Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS 56

QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 05, 13:40)
Visada kaltinama meilužė...

visada kalti abu meilužiautojai.

QUOTE(GAILE* @ 2015 11 06, 00:13)

Teksto suvokimo problemos? Aš klausiau, ką jis išskirtinio turi, o ne už ką myli.
Todėl būk maloni nebe nebeburk čia kažkokios fantazijos apie kreditus

butent. meilė ir išskirtinių savybių turėjimas nesusiję. mylit savo mamą, nes ji jums artima sielai, vienintelė tokia. nors draugės mama ir dosnesnė, ir švelnesnė, ir dėmesingesnė. jau nekalbu apie fizinį potraukį vyrui, kuris išvis kartais nepaaiškinamas.
žinau daug tokių šeimų, kur aplinkiniai liežuvauja "ir ką ji/jis jame/joje tookio rado?", o jie gyvena laimingi jau daug metų. ir gyvens.
username situacija man nepriimtina, nepateisinu kovų dėl vedusio ir išrinktasis kelia abejones. bet ji visiškai tikra dėl savo sprendimo. kodėl? gal jie tikrai tinka viens kitam?
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 11 06, 23:27)
visada kalti abu meilužiautojai.

kaltas tas, kuris isduoda, jeigu meiluze neturi vyro, tai kuo ji kalta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 11 07, 01:33)
kaltas tas, kuris isduoda, jeigu meiluze neturi vyro, tai kuo ji kalta?  biggrin.gif

Na, aš meilužės kaltę pati esu daug analizavusi mirksiukas.gif Meilužė gali jaustis kalta prieš save, gal prieš savo aplinkos žmones, kurių vertybės kitos (draugus, artimuosius, kurie gal net ir nežino apie slaptus meilužiautojos nuotykius), gali jaustis kalta prieš Dievą, jei tokiu tiki. Gal ir prieš tą žmoną... O bet tačiau... Meilužės kaltinimas nieko nekeičia. Ji nėra šeimos narys, ne ji davė priesaiką ir ne su ja santykius reikės aiškintis, gerinant šeimos santykius ar juos nutraukiant... Meilužė atsakinga už savo moralę, o ne svetimą šeimą. Tas meilužės kaltinimas yra toks bevaisis reikalas ir daugiau susijęs su stipriom apgautų žmonų emocijom, o ne kažkokia realiai apčiuopiama atsakomybe. Tie patys skandalai meilužių darbe tėra bobų peštynės. Na, atkeršija meilužei tipo ir kas iš to? Tos meilužės ji akyse neberegės, o vyras, kuris pats pasirinko ją išduoti, vienoj lovoj miega...
Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2015 11 07, 00:11)
  o vyras, kuris pats pasirinko ją išduoti, vienoj lovoj miega...

taikliai jus cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2015 11 07, 02:11)
Na, aš meilužės kaltę pati esu daug analizavusi mirksiukas.gif Meilužė gali jaustis kalta prieš save, gal prieš savo aplinkos žmones, kurių vertybės kitos (draugus, artimuosius, kurie gal net ir nežino apie slaptus meilužiautojos nuotykius), gali jaustis kalta prieš Dievą, jei tokiu tiki. Gal ir prieš tą žmoną... O bet tačiau... Meilužės kaltinimas nieko nekeičia. Ji nėra šeimos narys, ne ji davė priesaiką ir ne su ja santykius reikės aiškintis, gerinant šeimos santykius ar juos nutraukiant... Meilužė atsakinga už savo moralę, o ne svetimą šeimą. Tas meilužės kaltinimas yra toks bevaisis reikalas ir daugiau susijęs su stipriom apgautų žmonų emocijom, o ne kažkokia realiai apčiuopiama atsakomybe. Tie patys skandalai meilužių darbe tėra bobų peštynės. Na, atkeršija meilužei tipo ir kas iš to? Tos meilužės ji akyse neberegės, o vyras, kuris pats pasirinko ją išduoti, vienoj lovoj miega...

