Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS 56

QUOTE(Off @ 2015 11 05, 10:10)
Pas mus labia panašiai, nežinau kuom čia baigsis viskas
Nu bet tai kokia nesąmonė eiti į darbą ir skandalą kelti, manau čia tas save labiausia žemina, kuris skandalus kelia, parodo savo lygį blink.gif

Nei čia lygį kažkokį parodo, nei ką.... ax.gif Tiesiog kaip ten visi sako: "Meilėje ir kare visos prie monės pateisinamos" biggrin.gif Tai jei meilužė gali lįst į šeimą, tai kodėl žmona negali lįst niekur? g.gif

QUOTE(GAILE* @ 2015 11 05, 10:51)
Tai ir yra visiška nesąmonė. Bet vat elgiasi taip žmonės. O kolegoms žinok lb smagu būna, medžiagos pletkams atsiranda. Ir jie gi nepažįsta to skandalą keliančio, todėl niekam nerūpi nei jo lygis, nei žeminimasis. O skandalo objektą - pažįsta, todėl juokiasi būtent iš jo. Ir nukenčia tai tas meilužiautojas, o ne tas, kur skandalą iškėlė. Žiauru, ksi ateina žmogus į darbą, o bendradarboai visi reikšmingai šypsosi, ir dar paklausia- ar visi plaukai vietoj, ar meilužio žmona nenurovė lotuliukas.gif . Ir tai diena iš dienos, ne po vieną kartą panašūs bajeriai. Jei tai moteris, tai automatiškai kitos moterys kolegės pradeda vengt, tarsi bijot kad ir jų vyrų "nenuviliotų". Kolegos vyrai ima flirtuot, matyt tikisi kad ir jiems "pasiseks". Toks gyvenimas, reputaciją susigadini nepataisomai tam rate.

drinks_cheers.gif Va būtent, kad nukenčia šiuo atveju tikrai ne žmona rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2015 11 05, 12:03)
Temoje vis nuskamba, kad dzin ta žmona, neįdomu, kai ji jaučiasi, ir kaip tvarkosi. Tai kodėl tai žmonai turėtų rūpėt, į kokią padėtį pastatys meilužę, skandalindamasi darbe? smile.gif
Kaip username rašė-kare kaip kare, visos priemonės leistinos. Man regis, jei meilužė spaudžia visaip vyrą palikt šeimą, žmona lygiai tapačiai gali daryt spaudimą..  Man visisškai vienodai atrodo tiek meilužės spaudimas, tiek žmonos skandalai.  Visko to priežastis - nemokantis apsispręst ir susitvarkyt santykių su visomis savo moterimis vyras. Nes - meilužė spaudžia, nes mato, kad jis paveikus tam. Žmona veikia irgi - taip, kaip mano, kad bus rezultatas.

Man asmeniškai, manau, būtų nepriimtina kelt tokius skandalus, bet kas žino, kodėl skandalinamasi darbuose? Gal ir pati meilužė kažkaip paprovokavo tą žmoną? Kad ir - paskambino, informavo..Kas čia žino.

drinks_cheers.gif Pritariu, niekas nežino kaip ten kas vyko tame trikampyje... Visaip būna gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(*Inside out* @ 2015 11 05, 11:14)
Nei čia lygį kažkokį parodo, nei ką....  ax.gif  Tiesiog kaip ten visi sako: "Meilėje ir kare visos prie monės pateisinamos"  biggrin.gif  Tai jei meilužė gali lįst į šeimą, tai kodėl žmona negali lįst niekur?  g.gif
drinks_cheers.gif  Va būtent, kad nukenčia šiuo atveju tikrai ne žmona  rolleyes.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  Pritariu, niekas nežino kaip ten kas vyko tame trikampyje... Visaip būna gyvenime.

