Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS 56

QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 04, 09:06)
Kaip vios greitai klijuoja skystablaudzio etiketes, o gal visai be reikalo, gal tarp ju meile begaline. Username gi neakla, puikiai viska pati mato. Ne visiems vienodu kietu vyru reikia, paziurekit, po to ir nuo tokiu noris pabegt  blink.gif . Kas gi darytusi jei visoms vienas idealas patiktu. Tai taip ir yra, vienoms patinka romantikai, trecioms kieti vyrai, trecioms staktas beramstantys. Username klausyk sirdies  4u.gif jei atrodo, kad galit kartu gyvent tai ir tebunie, kovok kaip tau atrodo geriausia. Iseis - puiku, neiseis nieko nepadarysi, gyvenime visko buna  ax.gif, bet bent zinosi kad pabandei. O tau siai  minutei manau ner ka prarast  4u.gif

Ji turi vaiką. Tai derėtų pagalvot prieš įsileidžiant į šeimą neaiškų tipą
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 11 02, 15:58)
Kiek nauju istoriju smile.gif , o kai kurios vis dar svaigsta, tai skiriasi, tai taikosi
wixxx, ar jau paslydai?

Ne, neslidinėju aš, tvirtai stoviu ant žemės, ne man tokie pasičiuožinėjimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2015 11 04, 11:01)
Ne, neslidinėju aš, tvirtai stoviu ant žemės, ne man tokie pasičiuožinėjimai 4u.gif

Saunu smile.gif , bet ir tokiu moteru taip nebesmerki, kaip matau smile.gif .
Atsakyti
Lia lia lia smile.gif
Ačiū už patarimus.
Bet vienok pati sprendžiu ar jis man reikalingas ar ne ir tik as zinau, ką mudu išgyvenam smile.gif
Žiūrėtų į mane gal ir kur kas puikesni vyrai. Tik deja, neieškau tobulybės. Ir tai, kas sužavėjo mane jame, neturi niekas kitas.
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 04, 10:06)
O tau siai  minutei manau ner ka prarast  4u.gif

Yra yra, vaikas gyvena su ja smile.gif Ot tai vaikui bus dziaugsmas, jeigu "teciai" keisis kas pora metu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(username @ 2015 11 02, 22:55)
Savo vyro aš irgi siekiau ilgai. IR vertinau ir nenusibodo jis man. Tiesiog gavosi kaip gavosi. Todėl savo pasirinkimu aš neabejoju bent iš savo pusės.

Cia pries kiek metu tas buvo? mastau.gif Vaikui viso labo tik 3 metukai, o tu kazka cia kliedi apie tai, kaip vertinai savo vyra ir kaip jis tau nenusibodo ilga laika? doh.gif Gavosi kaip gavosi, sakai... Todel tau reiktu gerai suabejoti savo pasirinkimu ir si karta...

Bet ka cia man pamokslauti, jus teskit, o as paskaitysiu laisvu metu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2015 11 04, 15:10)
Lia lia lia smile.gif
Ačiū už patarimus.
Bet vienok pati sprendžiu ar jis man reikalingas ar ne ir tik as zinau, ką mudu išgyvenam smile.gif
Žiūrėtų į mane gal ir kur kas puikesni vyrai. Tik deja, neieškau tobulybės. Ir tai, kas sužavėjo mane jame, neturi niekas kitas.

Ir ką gi jis turi išskirtinio?

Kiek laiko bendraujat?
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 11 04, 16:54)
Ir ką gi jis turi išskirtinio?

O koks skirtumas? Jus vistiek tik juoda ir balta matot. Jei parodai pilka - jum vistiek tai isblukus juoda arba murzina balta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shiver @ 2015 11 04, 16:06)
O koks skirtumas? Jus vistiek tik juoda ir balta matot. Jei parodai pilka - jum vistiek tai isblukus juoda arba murzina balta  biggrin.gif

