Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS 56

QUOTE(felisha @ 2015 11 09, 20:21)
Jei jau kažkam reik meilužio dėl dovanų, tai ar ne paprasčiau pinigais įkainot kiekvieną sexą? [...] o savam kaime irgi ne visi kaimiečiai. [...] Meilužį turėt Lisabonoj.

Paprasciau tada dirbi atitinkama profesija. Kalbant apie kaimus ne kamieciuose esme buvo, o mazesniame rate aplinkiniu. Apie meiluzius Lisabonoje nesnekekit jei taip nera, nusvaigimas... o jei taip yra tai papasakokit placiau.
Atsakyti
O mano pagunda nenuspėjamas cool.gif
Praeitą savaitę negalėjau aš susitikti, sutarėm šią..Netgi dieną sutarėm. Ir jis dingo biggrin.gif
Stebiuosi ir aš savim šį kartą. Klaustukas kabo, bet lai..
Vat taip ir būna- čia "yra", čia nebėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasakų fėja: 10 lapkričio 2015 - 10:46
QUOTE(Pasakų fėja @ 2015 11 10, 10:46)
O mano pagunda nenuspėjamas cool.gif
Praeitą savaitę negalėjau aš susitikti, sutarėm šią..Netgi dieną sutarėm. Ir jis dingo biggrin.gif
Stebiuosi ir aš savim šį kartą. Klaustukas kabo, bet lai..
Vat taip ir būna- čia "yra", čia nebėra.

Kates ir peles zaidimai smile.gif, bet jei abiem tinka tai abu gerai zaidziat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 10, 11:47)
Kates ir peles zaidimai smile.gif, bet jei abiem tinka tai abu gerai zaidziat smile.gif

Aš susitikti iš tiesų negalėjau, bet neprivalėjau jam aiškintis.
O jei jis užsižaidė -jo reikalas, aš gyvenu savo gyvenimą. Pasirodo ir aš moku jau tylėt
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 10, 10:33)
Kalbant apie kaimus ne kamieciuose esme buvo, o mazesniame rate aplinkiniu. Apie meiluzius Lisabonoje nesnekekit jei taip nera, nusvaigimas... o jei taip yra tai papasakokit placiau.

Ten tik pavyzdys buvo tongue.gif LT manasis mirksiukas.gif (reinkarnavausi nauju niku)
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 10, 12:47)

nezaidzia jis jokiu zaidimu. siaip, atsirado svarbesniu dalyku sia savaite.
Atsakyti
Jei vyras savo iniciatyva neskiria jums reikiamo dėmesio, tai yra jo pasirinkimai. Moterys daro didžiulę klaidą, kai visą savo energiją atiduoda vyrui, kuris neinvestuoja į santykius su ja. Moterys turi elgtis priešingai: visą savo energiją turi investuoti į save. Gelbėdamos save mes gauname žinią - išmok mylėti save. Meilės sau nevalia atidėti dar iki kito karto. Moterys, būkite drąsios ir sąžiningos, eikite ir pasakykite vyrui, ko jums iš tiesų iš jo reikia. Pasakykite ir atsitraukite. Jei partneris ir toliau elgsis įprastai, vadinasi jis nepasiruošęs viso savęs atiduoti santykiams ir pilnai įsitraukti.
Vyras turi būti sąžiningas su savimi ir atsakyti į paprastą klausimą: ar aš noriu likti su šia moterimi? Jei atsakymas yra neigiamas, reikia imtis veiksmo. Ir jūs žinote, koks jis turėtų būti. Jei visgi jūs norite su ta moterimi pasilikti, turite prisiimti atsakomybę už savo veiksmus. Pagaukite save procese, kai vėl norėsite trauktis ir pasielkite priešingai. Taip, vyrai, jūs supratote teisingai. Jūs turite išmokti mylėti.
Siandiena uztikau siuos teisingus zodzius kalbant apie tarpusavio supratima bei isjautima poroje.
Pozityvaus jums vakaro smile.gif
Trumpai papasakokite, kur sutikote pagundas. Kai uzsimezge rysys. Ar is karto supratote, jog geidziate sio zmogaus?
Atsakyti
O as esu tokioj situacijoj, kad noreciau susirast koki meiluzi, bet neturiu biggrin.gif Su vyru pora metu jau susituoke, dar pora metu pries tai draugavom, bet santykiai visiskai atsale, neilgai manau, kad trauksim. Nesipykstam, nieko, gerai sugyvenam, bet lovos reikalais neuzsiiminejam jau ilgokai. Kaip kokie kambariokai studentu laikais gyvenam.