O kodėl traktuojama, kad meilužė "įlindo" į šeimą. nemanau, kad tos moterys darbe ar kur kitur puola prie tų vedusių vyrų ir į lovą juos verčia lotuliukas.gif

Man pvz, kaip žmonai tikrai būtų ne lygis eiti vyro meilužę plūsti ar ką ten su ja daryti, juolab, kad nežinau, ar yra kuri čia lovoje savo vyrą pagavus, kažkokie įtarimai būna, bet iki galo įrodymai klausimas
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2015 11 05, 13:35)
O kodėl traktuojama, kad meilužė "įlindo" į šeimą. nemanau, kad tos moterys darbe ar kur kitur puola prie tų vedusių vyrų ir į lovą juos verčia lotuliukas.gif

Man pvz, kaip žmonai tikrai būtų ne lygis eiti vyro meilužę plūsti ar ką ten su ja daryti, juolab, kad nežinau, ar yra kuri čia lovoje savo vyrą pagavus, kažkokie įtarimai būna, bet iki galo įrodymai klausimas

Kažkaip jeigu jau ryžtasi žmona pas vyro meilužę į darbą eit, tai manau, kad ir įrodymus ji rimtus turi ir yra tuo 100 proc. tikra. Vargu ar kuri imsis tokių kraštutinių priemonių šiaip sau g.gif Nebent jau visai farik būtų lotuliukas.gif doh.gif
Aš tarkim to irgi nedaryčiau, bet tokių pavyzdžių gyvenime nemažai yra.

O dėl vyrų tai taip, jų niekas neverčia blevyzgom užsiiminėt ir į lovą griūt.... Ir iš tikro daugumoj atvejų jie yra kalčiausi tokiose situacijose. Dažniausiai žmonai aiškina, kad ji nusišneka, kad jai vaidenasi, nieko ten nėra, tiesiog bendradarbė ar šiaip reikalai biggrin.gif O meilužei suokiama, kad žmona ragana, nieko tarp tų jau seniai nėra, gyvena vos ne skirtinguose kambariuose arba tik dėl vaikų ir bla bla bla....
Deja reali situacija būna kita. Ir ją geriausiai tik tas vyras ir težino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Inside out*: 05 lapkričio 2015 - 13:13
QUOTE(Off @ 2015 11 05, 12:35)

Blaiviu protu mąstant tikrai neitumėt ir nesiaiškintumėt.
Bet kai esat įskaudinta, kai juodu ant balto perskaitai kaip abu tave apkalbėjo, kaip abu aptarinėjo tavo reakcijas, kaip meilužė dar patarinėjo ką ir kaip daryti - skauda širdį nežmoniškai. Jautiesi pažeminta, vos ne kaip pajacas ant scenos iš kurio juokiasi. Ir tuo metu kyla beprotiškas noras atsilygint tuo pačiu. Lygiai taip pat įskaudinti, kad pajustų ką tai reiškia.
Ir jei ant tokios būsenos pasitaiko proga tą padaryt - gali neatsilaikyti pagundai.
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 11 05, 09:51)
kolegoms žinok lb smagu būna, medžiagos pletkams atsiranda [... ] Ir tai diena iš dienos, ne po vieną kartą panašūs bajeriai.

Ar aš gerai supratau, kad į jūsų darbą ištisai vaikšto žmonos meilužių ieškot? blink.gif Aš pirmą kartą apskritai tokį scenarijų išgirdau unsure.gif , o čia pasirodo yra kas ištisai tą mato... siaubeli, kokioj jūs srity dirbat? blink.gif

QUOTE(*Inside out* @ 2015 11 05, 11:14)
Tai jei meilužė gali lįst į šeimą, tai kodėl žmona negali lįst niekur?

Visada kaltinama meilužė... pas mus su pagunda kažkokie atvirkštiniai santykiai, ne aš jį spaudžiu skyryboms, o jis mane... ir sakyčiau į mano šeimą ir laisvalaikį labiau lenda jis nei aš... ir mest šeimą šią akimirką gali greičiau jis, o ne aš ta siaubinga meilužė blink.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 05, 14:40)
Visada kaltinama meilužė... pas mus su pagunda kažkokie atvirkštiniai santykiai, ne aš jį spaudžiu skyryboms, o jis mane... ir sakyčiau į mano šeimą ir laisvalaikį labiau lenda jis nei aš... ir mest šeimą šią akimirką gali greičiau jis, o ne aš ta siaubinga meilužė  blink.gif ...

lotuliukas.gif tai čia meilužis jūsų tuomet bus tas negerietis lotuliukas.gif
Ir vyras pagal scenarijų turėtų eit pas pagundą į darbą aiškintis unsure.gif

