Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS 56

QUOTE(GAILE* @ 2015 11 07, 15:58)
*nebeliktų tų atliekamų šlamančių tiek, nei dovanėlėms, nei kelionėms. nu nebent ten tikrai lb dideli turtai

**viską reikia pasvert iš tikro. nei pinigai, nei aistra nėra tinkami patarėjai. svarbiausia žmogaus patikimumas, mano nuomone

*net jei užtektų, pasikeis prioritetai ir nebebus prasmės pirkinėt kvepalus ar spa iš bendrų finansų, kuriuos ji pati gali nusipirkti iš tų pačių bendrų finansų kai tikrai nori/reikia. dovanos dabar yra viliojimo dalis. nemanau, kad Nerimėjos vyras neišgalėtų dabar nupirkti jai rūbo ar vakarienę apmokėt. jo prioritetai kiti - pvz investuoti į modernią šildymo sistemą statomam namui vardan šeimos būsimo komforto.
vertint meilužį/būsimą vyrą pagal dosnumą viliojant yra tas pats kas vertinti moterį pagal tobulą makiažą pasimatymuose. bendram gyvenime bus visaip.
jei savigarba leidžia būt perkamai dovanomis - OK, bet nereikėtų to painiot su verybėmis.

**tikrai taip. patikimumas ir stiprus, nekeliantis abejonių, abipusis jausmas. o finansai išvis slidu - šiandien yra, ryt nulis. arba atvirkščiai.
Atsakyti
Tai va, bus bendras biudzetas ir nebeliks smagumo, todel niekur neskubu. O siandien atrodo viskas erzina ir vyras ir pagunda.
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 08, 13:34)
Tai va, bus bendras biudzetas ir nebeliks smagumo, todel niekur neskubu. O siandien atrodo viskas erzina ir vyras ir pagunda.

O jus su pagunda tik del 'smagumo' g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 06, 18:53)
Ivardinkit kas yra dosnus? Yra cia kam ir buta nupirke... jei pagunda nerodytu jokio demesio, nesveikintu su gimtadieniu ar kitom sventem na as vargu ar buciau tik del sexo, dar betruko uz plota 50/50 susimest... masinos ir namo dar nenupirko, bet ivairios smulkmenos yra is jo kisenes... kvepalai, papuosalai, drabuziai, restoranai, pietus, vakariene, sporto klubai, spa, dabar i kelione kviecia,  plotas keksams, tai tiek.

Puikus jūsų meilužis. Net aš tokio užsimaniau biggrin.gif Idealu būtų tokį vyrą susirast.

QUOTE(kaprizinqa @ 2015 11 06, 20:31)
blink.gif  sakyciau nemazai. tarsi nusipirktu jus...

Kokios visos šventos, meilužis tik dėl jausmų ir sekso. Na niekam ne paslaptis, kiek moteris patiria neigiamų išgyvenimų, jei stipriai prisiriša prie meilužio. O čia, bent dovanos liks biggrin.gif

QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 07, 12:06)
Man demesys reiskia ne tik paglostymai, palto uzvilkimas ir dureliu atidarymas, bet ir malonu kai pietaujant sumoka, ar ryte prie darbo atveza kavos, kai savaitgali pasiulo nulekt i koki spa ar kina. Taip kazkaip naturaliai gaunasi. Kad ir kur bebutume parduotuvej, kine, kavinej jis 90proc moka. Man ir patogu as sau kur kas daugiau galiu leisti nei be jo... man jis gyvenimo atgaiva, o jam malonumas mane daryti laiminga. Bet stebint jis moka ne tik pinigais, yra sugalvojes ne viena grazia staigmena kuri nera paremta pinigais, o labai miela sirdziai...

O, kad visi meilužiai būtų tokie. Kitus ir kitas gi valdo aistra, ji praeina, o kas po to lieka?
Aš neturiu vyro, bet kai man rašo visokie vedę diedai ir siūlo gerą seksą, švelnumą, tai kaip reikiant išspardau jiems kiaušus.
Atsakyti
Me-Boho, na su pagunda tikrai ne del vargu. Kadangi tarp musu jokiu pykciu ir tik geras laikas tai gaunas kad vien smagumas... is kitos puses jei zmogus sedi su manim poliklinikoj, eina i pardes ir t.t. tai gal jau daugiau gyvenimas. Kiekvienas ta smaguma savaip interpretuoja.
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 08, 21:21)
Me-Boho, na su pagunda tikrai ne del vargu. Kadangi tarp musu jokiu pykciu ir tik geras laikas tai gaunas kad vien smagumas... is kitos puses jei zmogus sedi su manim poliklinikoj, eina i pardes ir t.t. tai gal jau daugiau gyvenimas. Kiekvienas ta smaguma savaip interpretuoja.