Ne viskas taip paprasta. Imkim paprasčiausią seksą - kas už jį atsakingas? Abu juk? Bendrininkai, taip išeina? smile.gif
Su ta kalte, kiek ir kurio yra - mano galva, kas labiau inicijuoja, kas siekia ir deda pastangas - tas ir atsakingiausias. Vienas dalykas, kai vedęs vyras prilimpa prie moters su tikslu ją pasiguldyt, kitas - kai moteris nusižiūri vedusį ir ieško progų, manipuliuoja, siekia jo. Tai tokiu atveju - ji vis tiek ne prie ko? Nekalta prieš žmoną? (Juk analogiškai su kokių draudžiamų medž platinimu - pardavėjas-neatsakingas? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 11 07, 10:56)
Ne viskas taip paprasta. Imkim paprasčiausią seksą - kas už jį atsakingas? Abu juk?  Bendrininkai, taip išeina? smile.gif
Su ta kalte, kiek ir kurio yra - mano galva, kas labiau  inicijuoja, kas siekia ir deda pastangas - tas ir atsakingiausias. Vienas dalykas, kai vedęs vyras prilimpa prie moters su tikslu ją pasiguldyt, kitas - kai moteris nusižiūri vedusį ir ieško progų, manipuliuoja, siekia jo. Tai tokiu atveju - ji vis tiek ne prie ko? Nekalta prieš žmoną?  (Juk analogiškai su  kokių draudžiamų medž platinimu - pardavėjas-neatsakingas? smile.gif)

Tai aišku, kad nėra nekalta. O kaltumo laipsnis priklauso nuo to, ar vienadieniai, ar ilgalaikiai santykiai, kiek kenkia šeimos psichologiniam klimatui, finansams, ar turi tikslą pasiimti vyriškį sau, ar neturi. Galų gale, ar tai pažįstamos moterys, ar niekada gyvenime nesimačiusios.
Atsakyti
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 06, 22:19)
O jeigu dovanu nedovanotu, jausmai nesumazetu jam?

Man demesys reiskia ne tik paglostymai, palto uzvilkimas ir dureliu atidarymas, bet ir malonu kai pietaujant sumoka, ar ryte prie darbo atveza kavos, kai savaitgali pasiulo nulekt i koki spa ar kina. Taip kazkaip naturaliai gaunasi. Kad ir kur bebutume parduotuvej, kine, kavinej jis 90proc moka. Man ir patogu as sau kur kas daugiau galiu leisti nei be jo... man jis gyvenimo atgaiva, o jam malonumas mane daryti laiminga. Bet stebint jis moka ne tik pinigais, yra sugalvojes ne viena grazia staigmena kuri nera paremta pinigais, o labai miela sirdziai...

Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 07, 11:06)
Man demesys reiskia ne tik paglostymai, palto uzvilkimas ir dureliu atidarymas, bet ir malonu kai pietaujant sumoka, ar ryte prie darbo atveza kavos, kai savaitgali pasiulo nulekt i koki spa ar kina. Taip kazkaip naturaliai gaunasi. Kad ir kur bebutume parduotuvej, kine, kavinej jis 90proc moka. Man ir patogu as sau kur kas daugiau galiu leisti nei be jo... man jis gyvenimo atgaiva, o jam malonumas mane daryti laiminga. Bet stebint jis moka ne tik pinigais, yra sugalvojes ne viena grazia staigmena kuri nera paremta pinigais, o labai miela sirdziai...

Tavo meilužis turtingesnis už vyrą?
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 11 07, 12:11)

Mazai kam dabar lengva biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 11 07, 11:11)

Sunku palyginti. Abu nepesti ir abu su gerom perspektyvom. Pajamos gal panasios pas abu, tik vienas turi paskolu o kitas ne.
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 07, 12:20)
Sunku palyginti. Abu nepesti ir abu su gerom perspektyvom. Pajamos gal panasios pas abu, tik vienas turi paskolu o kitas ne.

Tai atliekamų finansų daugiau pas meilužį, kaip suprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 07, 13:20)

lotuliukas.gif labai "moteriškas" įžvalgumas - su perspektyva, bet su paskolom biggrin.gif
o dėl ko jis tas paskolas pasiėmė? Sau, kad pasilinksmintų?
Atsakyti