O jei jau rimtai kalbant, tai nieko aš čia nekaltinu. Kiekvienas gyvenam kaip mums atrodo geriausia ir teisingiausia, ir nutinkant kažkokiam įvykiui nėra vienodo elgesio modelio, tik tam tikros tendencijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Inside out*: 05 lapkričio 2015 - 13:50
QUOTE(gera_pukuota @ 2015 11 05, 13:07)
Blaiviu protu mąstant tikrai neitumėt ir nesiaiškintumėt.
Bet kai esat įskaudinta, kai juodu ant balto perskaitai kaip abu tave apkalbėjo, kaip abu aptarinėjo tavo reakcijas, kaip meilužė dar patarinėjo ką ir kaip daryti - skauda širdį nežmoniškai. Jautiesi pažeminta, vos ne kaip pajacas ant scenos iš kurio juokiasi. Ir tuo metu kyla beprotiškas noras atsilygint tuo pačiu. Lygiai taip pat įskaudinti, kad pajustų ką tai reiškia.
Ir jei ant tokios būsenos pasitaiko proga tą padaryt - gali neatsilaikyti pagundai.

Nu bet vistiek, atvaro ta žmona klykia pvz. o ta meilužė sau šaltu veidu, vos ne apsimeta, kad nesupranta apie ką čia rolleyes.gif
Tuomet manau ir tai žmonai nelabai malonu turėtų būti g.gif

Čia šiaip tik pamąstymas, aikš nemocijos daro savo vienaip atrodo, o kitaip gali pasielgti afekto būsenoje
Papildyta:
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 05, 13:40)
Ar aš gerai supratau, kad į jūsų darbą ištisai vaikšto žmonos meilužių ieškot?  blink.gif Aš pirmą kartą apskritai tokį scenarijų išgirdau  unsure.gif , o čia pasirodo yra kas ištisai tą mato... siaubeli, kokioj jūs srity dirbat?  blink.gif

na pas mus darbe tokių bajerių niekada nebuvo ir per visą mano darbinę patirtį taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2015 11 05, 14:51)
na pas mus darbe tokių bajerių niekada nebuvo ir per visą mano darbinę patirtį taip pat ax.gif

Pas mane buvo. Tik žmona ne tiesiogiai pas meilužę buvo atėjusi aiškintis, o pas vadovą įstaigos. Mat vyras jos irgi pas mus dirbo. Buvo skandalas, koks čia bardelis, ar visi darbuotojai čia pas mus vieni su kitais miega ir t.t.
Galiausiai baigėsi tuo, kad pirmiausia ta meilužė išėjo iš darbo, o kažkur metų bėgyje ir vyrukas tas.
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2015 11 05, 12:35)

Tau nelygis, o kitai giliai px tas lygis prieš svetimus žmones. Ir ką tu jai, ką nori tą daro. O įrodymui livoj aptikt tikrai nereikia biggrin.gif
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 05, 13:40)
Ar aš gerai supratau, kad į jūsų darbą ištisai vaikšto žmonos meilužių ieškot?  blink.gif Aš pirmą kartą apskritai tokį scenarijų išgirdau  unsure.gif , o čia pasirodo yra kas ištisai tą mato... siaubeli, kokioj jūs srity dirbat?  blink.gif
Visada kaltinama meilužė... pas mus su pagunda kažkokie atvirkštiniai santykiai, ne aš jį spaudžiu skyryboms, o jis mane... ir sakyčiau į mano šeimą ir laisvalaikį labiau lenda jis nei aš... ir mest šeimą šią akimirką gali greičiau jis, o ne aš ta siaubinga meilužė  blink.gif ...

Ne ištisai, o yra buvę kelis kartus per daug m. Bet prisimena kolegos paskui visada. Ir vartalioja tas istorijas kiekviena proga.

Pas mb darbe prieš 20 m viena supykusi žmona atbėgo ir fiziškai aptalžė meilužę. Aprėkė taip, kad girdėjo visas aukštas. Įstaiga didelė, pletkai nuėjo per visur ir su pasimėgavimu ši istorija tampoma jau 20 m. Ta meilužė tebedirba, ir tebepletkina apie ją ne tik senieji darbuotojai, bet ir naujai atėjusieji yra informuojami su visom pikantiškom detalėm.