Bet taip iseitu tu gyveni su dviem vyrais bigsmile.gif Nu niekaip nepatikesiu, jog tavo vyras nezino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 08, 21:21)

Ar tau būtų kilę minčių skirtis su vyru ir gyvent su pagunda, jei jis apie tai nebūtų kalbėjęs? Ta prasme - ar tau gerai tavo šeimoje? Ar galvotum apie skyrybas, jei ne pagunda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 08 lapkričio 2015 - 20:45
Kur jūs randat tokius aklus ir kurčius sutuoktinius? Kaip gali niekas neišpletkint?
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 08, 19:21)
Me-Boho, *na su pagunda tikrai ne del vargu. Kadangi tarp musu jokiu pykciu ir tik geras laikas tai gaunas kad vien smagumas... **is kitos puses jei zmogus sedi su manim poliklinikoj, eina i pardes ir t.t. tai gal jau daugiau gyvenimas. Kiekvienas ta smaguma savaip interpretuoja.

* as suprantu, kad ne del vargu. O, bet, taciau...
**as suprantu, kad jis pasiryzes su jumis buti ir 'varge, ir dziaugsme'. O jus? Ar tikrai jis jums bus reikalingas atsiradus rutinai g.gif
Atsakyti
Idem, tikrai "puikus" vyras kuris tiek laiko ir demesio skiria deja ne savo zmonai, o kitai... kaip pagunda turbut kad neblogas. Nei as nei jis meiluzio neieskojo ir apskritai kol iki kekso daejom du men bendravom artimai ir istisai, matyt tai ir pasunkino situacija, nes jau pirmas keksas buvo ne tik del kekso, norejos dar didesnio artumo.

Me-Boho bijau rutinos, bijau... del to niekas ir nepuola skirtis.

Gaile, jusu aplinkoj ziuriu daug pletkintoju.

Vilnera, zinai, visko buna seimose, kartais pratruksti ties skyrybom, po to vel kazkaip uzsiglaisto. Nera mano seimoj taip blogai, kad draskyciau seima, o kas bus po savaites nezinau.

Open, as ir negaliu patiket kad vyras nemato, manau itaria, nes vis uzmeta kart nuo karto... ishsisuku is situacijos, bet jis zino, kad as ne sventas angelas. O gal nesventas ir jis, kas zino... o gal per daug myli ir nenori tuo tiket.

Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 08, 22:34)
Idem, tikrai "puikus" vyras kuris tiek laiko ir demesio skiria deja ne savo zmonai, o kitai... kaip pagunda turbut kad neblogas. Nei as nei jis meiluzio neieskojo ir apskritai kol iki kekso daejom du men bendravom artimai ir istisai, matyt tai ir pasunkino situacija, nes jau pirmas keksas buvo ne tik del kekso, norejos dar didesnio artumo.

Me-Boho bijau rutinos, bijau... del to niekas ir nepuola skirtis.

Gaile, jusu aplinkoj ziuriu daug pletkintoju.

Vilnera, zinai, visko buna seimose, kartais pratruksti ties skyrybom, po to vel kazkaip uzsiglaisto. Nera mano seimoj taip blogai, kad draskyciau seima, o kas bus po savaites nezinau.

Open, as ir negaliu patiket kad vyras nemato, manau itaria, nes vis uzmeta kart nuo karto... ishsisuku is situacijos, bet jis zino, kad as ne sventas angelas. O gal nesventas ir jis, kas zino... o gal per daug myli ir nenori tuo tiket.

Bus atomazga, tikiuos ateisi cia papasakot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 08, 22:34)
Idem, tikrai "puikus" vyras kuris tiek laiko ir demesio skiria deja ne savo zmonai, o kitai... kaip pagunda turbut kad neblogas.

Vyras gal nelabai geras, bet meilužis tikrai puikus smile.gif
Atsakyti