Tai va, o as dirbu, stresuoju, po darbo niekur iseit nesinori, taip ir nesutinku pagundu. O reiketu. biggrin.gif
Atsakyti
Joryte85, o gal tu papasakok apie save? Ar turi pagunda? Musu istorijos cia jau isnarstytos po kauleli ax.gif
Papildyta:
Jigrel, sako pagundu daugiause darbe ir sutinkama... tai apsidairyk, pakelk galva nuo popieriu ir mazu pamatysi ka nors gero biggrin.gif . Neturit vaiku?
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 11 10, 21:13)
Joryte85, o gal tu papasakok apie save? Ar turi pagunda? Musu istorijos cia jau isnarstytos po kauleli  ax.gif
Papildyta:
Jigrel, sako pagundu daugiause darbe ir sutinkama... tai apsidairyk, pakelk galva nuo popieriu ir mazu pamatysi ka nors gero  biggrin.gif . Neturit vaiku?

Vaiku neturim, ir tikrai neplanuoju turet. Musu buto nuomos sutartis baigiasi liepos 1d, tai as vis pagalvoju, kad reikes sutarciai pasibaigus susirinkt smutkes ir iseit. sutartis su abieju parasais, jeigu iseiciau dabar vistiek reiketu puse nuomos moket, o tokiu islaidu dabar negaliu sau leisti.

O del pagundu darbe, tai tikrai reikes pasidairyt biggrin.gif Nors musu finansu skyrius vienos moteriskes doh.gif Reikes pasivaiksciot po kompanija lotuliukas.gif
Atsakyti
Va ateina stebuklu metas, bus visokiu baliuku, gera proga akytem pasaudyt biggrin.gif . Galu gale ir pati pabuk ryskesne, veiklesne, labiau matoma 4u.gif Zinai, juoka papasakosiu, buvo imones baliukas ir kadangi as greit tirpstu jei kas parodo demesi, pries baliuka "susiradau taikini" atrodo sunkiausiai pasiekiama, toki lb solidu vyriski, seimos zmogu... zodziu iki kurio man simtas sviesmieciu. O susimasciau toki, nes zinojau kad jis manes nei nepastebes, zodziu be sansu, busiu saugi ir nepaslysiu. Ir spek kas jau 9 men mano pagunda... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(felisha @ 2015 11 09, 19:21)

*na jau biggrin.gif

**Nieks nesuos biggrin.gif beveik...

*cia tik mano kukli patirtis ax.gif
** as paciuose netikeciausiuose pasaulio kampeliuose esu sutikusi 'pazistamu', 'draugu draugu', 'beveik giminaiciu' cool.gif

QUOTE(felisha @ 2015 11 10, 11:40)
  (reinkarnavausi

taip ir pagalvojau is avataro ir bendravimo 4u.gif

QUOTE(Jigrel @ 2015 11 10, 20:09)
O as esu tokioj situacijoj, kad noreciau susirast koki meiluzi, bet neturiu biggrin.gif Su vyru pora metu jau susituoke, dar pora metu pries tai draugavom, bet santykiai visiskai atsale, neilgai manau, kad trauksim. Nesipykstam, nieko, gerai sugyvenam, bet lovos reikalais neuzsiiminejam jau ilgokai. Kaip kokie kambariokai studentu laikais gyvenam.

Tai va, o as dirbu, stresuoju, po darbo niekur iseit nesinori, taip ir nesutinku pagundu. O reiketu. biggrin.gif

o kams jums tie dvigubi zaidimai g.gif

as niekaip nesuprantu situaciju, kai meiluziu ieskoma. Iskyrus specifinius atvejus kaip mrau unsure.gif
Atsakyti