Nesilaukiu
Man dzin ką jis žmonai pasakys ar nepasakys
Nesilaukiu
Nesilaukiu
bet kaip supratau buvot pagalvojus, kad galit lauktis?
QUOTE(kaprizinqa @ 2015 11 03, 22:36)
bet kaip supratau buvot pagalvojus, kad galit lauktis?
jei lauksis vaikutis dokumentuose bus irasytas sutuokt.vaiku..Tad geriau nesilaukt
QUOTE(GAILE* @ 2015 11 03, 08:29)
Judu užtrumpino jau sutuoktiniai?
Ne.
Aš noriu skirtis, vyras nenori. Aš jo nemyliu, galvoju, kad jis būtų laimingesnis kitą susiradęs. Vyras sako, kad mane labia myli ir nori toliau gyventi kartu. Žodž... Vakar buvom benešą pareiškimus, šiandien lyg vėl nebenešam.
Ačiū visoms už info.
QUOTE(mrau @ 2015 11 03, 21:45)
Ne.
Aš noriu skirtis, vyras nenori. Aš jo nemyliu, galvoju, kad jis būtų laimingesnis kitą susiradęs. Vyras sako, kad mane labia myli ir nori toliau gyventi kartu. Žodž... Vakar buvom benešą pareiškimus, šiandien lyg vėl nebenešam.
Ačiū visoms už info.
Ačiū visoms už info.
kas sulaike? jei jo nemyli...jo ikalbinejimai?
Skaitau username postus ir... Jei atmintis manęs neapgauna (skaityti senas temas tingiu), tai username meilužis - kažkoks skystablauzdis, kuris periodiškai mėgdavo paraudoti, nes negalėjo apsispręsti, kurią pasirinkti. Ir vedęs labai neilgai. Mieloji username, jūs rimtai su tokiu vyru ateitį planuojat? Jums neatrodo nu... kažkaip įtartina, kad taip greitai keičia moteris? Sorry, jei šitie klausimai jau buvo
QUOTE(username @ 2015 11 03, 21:32)
tau tikrai dzin, kad šis vyras toks skystablauzdis, jog nesugeba žmonai pasakyt, kad nemyli ir nori skirtis?
jis paskutinis diedas žemėje? ar tu ant tiek beviltiška, kad niekas daugiau į tave nežiūri? sory, bet rimtai nesuprantu, kaip gali patikt toks lopas
Ne.
Ačiū visoms už info.
Ačiū visoms už info.
o bet tačiau, kaip jūs ketinat spręst savo problemą, jei jau nesiskiriat? ar jis pažadėjo pasikeist ir miegamąjame?
Papildyta:
QUOTE(Tytkininke @ 2015 11 03, 23:45)
Skaitau username postus ir... Jei atmintis manęs neapgauna (skaityti senas temas tingiu), tai username meilužis - kažkoks skystablauzdis, kuris periodiškai mėgdavo paraudoti, nes negalėjo apsispręsti, kurią pasirinkti. Ir vedęs labai neilgai. Mieloji username, jūs rimtai su tokiu vyru ateitį planuojat? Jums neatrodo nu... kažkaip įtartina, kad taip greitai keičia moteris? Sorry, jei šitie klausimai jau buvo 
aha, tas pats kur verkia prie durų staktos
nors aš tai manau, kad jis neateis pas username. blauzdos per skystos. o ir tėvai, giminės artimieji gerai smegenis paplaus, ir parlėks ausis suglaudęs namo.
Kaprizinga, aš apie šitą vilneros pasakotą atvejį:
Papildyta:
Vaikų turit?
Mat kaip... Username priims vyruką net žmonai nepranešusį apie skyrybas... O kokio charakterio žmona? Jei kokia aršesnė ir šeimos židinio saugotoja su menka savigarba, tai gali tekti ir su žmona tokiu atveju nelabai maloniai pabendrauti, santykius išsiaiškinti, vyrą pasidalinti. 
Nu tai bus tada kaip gamtoj per patinų kovas dėl patelės, tik atvirkščiai. Kuri aršesnė bus, ta ir nusineš ant pečių į urvą.
QUOTE(vilnera @ 2015 11 03, 14:26)
Nors-smarkiai pagalvojau, prisiminiau vieną - susituokė su meiluže, nes ana nėščia buvo..
Papildyta:
QUOTE(mrau @ 2015 11 03, 22:45)
Ačiū visoms už info.
Ačiū visoms už info.
Vaikų turit?
QUOTE(Tytkininke @ 2015 11 04, 03:08)
Nu tai bus tada kaip gamtoj per patinų kovas dėl patelės, tik atvirkščiai. Kuri aršesnė bus, ta ir nusineš ant pečių į urvą.
QUOTE(off-line @ 2015 11 04, 08:12)
Kaip vios greitai klijuoja skystablaudzio etiketes, o gal visai be reikalo, gal tarp ju meile begaline. Username gi neakla, puikiai viska pati mato. Ne visiems vienodu kietu vyru reikia, paziurekit, po to ir nuo tokiu noris pabegt
. Kas gi darytusi jei visoms vienas idealas patiktu. Tai taip ir yra, vienoms patinka romantikai, trecioms kieti vyrai, trecioms staktas beramstantys. Username klausyk sirdies
jei atrodo, kad galit kartu gyvent tai ir tebunie, kovok kaip tau atrodo geriausia. Iseis - puiku, neiseis nieko nepadarysi, gyvenime visko buna
, bet bent zinosi kad pabandei. O tau siai minutei manau ner ka prarast
Ne.
Ačiū visoms už info.
Ačiū visoms už info.
Sveiki. Skaitinejau jusu istorijas.. Paprastai kai prasideda su meiluziais tai pagalvoju kad siaip, proto neturi. Bet jus tokia neatrodot... Gal galiu paklausti? Jei teisingai supratau, jusu seima kaip ir nusisekusi, isskyrus lovos reikalus? o jei tie reikalai pasitaisytu, jus skirtumetes, ar ne?