Reputacija yra lb trapus dalykas. Ir niekam ten neįdomu, kas kaltas buvo. Pletkinama apie meilužę (net ne apie vyrą, kuris toj pat įstaigoj dirba), o žmonos arba gaili, arba net giria, tipo va kokia šaunuolė, neatidavė gero vyro, kovojo lotuliukas.gif
QUOTE(Off @ 2015 11 05, 13:51)
Nu bet vistiek, atvaro ta žmona klykia pvz. o ta meilužė sau šaltu veidu, vos ne apsimeta, kad nesupranta apie ką čia rolleyes.gif
Tuomet manau ir tai žmonai nelabai malonu turėtų būti g.gif

Čia šiaip tik pamąstymas, aikš nemocijos daro savo vienaip atrodo, o kitaip gali pasielgti afekto būsenoje
Papildyta:

Vienodai rodo toms žmonoms, ką apie jas mano svetimi. Gal jos gyvenime tų svetimų nebesutiks. Kai moteris rimtai pyksta ir turi tam pagrindą, tai jau čia tik nuo asmeninio impulsyvumo priklauso, kaip ji pasielgs.

Iš šalies aišku jos juokingai atrodo. Bet bėda ta, kad jos teisios, čia jų šeima ir gina tą šeimą kaip išmano.
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2015 11 05, 09:10)
Nu bet tai kokia nesąmonė eiti į darbą ir skandalą kelti, manau čia tas save labiausia žemina, kuris skandalus kelia, parodo savo lygį blink.gif

Pritariu. Gyvenime neičiau pas vyro meilužę aiškintis.. Nei skambinčiau jai, nei išvis betkaip komunikuočiau.

QUOTE(Limcamca @ 2015 11 05, 09:16)
Ar nebus taip, kad kai nebegaunat ekstrymo is Pagundos, jauciates blogai ir tada santykiai ir visa kita blogai.
Paciame santykiu pike su pagunda raset, kad ir su vyru labai gerai, drugeliai plasnoja., vaikstot uz ranku susikabine.
Nebera to savotisko sex, kuris gali buti tiesiog priklausomybe, nebera ir dziaugsmo  g.gif

Aš nesakiau, kad nebėra sex su pagunda. Yra jis, tik gal rečiau. Bet tas rečiau tai - 1 k į sav. Labai retą savaitę nesusitinkam.
Ir susirašom irgi, bet rečiau. Kokius 2-3 vakarus paskaipinam ir dar dienom kartais.
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 11 04, 18:07)
. Blogai yra nesugebėt žmogaus adekvačiai vertint.

taigi, o jo vertinimą iš keletos / keliolikos parašytų jos postų traktuojat adekvačiu???
Papildyta:
QUOTE(velnio_nešta @ 2015 11 04, 23:20)
Pas mane (buvusioje) darbovieteje irgi pilna tokiu pavyzdziu buvo biggrin.gif

blink.gif pilna... blink.gif
nors...jei darbovietė turgus......
Papildyta:
QUOTE(GAILE* @ 2015 11 04, 15:54)
Ir ką gi jis turi išskirtinio?

o jūs myit žmogų, suskaičiavus kreditus? už konkrečius dalykus? ir vadinat tai meile??
tokiu atveju, jei žmogus susirgtų alzheimeriu ar taptų neįgalus, jūs nebemylėtumėt? ar mylėtumėt paskaičiavus procentus gailesčio, iš to ką jis turėjo išskirtinio?

sutinku, kad reikia matyt realiai, vertint blaiviai, bet mes nežinom kokia ji ir su kokiu bus laiminga. sprendžiat apie jos laimę pagal savo modelį.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 11 05, 23:18)
taigi, o jo vertinimą iš keletos / keliolikos parašytų jos postų traktuojat adekvačiu???
Papildyta:

o jūs myit žmogų, suskaičiavus kreditus? už konkrečius dalykus? ir vadinat tai meile??
tokiu atveju, jei žmogus susirgtų alzheimeriu ar taptų neįgalus, jūs nebemylėtumėt? ar mylėtumėt paskaičiavus procentus gailesčio, iš to ką jis turėjo išskirtinio?

sutinku, kad reikia matyt realiai, vertint blaiviai, bet mes nežinom kokia ji ir su kokiu bus laiminga. sprendžiat apie jos laimę pagal savo modelį.

Taip. Vertinu. Vyras, nesugebantis garbingai išeit neprišikęs ant kilimėlio, yra paršas cool.gif

Teksto suvokimo problemos? Aš klausiau, ką jis išskirtinio turi, o ne už ką myli.
Todėl būk maloni nebe nebeburk čia kažkokios fantazijos apie kreditus

Bet ir ji nežino. Ji su juo tik kelis mėn pažįstama. Ir šiaip yra pažeidžiama dar dėl neseniai sugriuvusios santuokis. O manipuliantai tokiom situacijom naudojasi. Manau ji jo auka, va tongue.gif
Atsakyti