.
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 11 04, 08:12)

Nu tai bus tada kaip gamtoj per patinų kovas dėl patelės, tik atvirkščiai. Kuri aršesnė bus, ta ir nusineš ant pečių į urvą.

lotuliukas.gif o laikai atėjo biggrin.gif . Moterys medžioklinės pasidarė cool.gif
Atsakyti
Kaip vios greitai klijuoja skystablaudzio etiketes, o gal visai be reikalo, gal tarp ju meile begaline. Username gi neakla, puikiai viska pati mato. Ne visiems vienodu kietu vyru reikia, paziurekit, po to ir nuo tokiu noris pabegt blink.gif . Kas gi darytusi jei visoms vienas idealas patiktu. Tai taip ir yra, vienoms patinka romantikai, trecioms kieti vyrai, trecioms staktas beramstantys. Username klausyk sirdies 4u.gif jei atrodo, kad galit kartu gyvent tai ir tebunie, kovok kaip tau atrodo geriausia. Iseis - puiku, neiseis nieko nepadarysi, gyvenime visko buna ax.gif, bet bent zinosi kad pabandei. O tau siai minutei manau ner ka prarast 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerimeja: 04 lapkričio 2015 - 09:06
Ne.

Ačiū visoms už info.

Sveiki. Skaitinejau jusu istorijas.. Paprastai kai prasideda su meiluziais tai pagalvoju kad siaip, proto neturi. Bet jus tokia neatrodot... Gal galiu paklausti? Jei teisingai supratau, jusu seima kaip ir nusisekusi, isskyrus lovos reikalus? o jei tie reikalai pasitaisytu, jus skirtumetes, ar ne?
Atsakyti