Gal jau nebereikia čia nusišnekėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 04, 10:06)
Kaip vios greitai klijuoja skystablaudzio etiketes, o gal visai be reikalo, gal tarp ju meile begaline. Username gi neakla, puikiai viska pati mato. Ne visiems vienodu kietu vyru reikia, paziurekit, po to ir nuo tokiu noris pabegt  blink.gif . Kas gi darytusi jei visoms vienas idealas patiktu. Tai taip ir yra, vienoms patinka romantikai, trecioms kieti vyrai, trecioms staktas beramstantys. Username klausyk sirdies  4u.gif jei atrodo, kad galit kartu gyvent tai ir tebunie, kovok kaip tau atrodo geriausia. Iseis - puiku, neiseis nieko nepadarysi, gyvenime visko buna  ax.gif, bet bent zinosi kad pabandei. O tau siai  minutei manau ner ka prarast  4u.gif

Kaip neturi ką prarasti? O reputaciją? Vyrukas šeimos gali ir nepalikti, o žmona ateis į username darbą ir iškels skandalą (mane tuo gąsdino, kai su vedusiu susitikinėjau, o ir pilna tokių pavyzdžių). Jei vyras skystas asmeniniuose santykiuose, jis skystas daugelyje situacijų. Kodėl žmonai nesakęs ketina pabėgti? Nes jei pasakys, bus apskalpuotas ir gal dar ir pats puls gelbėti šeimą... Nežinau, nors vaikų ten jie ir neturi, username lenda į šeimą, o tai nieko gero nežada.
Ir aš dar nesuprantu vieno (čia iš patirties) - kodėl jei turite meilužį, su kuriuo sieja geras laikas kartu, aistra, jausmai, tiesiog nesimėgaujate tuo ir iškart kuriate bendro gyvenimo planus? Kam jums tai? g.gif Džiaukitės bendru laiku, skaidrinkite kasdienybę, suprantama, kad norisi dėmesio. Bet kam jums po skyrybų vėl kitas diedas ir dar iš šeimos išplėštas?Ir dar kažkoks nepatikimas. Aistra meilužių santykiuose gero bendro gyvenimo negarantuoja.
Atsakyti
Jinai jį myli ir galvoja, kad jis yra jos tikroji obuolio puselė. Nu ir dar turi kažką, ko neturi kiti. Tik nžn ką. Galvoje sukasi arba pošla mintis biggrin.gif, arba milijonas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tytkininke @ 2015 11 04, 16:14)
Kaip neturi ką prarasti? O reputaciją? Vyrukas šeimos gali ir nepalikti, o žmona ateis į username darbą ir iškels skandalą (mane tuo gąsdino, kai su vedusiu susitikinėjau, o ir pilna tokių pavyzdžių). Jei vyras skystas asmeniniuose santykiuose, jis skystas daugelyje situacijų. Kodėl žmonai nesakęs ketina pabėgti? Nes jei pasakys, bus apskalpuotas ir gal dar ir pats puls gelbėti šeimą... Nežinau, nors vaikų ten jie ir neturi, username lenda į šeimą, o tai nieko gero nežada.
Ir aš dar nesuprantu vieno (čia iš patirties) - kodėl jei turite meilužį, su kuriuo sieja geras laikas kartu, aistra, jausmai, tiesiog nesimėgaujate tuo ir iškart kuriate bendro gyvenimo planus? Kam jums tai?  g.gif Džiaukitės bendru laiku, skaidrinkite kasdienybę, suprantama, kad norisi dėmesio. Bet kam jums po skyrybų vėl kitas diedas ir dar iš šeimos išplėštas?Ir dar kažkoks nepatikimas. Aistra meilužių santykiuose gero bendro gyvenimo negarantuoja.

Oi yra pas mus darbe ne viena moteriškė atėjus skandalų kelt lotuliukas.gif . Ir net 1 vyras cool.gif . Beje, tie skandalų objektai ilgai po to nebedirbo. Užlazdavojo chebra negyvai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 11 04, 12:44)
Saunu smile.gif , bet ir tokiu moteru taip nebesmerki, kaip matau smile.gif .

Ne, jau nebe smile.gif
Atsakyti
Minėjau čia ir kiek laiko su savo vyru buvau ir visa kita. Nesikartosiu. O kad baltos nemato niekas tai visiškai pritariu smile.gif
Daugiau manau neverta tęsti čia savo istorijos. Nes kas joje blogai aš ir pati matau. Ir ne to čia atėjau.
Username lenda į šeimą. biggrin.gif šita tema tikrai apie tobulas seimas biggrin.gif turėti šeima ir meilužį yra jėga. O būti vienai ir mylėti vedusi yra žymiai blogiau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo username: 04 lapkričio 2015 - 17:18