QUOTE(username @ 2015 11 03, 21:32)
Man dzin ką jis žmonai pasakys ar nepasakys
Nesilaukiu
tau tikrai dzin, kad šis vyras toks skystablauzdis, jog nesugeba žmonai pasakyt, kad nemyli ir nori skirtis?
jis paskutinis diedas žemėje? ar tu ant tiek beviltiška, kad niekas daugiau į tave nežiūri? sory, bet rimtai nesuprantu, kaip gali patikt toks lopas
QUOTE(mrau @ 2015 11 03, 21:45)
Ne.
Aš noriu skirtis, vyras nenori. Aš jo nemyliu, galvoju, kad jis būtų laimingesnis kitą susiradęs. Vyras sako, kad mane labia myli ir nori toliau gyventi kartu. Žodž... Vakar buvom benešą pareiškimus, šiandien lyg vėl nebenešam.
Ačiū visoms už info.
o bet tačiau, kaip jūs ketinat spręst savo problemą, jei jau nesiskiriat? ar jis pažadėjo pasikeist ir miegamąjame?
Papildyta:
QUOTE(Tytkininke @ 2015 11 03, 23:45)
Skaitau username postus ir... Jei atmintis manęs neapgauna (skaityti senas temas tingiu), tai username meilužis - kažkoks skystablauzdis, kuris periodiškai mėgdavo paraudoti, nes negalėjo apsispręsti, kurią pasirinkti. Ir vedęs labai neilgai. Mieloji username, jūs rimtai su tokiu vyru ateitį planuojat? Jums neatrodo nu... kažkaip įtartina, kad taip greitai keičia moteris? Sorry, jei šitie klausimai jau buvo
aha, tas pats kur verkia prie durų staktos

. nu žiauru, ant kiek moterys savęs negerbia, kad su tokiais susideda. jinai ne tik kad su juo ateitį planuoja. jinai dar ir planuoja jį priimt pas save net nepranešusį žmonai paie ketinimą skirtis, na tiksliau pasakius, jis tiesiog ketina pas ją pabėgt iš namų. o žmona lai jau tesižino, tegalvoja ką nori

. žinai, palauks prie langelio, paverks, gal suras netgi savo kažkokių problemų dėl ko vyras dingo. nes juk jis neidrįs pasakyt, kad problemos ne joje, o jame. nu nieko aišku, išgyvens

. geriau jau tegul taip, negu dar desietką metų išdurinėtų tą vargšę moteriškę.
nors aš tai manau, kad jis neateis pas username. blauzdos per skystos. o ir tėvai, giminės artimieji gerai smegenis paplaus, ir parlėks ausis suglaudęs namo.